Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kijevas "Dynamo" treneris Rebrovs uzslavē Jagodinska progresu

Rolands Eliņš

Kijevas "Dynamo" treneris Rebrovs uzslavē Jagodinska progresu
Vitālijs Jagodinskis
Foto: Football.ua

Ukrainas futbola kluba Kijevas "Dynamo" galvenais treneris Serhijs Rebrovs atzinīgi novērtējis Latvijas izlases aizsarga Vitālija Jagodinska sniegumu, norādot, ka cer uz Jagodinska turpmāku progresu, kas ļautu nokļūt "Dynamo" komandas sastāvā.

"Domāju, ka Vitālijam Jagodinskim ir labas karjeras iespējas un perspektīvas," intervijā Ukrainas medijiem pavēstīja Serhijs Rebrovs. "Mēs viņu atdevām īrē "Hoverla" komandai un turpinām sekot viņa gaitām. Redzu, ka Jagodinskis progresējis gan "Hoverla", gan Latvijas izlases rindās. Ceru, ka viņš turpinās progresēt arī turpmāk un iegūs iespēju spēlēt Kijevas "Dynamo", ja vien pats to vēlēsies."

"Protams, sekojam arī citiem mūsu futbolistiem, kas ir savu izlašu sastāvos," turpināja Rebrovs. "Iespēju robežās noskatāmies, ja ne katru maču, tad vismaz mūsu spēlētāju atsevišķus momentus. Domāju, ka tas ir pilnīgi normāli. Paspējam visu, atrodam laiku šai nodarbei."

23 gadus vecais aizsargs Vitālijs Jagodinskis Kijevas "Dynamo" sistēmā nokļuva 2012. gadā, bet šajā sezonā izīrēts citai Ukrainas Premjerlīgas komandai "Hoverla", kuras sastāvā 15 spēlēs guvis vienus vārtus un nopelnījis divas dzeltenās kartītes.

Marians Pahars bija izsaucis viņu uz Latvijas izlasi nesenajā izbraukumā Čehijā un Ukrainā. Neizšķirtā pret Čehiju Jagodinskis palika rezervē, bet pret Ukrainu nospēlēja visas 90 minūtes, palīdzot kaldināt neizšķirtu 1:1. Nākamā spēle "Hoverla" rindās viņam paredzēta desmitajā aprīlī, savukārt īres līgums beigsies pēc šīs sezonas. Komanda pagaidām ir 12. vietā Ukrainas čempionātā, taču iespaidīgu futbolista karjeru aizvadījušā Rebrova vadītā "Dynamo" ir pārliecinoša līdere.

Izmantotie resursi:
Сергей РЕБРОВ: «В Ягодинскиса хорошие...
Ребров: "Всегда сложно играть после матчей...