Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers nespēlē, Grīnbergs pārbaudās Vācijā, Soloveičiks - Itālijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zommers nespēlē, Grīnbergs pārbaudās Vācijā, Soloveičiks - Itālijā
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Kristaps Zommers 2017. gadā joprojām nav sargājis "Parma" vārtus, kamēr divi 17 gadus veci futbolisti devušies uz pārbaudēm ne mazāk zināmos Eiropas klubos.

Itālijas pēc spēka trešajā līgā dramatisku uzvaru izcīnīja "Parma", kas savā laukumā ar 3:2 pieveica "Pordenone". Izlīdzinājumu izdevās panākt 89. minūtē, sekoja noraidījums pretinieku rindās un izšķirošo vārtu guvums kompensācijas laika trešajā minūtē.

Kristaps Zommers palika rezervē. Viņš bija stabils pirmais numurs, tomēr kopš konkurenta iegādes laukumā nav devies kopš 30. decembra, kad vārtus neielaida. "Parma" kopvērtējumā ieņem otro pozīciju, no līdervienības atpaliekot trīs punktus.

17 gadus vecais futbolists Jānis Grīnbergs, kurš līdz šim pārstāvējis "Skonto", Virslīgā debitējot 2014. gada vidū un labojot Virslīgas rekordu kā jaunākais vārtu guvējs, kā arī Latvijas U19 valstsvienību, Sadraudzības kausa laikā devies uz pārbaudi Vācijas kluba Gelzenkirhenes "Schalke 04" otrajā komandā.

Savukārt 17 gadus vecais pussargs Vladislavs Soloveičiks devies uz pārbaudi Itālijas spēcīgākās līgas klubā "Sampdoria", kas šodien izbraukumā ar 1:0 pieveica "Milan" un kopvērtējumā ieņem 10. vietu. Arī Soloveičiks pārstāvēja "Skonto", bet pēdējā mačā Latvijas U19 izlasē viņš nopelnīja noraidījumu.

     [+] [-]

, 2017-02-06 00:57, pirms 7 gadiem
Grīnbergs nu galīgi nav aizsargs..

     [+] [-]

, 2017-02-06 09:05, pirms 7 gadiem
Tiešām grūti pārlasīt pirms publicēšanas???

17 gadus vecais aizsargs Jānis Grīnbergs, kurš līdz šim pārstāvējis "Skonto", Virslīgā debitējot 2014. gada vidū un labojot Virslīgas rekordu kā jaunākais vārtu guvējs, kā arī Latvijas U19 valstsvienību, Sadraudzības kausa laikā devies uz pārbaudi Vācijas kluba Gelzenkirhenes "Schalke 04" otrajā komandā.

     [+] [-]

, 2017-02-06 12:22, pirms 7 gadiem
cilvēks noteikti tik ļoti ar hokeju pārņemts, ka viņam tādi futbolisti bijuši nebijuši