Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Ševļakovs: "Tādu sākumu nenovēlēsi pat ienaidniekam"

Jānis Celmiņš

Ševļakovs: "Tādu sākumu nenovēlēsi pat ienaidniekam"
Jurijs Ševļakovs
Foto: lff.lv

Latvijas futbola valstsvienības galvenā trenera asistents Jurijs Ševļakovs pēc piedzīvotā zaudējuma Bratislavā mājiniekiem Slovākijas futbolistiem (1:2) FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlē pauda, ka spēles likteni lielā mērā izšķīris pats spēles sākums.

„Mēs nesekmīgi nospēlējām pirmās desmit minūtes, lai gan futbolisti tika noskaņoti tam apstāklim, ka Slovākija spēlē savās mājās un tā uzbruks no pašām pirmajām mača minūtēm. Diemžēl izturēt sākumu mums neizdevās. Divas standartsituācijas izšķīra daudz. Mēdz teikt, ka tādu sākumu nenovēlēsi pat ienaidniekam. Sākums bija ļoti grūts un tas bija trieciens visai mūsu komandai. Labi, ka spēlētāji izturēja, jo vairāk vārti netika zaudēti. Spēles izskaņā jau mums radās iespēja panākt neizšķirtu,” par spēles kopējo gaitu no Latvijas izlases skatu punkta izsakās Jurijs Ševļakovs, vienlaicīgi gan saglabājot arī optimismu. „Mēs centīsimies novērst tās kļūdas, kas radās šajā spēlē un tās vairāk neatkārtotos citās spēlēs. Mēs nestāvēsim uz vietas, bet gan iesim uz priekšu,” pauda Ševļakovs, kurš spēlē pret slovākiem pildīja galvenā trenera lomu.

Preses konferences laikā Jurijs Ševļakovs nevēlejās komentēt spēles tiesnešu darbību un situāciju, kur mača izskaņā pretinieka soda laukumā cīņā par bumbu ar vārtsargu krita Latvijas izlases uzbrucējs Edgars Gauračs. „Spēles laikā galvenais treneris Aleksandrs Starkovs neiesaistījās komandas vadīšanā un no viņā puses tā tika uzticēta man. Mums bija konsultācijas pirms spēles dienā un citās dienās. Šodien spēli vadīju es,” uz jautājumu par komandas vadīšanu tās galvenā trenera Aleksandra Starkova prombūtnes laikā atbildēja Jurijs Ševļakovs.

„Nobeigumā vēlos novēlēt Slovākijas izlasei sekmīgu kvalifikācijas turnīra norisi, novēlam viņiem pacīnīties arī ar mūsu konkurentiem. Attiecībā uz mūsu komandu, domāju, ka tuvākajā nākotnē mēs sevi vēl pierādīsim. Strādāsim un centīsimies parādīt labāku rezultātu,” ar optimismu nākotnē skatās valstsvienības galvenā trenera asistents.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJA - LIHTENŠTEINA: būsim kopā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-10-13 09:37, pirms 12 gadiem
'''..futbolisti tika noskaņoti tam apstāklim, ka Slovākija spēlē savās mājās un tā uzbruks no pašām pirmajām mača minūtēm.''

Mums 90% spēļu filozofija ir kā neielaist nevis kā iesist pašiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-13 09:54, pirms 12 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: Abi vārti tīri uz Coca Cola līgas špīlera Gorkša nomudītām epizodēm - apaļa nulle.
Vaņins turpina grimt - šobrīd viņa līgumu glābj labie Sion aizsargi.
Būtu komandā vairāk Gorkšveidīgie, Vaņka lidotu uz Virslīgu.
nurnik aiver mutiti kamer pats vel neesi kkur aizlidoji

  -1 [+] [-]

, 2012-10-13 11:28, pirms 12 gadiem
Isteniba vismaz mainas bija ladzigas , Starkovs savu jau izsmelis

  +2 [+] [-]

, 2012-10-13 12:29, pirms 12 gadiem
Nopērc uzvalku, Jurij!!!

     [+] [-]

, 2012-10-13 12:50, pirms 12 gadiem
Tadu videjo liniju ari nevienam nenovelesi, Caunu diezgan labi shamejie nosedza, bet Laizanam, par Fertovu nemaz nerunajot, acimredzami pietrukst domashanas atruma. Lukjanovs partureja biezhi bumbu, savukart Visnakovs jau laikam vairak ir drizak malejais uzbrucejs, ne pussargs. Pec mainam laukuma vidu musejie vispar vairs neko nevareja, Laizans jau laikam pagura, ka sho nomainija.

     [+] [-]

, 2012-10-13 12:50, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: '''..futbolisti tika noskaņoti tam apstāklim, ka Slovākija spēlē savās mājās un tā uzbruks no pašām pirmajām mača minūtēm.''

Mums 90% spēļu filozofija ir kā neielaist nevis kā iesist pašiem.
Nu pret Bosniju Hercogovinu sākumā uzspēlēja uzbrukuma futbolu. Paši beigās tempu nevarēja izturēt.

     [+] [-]

, 2012-10-13 16:02, pirms 12 gadiem
mister_negative_3 rakstīja: Abi vārti tīri uz Coca Cola līgas špīlera Gorkša nomudītām epizodēm - apaļa nulle.
Vaņins turpina grimt - šobrīd viņa līgumu glābj labie Sion aizsargi.
Būtu komandā vairāk Gorkšveidīgie, Vaņka lidotu uz Virslīgu.
Pilnīgs murgs! Vaņins izlasi velk ārā. Tādam klaunam kā tu es pat nedotu tiesības atvērt muti, lai šitādas muļķības izspļautu..

     [+] [-]

, 2012-10-13 16:59, pirms 12 gadiem
Riktiigi kretinee, ka Starkovam nav pascienjas pasam atkaapties. Laiks iet un nekas nemainaas. Paldies par sasniegumiem pagaatnee (EURO 2004), bet nu jau pietiks gremdeet LV futbolu. Ja Starkovs ir tik labs trenneris lai paraada sevi vispirms ar kaadu klubu. Kops Skonto laikiem, kad izlasee speeleeja vieni Skonto futbolisti nekas vinam kaa trennerim vairs nav izdevies. Un mainjaa Starikam vajag kaadu tiesaam speciaalistu nevis kaarteejo Andrejevu.
Piemeeram bijusais Ventspils trenneris Grigorcuks (paarzin LV futbolu) da vienalga kaads aarzemju speciaalists. Nav jau mums nekaada futbola lielvalsts lai te augstaakaas klases trenneri izaugtu. Kaadeelj gan nemaaciities no citiem?
Personiigi es, kameer Stariks buus izlasee nevienu LV futbola speeli vairs neskatiisos. Un aicinu fanus neapmekleet LV- Lihtensteinass speeli. Savs viedoklis kautkaa ir jaaparaada.

     [+] [-]

, 2012-10-13 17:14, pirms 12 gadiem
B*adj, man tā ir noriebies skatīties, kā Latvijas izlase nepārtraukti zaudē.
Eju uz stadionu gandriz uz katru spēli un atbalstu jau vairāk kā 6 gadus, bet man tiešām jau ir apnicis gaidīt, kamēr mūsējie sāks uzvarēt!
Atgriezīšos stadionā, kad Starkovs vairs nebūs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja