Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Kamešam divu gadu līgums ar poļu "Pogon"

Oficiāli: Kamešam divu gadu līgums ar poļu "Pogon"
Vladimirs Kamešs
Foto: pogonszczecin.pl

Latvijas futbola uzbrucējs Vladimirs Kamešs oficiāli kļuvis par Ščecinas "Pogon" futbolistu, liecina informācija Polijas Ekstraklases kluba mājaslapā.

26 gadus vecais Latvijas futbolists Vladimirs Kamešs Ščecinas komandai pievienojās janvārī, aizvadot vairākas pārbaudes spēles. Kameša pārejai uz "Pogon" šķērslis bija viņa līgums ar Permas klubu "Amkar", tomēr šodien šis jautājums ir oficiāli atrisināts, un Latvijas uzbrucējs varēs spēlēt Polijas čempionātā.

Šorīt "Amkar" paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās līgums ar Kamešu ir lauzts, bet vēlāk Latvijas futbolista pievienošanos oficiāli apstiprināja arī "Pogon". Līgums ar Kamešu noslēgts uz diviem gadiem. Interesanti, ka sākotnēji mājaslapa vēstīja par trīs gadu līgumu, taču tagad šo informāciju ir labojusi.

Kamešs "Amkar" pievienojās pirms diviem gadiem, taču tā arī nespēja nostiprināties Krievijas Premjerlīgas kluba sastāvā. Kameša kontā ir 17 spēles Premjerlīgā un 16 mači "Amkar" jauniešu komandas rindās (četri vārti).

"Pogon" pēc 19 Ekstraklases spēļu kārtām ieņem septīto vietu ar 27 punktiem. Nākamais mačs Ščecinas komandai paredzēts 14. februārī, kad "Pogon" uzņems Poznaņas "Lech".

Tikmēr Latvijas U21 izlases pussargs Andrejs Kiriļins uz pārbaudes laiku pievienojies Slovākijas augstākās līgas klubam "Vion", vēsta sportista aģents Dmitrijs Hohlovs. 19 gadus vecais pussargs iepriekšējā gadā pārstāvēja "Jelgavu", piedaloties 24 Virslīgas spēlēs.

Cits pussargs Armands Pētersons devies uz pārbaudi Slovēnijas komandā "Celje". 24 gadus vecais pussargs pagājušajā sezonā "Jelgavas" rindās piedalījās 24 spēlēs un guva trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб "АМКАР" Пермь
Pogoń Szczecin SA - Oficjalny Serwis
Live scores, results, fixtures, tables,...
Dmitrijs Hohlovs (@DHohlovs) | Twitter
Slovenski nogometni portal

  +3 [+] [-]

, 2015-02-04 13:29, pirms 9 gadiem
Neslikti, neslikti

  +2 [+] [-]

, 2015-02-04 13:40, pirms 9 gadiem
Zelta buča

  +3 [+] [-]

, 2015-02-04 15:59, pirms 9 gadiem
Labs variants!Žēl ka uz to krieviju šo aizsūtīja!Jāatgūst nokavētais un Kamešs ir tas kas var uzņemties līdera lomu,un ceru ka to ar izdosies panākt vidusmēra Poļu klubā!Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 21:50, pirms 9 gadiem
Tiešām 3 gadu līgums? Es kluba mājas lapā lasu, ka 2 gadu.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 21:53, pirms 9 gadiem
anjo rakstīja: Tiešām 3 gadu līgums? Es kluba mājas lapā lasu, ka 2 gadu.
Jālasa laicīgāk Tieši tur bija rakstīts par trīs gadu līgumu. Tagad izlabojuši uz divu.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 23:44, pirms 9 gadiem
VAr tomēr apbrīonot šo darba tirgu, kur puisi bez 1.5 gad apieredzes paņem
Tas nozīmē, ka čalis māk strādāt ar sevi

Laiveicas Vova
Jau uzraus līmeni, būsu izlasē blakām Ikam

     [+] [-]

, 2015-02-04 23:47, pirms 9 gadiem
Nu tad beidzot! Ilgi gaidīta bija šī pāreja un prieks, ka viss nu ir nokārtots. Šķiet, ka tik daudz futbolistu Polijas Ekstraklasē kā tagad mums nekad nav bijis, gandrīz vai katrā klubā pa vienam. Tas izlasei var nest lielu labumu, ja viņiem tur izdosies iekarot vietas pamatā. Nešaubos, ka Kamešs to spēs un gaidu viņu atgriežamies izlases kreklā.

Pēterons var kļūt par dzīvu piemēru, ka Fieldoo tiešām strādā. Lai abiem ar Kiriļinu izdodas!