Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs: "Vēlos palikt Hamburgā un cīnīties par savu vietu sastāvā"

Rolands Eliņš

Rudņevs: "Vēlos palikt Hamburgā un cīnīties par savu vietu sastāvā"
Artjoms Rudņevs
Foto: Abendblatt.de

Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas Grieķijas klubā PAOK šodien atgriezies Vācijā „Hamburger SV” sastāvā, un vācu komanda ziņo, ka potenciālais darījums ar PAOK šobrīd netiks realizēts un vairs nav aktuāls.

„Tas būs grūti, to es apzinos, taču es vēlos palikt šeit (Hamburgā) un cīnīties par savu vietu komandas sastāvā,” pēc šodienas treniņa HSV rindās izteicās Artjoms Rudņevs, kurš vēl vakar bija Grieķijā pie PAOK un izgāja arī medicīniskās pārbaudes.. „Treneris Labadija zina manu nostāju, zina, ka vēlos cīnīties šeit.” Arī klubs savā „Twitter” kontā apstiprināja, ka iespējamais darījums ar PAOK šobrīd ir ārpus dienas kārtības.

„Es biju Grieķijā kopā ar savu sievu, lai apskatītos, kā tur viss izskatās,” vācu medijs „Kicker” citē Rudņevu. „Tāpat aprunājos arī Franku Arnesenu (PAOK sporta direktoru), taču mans gala lēmums ir palikt šeit, tā būs labāk manai ģimenei.”

HSV bija cerējusi Rudņevu nogādāt citā komandā, lai līguma pēdējā gadā nebūtu jāmaksā alga, kuru „Kicker” lēš divu miljonu eiro apmērām (pirms nodokļu nomaksas), un ziņots, ka bijusi pat gatava piemaksāt savu daļu, lai Rudņevs turpinātu karjeru PAOK rindās, taču spēlētājs lēmis citādi un, kā jau iepriekš vasaras gaitā izteicās, gatavs atstrādāt līguma pēdējo gadu. Sarunā ar „Kicker” Rudņevs gan noliedzis, ka palikšana Hamburgā un atteikšana grieķu transfēra piedāvājumam saistīta ar finansēm.

Jāatgādina, ka Rudņeva situācija Vācija Bundeslīgas klubā HSV kļuva apdraudēta pēc tam, kad galvenais treneris Labadija paziņoja, ka neplāno Latvijas uzbrucēju izmantot savas komandas sastāvā un ieteica viņam meklēt citu klubu. Bundeslīgas jaunā sezona sāksies 14. augustā, un HSV pirmā spēle ieplānota pret slaveno Minhenes "Bayern".

Grieķu medijs PAOK24 tikmēr paudis pārsteigumu par Rudņeva lēmumu, jo pēc diskusijas ar Arnasenu noslēgušās veiksmīgi un darījuma noslēgšanai vakar vairs bija nepieciešama tikai abu klubu oficiāla piekrišana un nianšu saskaņošana.

Izmantotie resursi:
Absage an PAOK: Rudnevs will beim HSV bleiben -...
https://twitter.com/HSV/status/6288...
Δήλωση που θα συζητηθεί! | PAOK24

1 2 69 komentāri

 +19 [+] [-]

, 2015-08-05 14:13, pirms 9 gadiem
Beigās attapsies īrē labākajā gadījumā Lech...

 +17 [+] [-]

, 2015-08-05 14:14, pirms 9 gadiem
Bezcerīgi,saki atā Budeslīgai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 14:21, pirms 9 gadiem
Nu tā kā āzis! Es cerēju, ka beigs spītēties un dos savai karjerai pēdējo iespēju kaut ko sasniegt klubu līmenī! Bet laikam jau viss ir beidzies šim čalim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2015-08-05 14:28, pirms 9 gadiem
Biedriņa variants

 +10 [+] [-]

, 2015-08-05 14:29, pirms 9 gadiem
Iet uz visu vai neko. PAOK būtu bijis labs variants, lai atkal tiktu pie spēles laika un iespējams uzspīdētu. Tagad Hamburgā es pat nezinu, kā ir jāuzspīd un jāparāda sevi treniņos, lai treneris, kurš iepriekš attiecies rēķināties mainītu savu nostāju par 360 grādiem un liktu vismaz pieteikumā. Rudņevam būs ārkārtīgi smagi jāstrādā, lai piedabūtu tos, kas ar viņu vairs nerēķinās mainīt savas domas.

Ja domā par ģimeni, kā pats saka, tad, protams, Vācijā viss ir stabili, kamēr Grieķijā krīzes apstākļos sadzīve, ierobežotais naudas daudzums, ko var izņemt bankomātos, politiskā situācija un viss pārējais tagad ir ļoti vārīgi. Futbola ziņā iešāva pats sev kājā visticamāk. Ļoti ceru, ka kļūdos.

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 14:31, pirms 9 gadiem
Gan jau, ka Grieķijas kluba piedāvātie nosacījumi nepatika un, kā arī visi zinam, tad Grieķijā pašreiz nav tā stabilākā situācija...

Izvēlējās drošāko variantu, varbūt paveiksies un atvērsies, un treneri laidīs uz laukumu, nekā riskēt ar Grieķiju, kurā tagad viss ir uz jautājuma zīmes.

P.S. Labāk droši sēdēt uz soliņa, nekā riskēt ar Grieķiju.

  +1 [+] [-]

, 2015-08-05 14:32, pirms 9 gadiem
Viss jau te skaidrs, Artjoms tapat sava karjera uzleca augstak nekaa cereets!
Velas palikt Hamburga, jo tur labi restorani kuros vakaraa var sedet ar gjimeni! Pats ari ir sapratis, ka nav iekshas izkonkuret nevienu un , ka pasaules klases speletajs no vinja nesanaaks! Patrennesies tur veel pedejo liguma gadu un tad jau beigs karjeru vai vismaz uz Poliju vel kadus 2 us gadus nospelet! Var jau saprast, ka vinjam futbols vairs neinteresee, arii uz izlasi vairs neraujaas, kaa agraak, bet ari izlasee vinjam vieta atveleta tikai uz benkja vai labakaja gadijuma kadas 20-30 minutes Pahars iedotu!

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 14:37, pirms 9 gadiem
biedrina variants..pazemos sevi uz benka lai tik savaktu pedejo piki

 +10 [+] [-]

, 2015-08-05 14:42, pirms 9 gadiem
Hmm... izskatās, pēc sievas ietekmes, ja jau pirms tam vajadzēja tikai abu klubu piekrišanu un viss.

 +19 [+] [-]

, 2015-08-05 14:44, pirms 9 gadiem
izskatās,ka lēmumus pieņem sieva. Un viņai vairāk patīk iepirkties VĀCIJĀ

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 14:48, pirms 9 gadiem
Mazliet dīvaini, bet zināma loģika ir. Tagad, kā Hamburgas īpašumam, viņam maz teikšana par to, kur gribētu spēlēt. Kā brīvajam aģentam pēc gada, izvēle būs ievērojami labāka. Vienīgi ja tiešām veselu gadu nospēlēs dublieros, tad gan būs bēdīgi. Bet nu, jācer, ka zina, ko dara.

     [+] [-]

, 2015-08-05 14:50, pirms 9 gadiem
Es viņa vietā arī uz Grieķiju nebrauktu - pārāk liela iespēja, ka tur viss var ātri aiziet pa skuju taku un pēc tam no 3 gadu līguma attapsies, ka būs pusi nospēlējis bez algas un reālas iespējas kādreiz to saņemt. Gan Rudņevam, gan HSV reālākais variants būtu ire tur pat Vācijā, piemēram, uz 2. bundeslīgu

  +7 [+] [-]

, 2015-08-05 14:50, pirms 9 gadiem
Eh, skriešana sienā, nekas vairāk. Kāda tur vietas izcīnīšana, ja treneris tiešā tekstā pasaka, ka viņam būtībā Rudņevs nav vajadzīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-05 14:53, pirms 9 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Beigās attapsies īrē labākajā gadījumā Lech...
Labāk tad jau Lech nekā PAOK

  +8 [+] [-]

, 2015-08-05 14:53, pirms 9 gadiem
Bet, ja reāli tad domāju, ka Rudņeva ģimene ir vienkārši izlēmusi palikt uz dzīvi Hamburgā un vairs neko īpaši nemainīt, jo kā redzam viņš pa šiem gadiem ir nopelnījis naudu ar sešām nullēm un kaut kur vēl sisties pa Grieķiju galīgi vairs negrib!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-05 15:01, pirms 9 gadiem
Hamburgā ērtāki benķi!
Slēpts komentārs: otins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-05 15:06, pirms 9 gadiem
Nu nepatīk viņš nevienam un viņš nesāk priekšā Lasogam, ja pareizi tiks izmantots, tad viņš sitīs kaudzi golus, bet tā nenotiks

  +1 [+] [-]

, 2015-08-05 15:07, pirms 9 gadiem
Katrs kurš padzīvojis Hamburgā saprot, ka nevēlas braukt prom. Ļoti laba pilsēta, kur dzīvot. Rudņevs jau sen ir licis saprast, ka ir ģimenes cilvēks un tāpēc viņš ir jāciena. Kāda mums daļa, ko viņš savā karjerā dara?
Ja jums ar uzņēmumu, kurā jums patīk atrasties būtu līgums un jums teiktu, lai ejat prom, jūs ietu?

     [+] [-]

, 2015-08-05 15:08, pirms 9 gadiem
HuliManiBano rakstīja: Nemot veraa ka 2 citronus vins iespejams vairs nesavaks savaa turpmakajaa karjeraa tad kapec gan zaudet vel pasu pedejo - naudu? Nu trenesies vienaa no labakajam ligaa ar visiem kopaa, iespejams kadu speli tiks ari laukumaa un visam pa virsu 2 limaki.

Tie kas te muld ka redz nauda nauda. Padomajiet kapec 80% no jums katru riitu celas 6sos un kaut kur velkas?! Lai nopelnitu naudu par kuru piepildit savas veelmes un sapnus tapec 90% rikotos gluzhi kaa vins - panemtu 2 limakus un tad pec gada tajaa pashaa Polijaa pa saviem 200k gan jau atradis sev vietu un vares pieradi no jauna. Ja nesanaks tad neko, vismaz materiaali sevi un gimeni bus nodrosinajis
Pareizi teikts par naudu ! Cepums tev !

  +2 [+] [-]

, 2015-08-05 15:08, pirms 9 gadiem
pilnīga lokālā domāšana, trenerim viņš nav nepieciešams, vāciešiem krievi neinteresē, bet menedžerim pirms pēdējā līguma gada viņš jāpārdod, jo pēc gada aizies par brīvu pie grieķiem, poļiem, pučinskisiem. Kopsavilkumā d- pils audzēknim tūdi klubā un izlasē. Pieļauju, ka 2.bundeslīgā vrb arī ir kāda manšafte no Hamburgas vai tās apkārtnes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-05 15:19, pirms 9 gadiem
Ja mums pussargi progressēs nākamā gada laikā, tad ir reālas iespējas rezultatīvi izmantot Rudņevu izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2015-08-05 15:22, pirms 9 gadiem
Kārtējā Vācijas palīdzības programma Grieķijai izgāzās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-05 15:23, pirms 9 gadiem
izskatās, ka viss beigsies ar Tiesu, tiesāšanās kā process, piem., visu nākamo sezonu un āža piečakarēšana- pret profi sistēmu būs grūti cīnīties, neskatoties uz subjektīvu taisnību

  +6 [+] [-]

, 2015-08-05 15:24, pirms 9 gadiem
otins rakstīja: Rudņevs ir mūsējais, nes Latvijas vārdu pasaulē un ārzemēs viņu sauc par latvieti. Bet tev es iesaku novilkt šineli, jo karš jau sen beidzies. Rudņevam noteikti būs iespēja sevi vēlreiz pierādīt HSV (kāds var arī satraumēties)- viss būs atkarīgs tikai no paša.
hmmm... kā tur viņš gribēja Polijā, lai uz viņa krekla ir rakstīts? ''Rudnev'' vai ''Rudnevs''? Kaut kā nevaru atcerēties - varbūt vari man kā vecam šineļa nēsātājam atgādināt. Ah un laikam Tev tas pats par šineli ir sakāms Kasparam Gorkšam, kurš atļāvās pateikt, ka viņam nepatīk tas, ka Latvijas izlasē ir spēlētāji, kas atsakās runāt latviski!
Un runājot par Rudņeva iespējām spēlēt HSV - es uztveru tuvu 0%.
Drīzāk Rudņeva ģimene ir izlēmusi, ka savu dzīvi vēlas saistīt ar Vāciju un iespējams tieši ar Hamburgas pilsētu, jo Latvijā viņš 100% neatgriezīsies, jo Latvija viņam neko neizsaka (un, ja būtu pretēji tad Paharam nevajadzētu zvanīt un jautāt, vai viņš spēlēs izlasē vai nē)!
Man nav nekas personiski pret Rudņevu - es novēlu viņam turpināt karjeru HSV, PAOK vai kur citur, bet nevajag fantazēt un cerēt uz ilūzijām!
1 2 69 komentāri