Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Bulvītis turpina uzvarēt, Maksimenko atkal paliek rezervē

Andrejs Siliņš

Bulvītis turpina uzvarēt, Maksimenko atkal paliek rezervē
Nauris Bulvītis (pa kreisi) ar "Plymouth Argyle" komandas biedriem
Foto: Dave Rowntree (pafc.co.uk)

Spēles dažādu valstu nacionālajos čempionātos sestdien aizvadīja vairāki Latvijas futbolisti. Naura Bulvīša pārstāvētā "Plymouth Argyle" turpināja pārliecinošo sniegumu un ar 4:1 sagrāva "Yeovil Town".

"League Two" jeb Anglijas ceturtajā līgā devīto uzvaru pēdējās desmit spēlēs izcīnīja "Plymouth Argyle", kas mājās vairāk nekā astoņarpus tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē ar 4:1 sagrāva "Yeovil Town". Nauris Bulvītis laukumā atkal atradās no pirmās līdz pēdējai svilpei. "Plymouth Argyle" ar 25 punktiem pēc 11 nospēlētām kārtām arvien ir pirmajā vietā 24 komandu konkurencē.

Turcijas 1. līgā, kas ir pēc spēka otrā līga valstī, pēc diviem zaudējumiem (viens no tiem gan kausā) pie panākuma tika "Giresunspor", kas ar 2:0 mājās apspēlēja vienu no pastarītēm "Umraniyespor". Igors Tarasovs laukumā atkal bija pamatsastāvā un nospēlēja pilnu maču. "Giresunspor" ar 11 punktiem sešos mačos pacēlusies uz otro vietu, bet jau rīt atkal var to zaudēt.

Slovākijas čempionātā neizšķirti spēlēja Valērija Šabalas pārstāvētā DAC - 2:2 viesos pret "Ružomberok". Valērijs, kurš iepriekš kausa spēlē izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, šoreiz spēli atkal sāka rezervē, bet 63. minūtē nomainīja Robertu Polievku. Tobrīd rezultāts vēl bija 2:1 viesu labā, bet 89. minūtē pārkāptie noteikumi soda laukumā ļāva "Ružomberok" ar pendeli panākt izlīdzinājumu. DAC ar astoņiem punktiem 11 spēlēs ir desmitajā vietā 12 komandu konkurencē.

Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko otro spēli pēc kārtas palika uz "Mattersburg" komandas rezervistu soliņa, noskatoties, kā viņa pārstāvētā vienība izbraukumā zaudē "Admira" - 0:1. "Mattersburg" šis bija astotais zaudējums desmit spēlēs, kas neļauj tabulā būt augstāk par pēdējo desmito pozīciju.

Itālijas 3. līgā neizšķirti spēlēja "Parma" ar Kristapu Zommeru vārtos - 2:2 viesos pret "Sambenedettese". Parmas komandai izdevies iekrāt 12 punktus pirmajās septiņās spēlēs, kas ļauj ieņemt piekto pozīciju turnīra tabulā.

Igaunijas čempionātā Aleksandrs Solovjovs aizvadīja pirmo spēli kopš 22. augusta, taču viņa pārstāvētā "Sillamae Kalev" ar rezultātu 1:3 izbraukumā piekāpās "Nomme Kalju", piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas. Solovjovs atgriešanās spēlē izcēlās negatīvi - 82. minūtē pēc otrā brīdinājuma saņemšanas Solovjovam sarkanā kartīte un mačs beidzies priekšlaicīgi. Turnīra tabulā "Sillamae Kalev" ar 44 punktiem 32 spēlēs ieņem piekto pozīciju desmit komandu konkurencē.

Polijas Ekstraklasē pirmo zaudējumu pēc trim mačiem piedzīvoja "Arka Gdynia", mājās ar 1:2 atzīstot "Piast" pārākumu. Vārtsargs Pāvels Šteinbors bija pieteikts spēlei, bet palika rezervē. "Arka Gdynia" ar 17 punktiem 11 mačos ieņem piekto vietu tabulā. Francijā "Metz II" sastāvā nebija Jāņa Ikaunieka, bet komandai neizšķirts (3:3) izbraukumā pret "Sarre Union US".

  -2 [+] [-]

, 2016-10-02 11:16, pirms 8 gadiem
Kas ir, Ikaunieks part dublī netiek sastāvā? Un tādu vēl uz izlasi? tad jau labāk kādu no vietējā čempja...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja