Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Asatiani: "Šoreiz ar vieniem vārtiem mums nepietika"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Asatiani: "Šoreiz ar vieniem vārtiem mums nepietika"
Kahas Kaladzes un Jurija Žigajeva divcīņas vakar notika ļoti bieži
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Gruzijas futbola izlases pieredzējušie aizsargi Malhazs Asatiani un Kaha Kaladze pēc neizšķirta 1:1 Eiropas čempionāta kvalifikācijas mačā ar Latviju ar nožēlu atzina, ka komanda spēles izskaņā nepiedodami atslābinājusies.

"Spēlējām izbraukumā ar ļoti stipru komandu. Labs līmenis jūsu komandai. Uzvaru izlaidām tāpēc, ka pārāk ātri noticējām panākumam un pilnībā nekoncentrējāmies aizsardzībā. Parasti mums pietiek ar vieniem vārtiem, šoreiz nepietika," spēli īsumā komentēja viesu aizsargs Malhazs Asatiani.

Pieredzējušais Asatiani vakar ļoti daudz laika pavadīja, pieskatot Artjomu Rudņevu, kurš, atskaitot pašas mača beigas, bija mūsu vienīgais uzbrucējs. Spēli pret Rudņevu Gruzijas aizsargs komentēja sekojoši: "Tagad ļoti daudzas komandas spēlē ar vienu uzbrucēju, tas vairs nepārsteidz. Ļoti labs jums uzbrucējs (Rudņevs), kustās labi, brīžiem grūti tikt līdzi. Pāris reizes pat nācās viņu pieturēt aiz krekla, gadās..."

"Protams, ka žēl par beigās ielaistajiem vārtiem un izsētajiem diviem punktiem. Mums bija milzīga iespēja no Rīgas aizvest trīs punktus. Neko darīt, tāds futbols... Beigās atslābinājāmies, kas nedrīkstēja notikt. Jāteic, ka Aleksandrs Cauņa guva lieliskus vārtus. Šaubos, ka viņš no 100 reizēm vēlreiz gūtu tieši tādus pašus vārtus," pēc spēles teica Kaha Kaladze.

Gruzijas kapteinis ar nožēlu atzina, ka šīs spēles iznākums ir visnepatīkamākais no līdzšinējiem mačiem kvalifikācijas ciklā: "Kā jau teicu – žēl. Spēlējām ļoti labi, bijām vadībā, bet pašās beigās ielaist nebija labi. Latvija ar neko nepārsteidza, pārsvarā izmantoja tālas piespēles. Fiziski spēcīga komanda Latvijai, kas spēlē kompakti un ir bīstama standartsituāciju izspēlē."

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 01:18, pirms 14 gadiem
nu par Cauņu nevajag šitā teikt
Jau pēc vārtiem pret Šveici teica, ka reizi no 100 mačiem tadus var iesist, a ņēma pēc pāris spēlēm un pret Ventspili iesita lidzigus un atņēma Ventiniem iespeju cīnītiesp ar titulu!

  +2 [+] [-]

, 2010-10-13 01:44, pirms 14 gadiem
nebūšu oriģināls, bet Cauņa IR VECIS!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-13 02:11, pirms 14 gadiem
Nekas, nāks laiks un Kaladze iemācīsies, ka Cauņam skaisti vārti ir ikdiena...

  -1 [+] [-]

, 2010-10-13 08:36, pirms 14 gadiem
Nu iztulkots zem katras kritikas, pa tiešo, kā viņš krieviski teicis, tā arī iztulkots... Tak jāpadomā arī pie stilistikas...

  +2 [+] [-]

, 2010-10-13 10:07, pirms 14 gadiem
dragoo rakstīja: nu par Cauņu nevajag šitā teikt
Jau pēc vārtiem pret Šveici teica, ka reizi no 100 mačiem tadus var iesist, a ņēma pēc pāris spēlēm un pret Ventspili iesita lidzigus un atņēma Ventiniem iespeju cīnītiesp ar titulu!
Pēc spēles ar Šveici intervijā viens šveices spēlētājs teica, ka tas viņam tāds svētdienas sitiens padevās un vairāk viņš tādus negūs

     [+] [-]

, 2010-10-13 12:41, pirms 14 gadiem
bembists rakstīja: Pēc spēles ar Šveici intervijā viens šveices spēlētājs teica, ka tas viņam tāds svētdienas sitiens padevās un vairāk viņš tādus negūs
ja nemalos tad tas bija treneris Hicfelds

     [+] [-]

, 2010-10-13 13:38, pirms 14 gadiem
sprukts rakstīja: ja nemalos tad tas bija treneris Hicfelds
Man gan liekas, ka spēlētājs, bet nu nav svarīgi

     [+] [-]

, 2010-10-13 21:53, pirms 14 gadiem
Par laimi nepietika.