Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

AEL īpašnieks slavē J. Ikaunieku: "Tu Grieķijā būsi viens no labākajiem"

Agris Suveizda

AEL īpašnieks slavē J. Ikaunieku: "Tu Grieķijā būsi viens no labākajiem"
Jānis Ikaunieks
Foto: sportlarissa.gr

Grieķijas futbola klubs AEL prezentēja piecus komandas jaunpienācējus, tai skaitā Latvijas izlases uzbrūkošo pussargu Jāni Ikaunieku. Savukārt 2016. gada izskaņā laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas beidzot atgriezās aizsargs Nauris Bulvītis.

Kā pirmo Larisas klubs prezentēja tieši Jāni Ikaunieku, kuru paslavēja AEL īpašnieks un bijušais prezidents Aleksis Kujass. "Tu būsi viens no labākajiem spēlētājiem Grieķijā. Esam ļoti priecīgi, ka esi ieradies vienā no vēsturiskākajiem Grieķijas klubiem."

Uz pozitīvu sadarbību cer arī Ikaunieks, kurš Mecā praktiski netika pie spēlēšanas un tagad ar AEL parakstīja divarpus gadu līgumu: "Esmu priecīgs par līguma parakstīšanu. Šis klubs ir kā viena liela ģimene. Centīšos darīt visu, kas manos spēkos, un centīšos palīdzēt klubam sasniegt tā mērķus."

Bez Ikaunieka tika prezentēts arī 29 gadus vecs franču aizsargs Stīvens Tiko no Portugāles kluba "Tondela", 24 gadus vecs dienvidafrikāņu pussargs Lehlohonola Masalesa no DĀR kluba Orlando "Pirates", 23 gadus vecs spāņu pussargs Pablo Galjego no Spānijas pēc spēka trešās līgas kluba "Lealtad" un 26 gadus vecs Larisā dzimis vārtsargs Kostass Teodoropuloss no "Panionios".

AEL vārtus nav guvis gandrīz septiņus puslaikus pēc kārtas un Grieķijas Superlīgā ar desmit punktiem 12 mačos ieņem tikai trešo vietu no beigām. Jau trešdien priekšā svarīga mājas spēle pret tuvāko sekotāju "Veria", kas atpaliek vien par diviem punktiem.

Pēc nedaudz ilgāk nekā mēneša pārtraukuma laukumā atgriezās Nauris Bulvītis. Viņš uzvarā pret "Crawley" (2:0) laukumā devās 70. minūtē, nomainot franču uzbrucēju Polu Arnoldu Garitu un ļaujot komandai pāriet uz trim centra aizsargiem un pielāgoties pretinieku shēmai. Plimutas "Argyle" uzvaras vārtus guva iepriekšējā minūtē, taču Bulvīša maiņa jau bija ieplānota.

29 gadus vecais latviešu centra aizsargs šosezon Anglijas pēc spēka ceturtajā līgā ir aizvadījis 17 spēles, 16 no tās sākot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus. Plimutas vienība nav zaudējusi sešas spēlēs pēc kārtas (4-2-0, vārti 9:3) un ar 48 punktiem 23 spēlēs "League Two" tabulā ieņem pirmo vietu. Jau sestdien "Argyle" gaida izbraukuma spēle slavenajā Liverpūles "Anfield" stadionā, kur FA kausa 1/32 finālā tiksies ar Premjerlīgas vicelīderi "Liverpool". Cīņu par kausu bez Plimutas turpina vēl piecas "League Two" komandas.

Izmantotie resursi:
Match Report
«Θα βοηθήσουμε για να επιτευχθούν οι στόχοι»...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2017-01-01 21:20, pirms 7 gadiem
Tipiskā silto zemju pļāpāšana

  +3 [+] [-]

, 2017-01-01 21:21, pirms 7 gadiem
Nu ja liks pamatā-sākšu regulāri skatīties spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JimBim

  +1 [+] [-]

, 2017-01-02 05:42, pirms 7 gadiem
JimBim rakstīja: Vismaz 3 jampampi,kam nav priekšstats cik vājš pats ir uz Eiropas fona,kas noslēdz līgumus un bumbojas treniņos tik un tad brīnās ka izmet kā kaķi no pienotavas.Šitas Ikaunieks,Šabala un Karašausks
lohs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2017-01-02 10:12, pirms 7 gadiem
"Tu Grieķijā būsi viens no labākajiem benka seedeetaajiem..."

     [+] [-]

, 2017-01-02 13:06, pirms 7 gadiem
Ooo, Latvijas izlases rezervists būs vins no labākajiem Grieķijā.. nu kruta..