Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala potītes traumas dēļ nespēlēs divas nedēļas

Rolands Eliņš

Šabala potītes traumas dēļ nespēlēs divas nedēļas
Valērijs Šabala
Foto: ČTK/Radek Petrášek

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Valērijs Šabala iepriekšējā mačā gūtās potītes traumas dēļ nevarēs palīdzēt "Jablonec" vienībai apmēram divas nedēļas, paziņojis klubs.

Valērijs Šabala potītes traumu guva 29. aprīļa spēlē pret "Mlada Boleslav", kurā viņa komanda uzvarēja ar 2:1. Atbildes spēle gaidāma 13. maijā, taču Latvijas uzbrucējam šo spēli nāksies izlaist, jo tuvākās divas nedēļas paredzēta atveseļošanās no traumas.

Šabala nepiedalījās arī aizvakardienas mačā, kurā "Jablonec" viesos vairākumā izlaida no rokām uzvaru pret "Teplice", vēl vairāk iedragājot savas cerības uz pirmo divnieku un Čempionu līgas vietu. "Jablonec" nu jau sešus punktus atpaliek no Prāgas "Sparta".

Nākamā spēle paredzēta svētdien pret Lībereces "Slovan", bet Šabala laukumā varētu atgriezties tikai uz sezonas divām pēdējām spēlēm 23. un 30. maijā, kā arī Čehijas kausa finālu, ja "Jablonec" tajā iekļūs. Jāatgādina, ka Šabala Čehijas klubam ir tikai izīrēts, un pēc sezonas beigām paredzēta viņa atgriešanās Beļģijas "Club Brugge" rīcībā.

Savukārt Aleksandrs Cauņa vakar atkal nebija iekļauts Maskavas CSKA pieteikumā Krievijas Premjerlīgas mačā, kurā ar 3:1 tika pieveikta "Ural". Par viņa nespēlēšanas iemesliem netiek ziņots.

Izmantotie resursi:
FK BAUMIT Jablonec