Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis nāk uz maiņu "Sion" drošā uzvarā, Saveļjevs debitē "Verona" pieteikumā

Rolands Eliņš

Uldriķis nāk uz maiņu "Sion" drošā uzvarā, Saveļjevs debitē "Verona" pieteikumā
Roberts Uldriķis
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas jaunais futbolists Roberts Uldriķis piedalījās Šveices Superlīgas spēlē, kurā „Sion” ar 3:0 pieveica „Xamax”, savukārt Andris Vaņins palika rezervē „Zurich” sakāvē pret „Young Boys” ar 0:4.

Roberts Uldriķis spēli sāka uz rezervistu soliņa, un viņa komandai padevās teicama pirmā puslaika izskaņa, kad īsā intervālā tika gūti divi vārti. Abus vārtus guva Šveices pussargs Pajtims Kasami, savukārt otrā puslaika sākumā Anto Grgičs panāca jau 3:0 „Sion” labā.

Uldriķis laukumā devās 55. minūtē un palīdzēja savai komandai nosargāt rezultātu, kas tai bija otrā sezonas trīs spēlēs un palīdzējusi pacelties uz otro vietu kopvērtējumā.

Andris Vaņins tikmēr palika rezervē „Zurich” sastāvā, un viņa komanda cieta pamatīgu sakāvi. Neveiksmīga spēle izvērsās „Zurich” pamatvārtsargam Breheram, kurš pret „Young Boys” ielaida četrus vārtus, divus jau pirmajās 15 minūtēs, kas noveda pie gala rezultāta 0:4. „Zurich” tā bija pirmā neveiksme šosezon, kamēr „Young Boys” uzvarējusi visās trīs spēlēs.

Polijā Igors Tarasovs slimības dēļ nepiedalījās „Slask” mačā pret Poznaņas „Lech”, kurā tika zaudēts ar 0:1.

Vitālijs Maksimenko tikmēr palika rezervē Slovēnijas līgas spēlē, kurā „Olimpija” cīnījās neizšķirti 2:2 ar „Celje”. Maksimenko līdz šim sākumsastāvā „Olimpija” rindās devies tikai vienreiz Eiropas līgas mačā, bet Slovēnijas čempionātā vēl ne.

Itālijas kausa otrās kārtas spēlē pieteikumā bija iekļauts bijušais „Babītes” spēlētājs Aleksejs Saveļjevs, kurš palika rezervē „Hellas Verona” pārliecinošajā uzvarā pār „Juve Stabia” ar 4:1. Šī bija pirmā reize, kad 19 gadu vecais Latvijas pussargs tika iekļauts B Sērijas kluba pieteikumā oficiālā spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-05 21:41, pirms 6 gadiem
Prieks par Uldriķi. Viņa komanda tomēr uzvar.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-05 21:47, pirms 6 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Prieks par Uldriķi. Viņa komanda tomēr uzvar.
Prieks par Vaņinu,viņa komandas pamatvārtsargs salaiž čupu ar vārtiem...

     [+] [-]

, 2018-08-06 00:33, pirms 6 gadiem
Lieta tāda, ka Hellas Verona pagājušosezon izkrita no Serie A.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-06 01:52, pirms 6 gadiem
Prieks, ka Uldriķis tiek pie spēles laika. Varbūt Zurich pamatvārtsarga neveiksmīgā spēle tādu pašu iespēju dos arī Vaņinam. Lielākais pārsteigums, protams, par Saveļjevu. Jāvēl viņam izsisties un biežāk iekļūt Hellas Verona pieteikumā.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-06 09:10, pirms 6 gadiem
Te arī jāņem vērā, ka Itālijā var būt 12 spēlētāji uz rezervistu soliņa, tā kā iekļūšana pieteikumā jāvērtē piesardzīgāk,