Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

LFF Kazakeviča darbu izvērtēs pēc ''Euro2024'' kvalifikācijas beigām

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

LFF Kazakeviča darbu izvērtēs pēc ''Euro2024'' kvalifikācijas beigām
Dainis Kazakevičs. Foto: LFF/Sanita Ieva Sparāne

Latvijas Futbola federācija (LFF) Latvijas futbola izlases galvenā trenera Daiņa Kazakeviča darba izvērtēšanu veiks pēc ''Euro2024'' kvalifikācijas beigām, teikts organizācijas izplatītajā prezidenta Vadima Ļašenko paziņojumā. Publicējam to pilnā garumā.

Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko: ''LFF vārdā vēlos pateikt paldies tiem līdzjutējiem, kuri bija izmantojuši daudzās biļešu iegādāšanās iespējas un pirmdien mēroja ceļu uz "Skonto" stadiona tribīnēm, lai atbalstītu Latvijas izlasi spēlē pret pēdējo divu Eiropas čempionātu un nesenā Pasaules kausa finālturnīra dalībnieci Velsu. Mačā pret vēl vienu spēcīgu pretinieku mūsu futbolisti uz skaļo un sirsnīgo atbalstu atbildēja ar nepiekāpīgu cīņu, pašatdevi un vēlmi savus fanus iepriecināt.''

''Apmierināts ar šī cikla rezultātiem nav neviens, jo arī mačos pret tik spēcīgiem pretiniekiem uzvarēt grib gan līdzjutēji, gan spēlētāji, gan treneri. Es dzirdu un saprotu izlasei veltīto kritiku, un tāpat es dzirdu un saprotu pašu spēlētāju un treneru teikto pēc šīm spēlēm. Šajos zaudējumos, kur visos mačos esam uzskatīti par pastarīšiem, neviens nav uz kādu rādījis ar pirkstiem vai novēlis uz kādu vainu. Katrs grib uzņemties savu atbildību, būt paškritisks un nepadoties. Tā ir attieksme, kas ir vērtējama augstu.''

''Vēlos apliecināt, ka arī šajā ciklā, tāpat kā iepriekšējā, mēs trenera darba vērtējumu veiksim pēc cikla beigām, ievērojot konsekvenci, kā arī loģisku darbu uzsākšanas, turpināšanas un noslēgšanas procesu. Novēlam komandai nenokārt galvas un smelties no līdzjutēju atbalsta apņēmību cikla nākamajām spēlēm! Uz priekšu, Latvija!''

Daiņa Kazakeviča vadītā Latvija piecās ''Euro2024'' kvalifikācijas spēlēs pie punktiem nav tikusi, ierindojoties pēdējā vietā D apakšgrupā. Ciklu Latvija noslēgs ar mačiem pret Armēniju mājās (12. oktobrī), Turciju viesos (15. oktobrī) un Horvātiju mājās (18. novembrī).

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17063/vadims-l...

1 2 68 komentāri

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:03, pirms 8 mēnešiem
Viss jau tagad skaidrs - ATLAIST KAZU!

  +6 [+] [-]

, 2023-09-12 18:04, pirms 8 mēnešiem
Kā smejies - no stīva klienta gāzi neizspiedīsi...

  +4 [+] [-]

, 2023-09-12 18:10, pirms 8 mēnešiem
Ļašenko, pasaki paldies arī Velsas faniem, kuri spēja tik organizēti izpirkt divus pilnus sektorus ārpus viesiem paredzētā sektora Davai, godīgi - Velsai vispār bija kaut mazākie ierobežojumi biļešu pirkšanā?

  +4 [+] [-]

, 2023-09-12 18:13, pirms 8 mēnešiem
LFF ir puveklis

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 18:15, pirms 8 mēnešiem
nu lai jau novelk līdz galam...
skaidrs, ka tā pat nekas labāks nebūs...
arī nākošais trneris neko neizdarīs jēdzīgu...

cits treneis pie šāda sastāva savāktu ~4 punktus...

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:16, pirms 8 mēnešiem
1. Atieksme spēlē pret Horvātiju bija vienkārši briesmīga. 2. Bez Velsas faniem stadions būtu tukšs.
Treneris ir tieši tāds pats kā Southgate Anglijai. Spēlē tie kam nav spēļu prakse, bet regulāri spēlējošie nemaz netiek aicināti vai paliek uz soliņa un tad sūdzās par rezervēm.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-12 18:16, pirms 8 mēnešiem
Būba rakstīja: Ļašenko, pasaki paldies arī Velsas faniem, kuri spēja tik organizēti izpirkt divus pilnus sektorus ārpus viesiem paredzētā sektora Davai, godīgi - Velsai vispār bija kaut mazākie ierobežojumi biļešu pirkšanā?
Es bišķi no malas raugoties..

Paga, šī ir populāra tēma - aizliegt viesu komandai pirkt biļetes? Tīrasiņu latviešu apātiskuma gaisotne ir svarīgāka par biļešu+alus ieņēmumiem, vai ir vēl kaut kādi faktori?

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 18:22, pirms 8 mēnešiem
Šī teksta virsrakstu lasu ne jau 1.x. Ko tur izvērtēt: Dainis kā Nācijas prāts, gods un sirdsapziņa ! Man arī ir spainis

  +2 [+] [-]

, 2023-09-12 18:26, pirms 8 mēnešiem
Latvijas futbola izlases spēlēm jābūt bez maksas! Komandai jānopelna fanu nauda.

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:29, pirms 8 mēnešiem
Basketbolā Banki pierādīja ko var panākt labs treneris ar viduvēju spēlētāju sastāvu, bet.....
Labs treneris arī labi maksā. Šaut uz labu laimi cerot, ka izvilks pilnu lozi, uzrunājot nezināmu treneri, reti kad attaisnojas.

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:30, pirms 8 mēnešiem
Latvijas Hokeja federācija
37K followers

Basketbols
25K followers

Futbols
22K likes • 24K followers

Var jau 10 gadus izvērtēt, bet futbols ir trešais ne tikai pēc spēka, bet arī pēc atbalstītājiem!

  +2 [+] [-]

, 2023-09-12 18:34, pirms 8 mēnešiem
Man ir nelaba aizdoma, ka šļuška jau ir atbildējis, ko darīs ar savu priekameitu. šoreiz vajadzēs loģisku noslēgšanas procesu

ievērojot konsekvenci, kā arī loģisku darbu uzsākšanas, turpināšanas un noslēgšanas procesu.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-12 18:35, pirms 8 mēnešiem
Nu mainīt var tikai vienu dot spēlēt U23 spēlētājiem un mēģināt naturalizēt kādu hahaha, bet mūsu patrioti to nepiedos ! Tagad vienkarši jāskatās jaunā paaudze un tur nesacakaret visu. Atcerieties, ka Latvija nav tikai Rīga, Liepāja, Ventspils vai Daugavpils, bet jāizvelk tie talanti ir no visas Latvijas protoniem. Ja mēs gribam rezultātu mums jāizmanto visa Latvija nevis tikai lielpilsētas naudīgie vecāki ! Nākamie Messi nepiedzimst tieši Rīgā normālās ģimenēs !

     [+] [-]

, 2023-09-12 18:38, pirms 8 mēnešiem
Labam futbolistam vajag talantu !

  +1 [+] [-]

, 2023-09-12 18:40, pirms 8 mēnešiem
Jāsāk trenēt bērnus jau no 2 gadu vecumu 😅😅😅

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 18:41, pirms 8 mēnešiem
Kā Māris teica mēs atpaliekam pat fizuha !

  -2 [+] [-]

, 2023-09-12 18:41, pirms 8 mēnešiem
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Basketbolā Banki pierādīja ko var panākt labs treneris ar viduvēju spēlētāju sastāvu, bet.....
Labs treneris arī labi maksā. Šaut uz labu laimi cerot, ka izvilks pilnu lozi, uzrunājot nezināmu treneri, reti kad attaisnojas.
Šajā gadījumā Kazakevičam ir taisnība!

Par pro futbolistiem basketbolistiem, hokejistiem nevar teikt, ka viņi ir viduvēji vai super augsts līmenis, bet atšķiras tikai līmeņi un lomas, kuras viņi spēlē komandā!

  +2 [+] [-]

, 2023-09-12 18:41, pirms 8 mēnešiem
Nav jau slikti,ja pretinieks,bukmeikeri u.t.t. uzskata par pastarīti .Slikti ir tad,ja tas tā arī paliek,kā nolemtība un nav izaugsmes.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-12 18:46, pirms 8 mēnešiem
Apturēt valsts finansējumu līdz pie stūres ir kaza

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 18:47, pirms 8 mēnešiem
saki Jā saki Nē rakstīja: Nav jau slikti,ja pretinieks,bukmeikeri u.t.t. uzskata par pastarīti .Slikti ir tad,ja tas tā arī paliek,kā nolemtība un nav izaugsmes.
Basketbolistiem pēc bukmeikeri viedokļa bija jāzaudē ja Francijai, Spānijai, Brazīlijai, Itālijai, Lietuvai.

Bet spēli spēlē nevis koificents bet komanda!

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 18:54, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Šajā gadījumā Kazakevičam ir taisnība!

Par pro futbolistiem basketbolistiem, hokejistiem nevar teikt, ka viņi ir viduvēji vai super augsts līmenis, bet atšķiras tikai līmeņi un lomas, kuras viņi spēlē komandā!
Labs treneris var daudz ko panākt ar lupatām pa visām vienkārši nespēlēsi labi vispār nespēlēsi ! Jābūt konkurencei ! Pricom saukt rezervistus uz izlasi, lai viņiem nedotu spēlēt ! Banki visiem deva spēlēt, bet Kazakevics veic mainās tikai mača beigās ! Ko viņi analizē? Ko viņi strādā? Ko viņi dara? Gudri irst nav malku cirst ! Dažreiz spēlētājiem vajag žoska ko pateikt nevis kā Kazakevics sacurajies runā ! Vajag atmodinātu cilvēka sportisko niknumu, bet ja tas neizdodas tad jāmeklē cits spēlētājs pa visām vienkārši !

  +1 [+] [-]

, 2023-09-12 19:16, pirms 8 mēnešiem
Newcastle United rakstīja: Basketbolistiem pēc bukmeikeri viedokļa bija jāzaudē ja Francijai, Spānijai, Brazīlijai, Itālijai, Lietuvai.

Bet spēli spēlē nevis koificents bet komanda!
Nu pareizi.To viedokli jau nosaka citi no malas,ne jau tu pats .Citreiz tas ir objektīvs,bet citreiz tas ir kļūdains.

  +8 [+] [-]

, 2023-09-12 19:16, pirms 8 mēnešiem
Lubraks Džeimss rakstīja: Labs treneris var daudz ko panākt ar lupatām pa visām vienkārši nespēlēsi labi vispār nespēlēsi ! Jābūt konkurencei ! Pricom saukt rezervistus uz izlasi, lai viņiem nedotu spēlēt ! Banki visiem deva spēlēt, bet Kazakevics veic mainās tikai mača beigās ! Ko viņi analizē? Ko viņi strādā? Ko viņi dara? Gudri irst nav malku cirst ! Dažreiz spēlētājiem vajag žoska ko pateikt nevis kā Kazakevics sacurajies runā ! Vajag atmodinātu cilvēka sportisko niknumu, bet ja tas neizdodas tad jāmeklē cits spēlētājs pa visām vienkārši !
Gan hokejā gan basketbolā arī spēlētājiem izteikti tika izdzīta lūzeru mentalitāte. Sitamies un skatīsimies cik tālu tiksim, nevis raudam, ka visi pretinieki ir spēcīgāki, meistarīgāki utt. Ko dara Dainis? Gan pirms gan pēc spēles noliek savus spēlētājus, jau uzliek zīmogu, ka nekā tur nebūs un nav jēgas cerēt uz neko labāku. Un kāda motivācija arī tiem rezervistiem ir vairāk sisties, ja viņš jau spēlētājus, kurus laiž pamatā, tā noliek. Spēlētājam galvā "kāds mēsls tad es esmu, ja treneris starterus nosauc par lupatām un tā pat viņus ar nosēdušās baterijām tur laukumā un negrib mani laist spēlēt".
Neviens neprasa uzreiz sisties par augstām vietām turnīros, neviens nav debīls un saprot, ka līdz tam ir jāizaug. Nepiedodamākais ir tas, ka Kazakevičs solīja cīnīties par Euro2024, bet šķietami šo gadu laikā pat soli tajā virzienā nav paspēris. Spriežam, kāpēc Makreckis un kas vēl ne negrib nāk uz izlasi, drīzāk te jau paceļas jautājums, vai tie spēlētāji kas tagad tur spēlē vairs gribēs nākt arī turpmāk.

  +2 [+] [-]

, 2023-09-12 20:03, pirms 8 mēnešiem
Nesaprotu ko gaidīt cikls jau ir izgāzts un nekas tur labāks nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2023-09-12 20:04, pirms 8 mēnešiem
asinsdesa rakstīja: Es bišķi no malas raugoties..

Paga, šī ir populāra tēma - aizliegt viesu komandai pirkt biļetes? Tīrasiņu latviešu apātiskuma gaisotne ir svarīgāka par biļešu+alus ieņēmumiem, vai ir vēl kaut kādi faktori?
Tā pasaulē ir pilnīgi normāla un ierasta prakse ierobežot biļesu iegādi viesiem. Paskaties uz to pašu Seria A.

     [+] [-]

, 2023-09-12 20:06, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Šajā gadījumā Kazakevičam ir taisnība!

Par pro futbolistiem basketbolistiem, hokejistiem nevar teikt, ka viņi ir viduvēji vai super augsts līmenis, bet atšķiras tikai līmeņi un lomas, kuras viņi spēlē komandā!
Pilnīgs idiotisms. Pēc tādas loģikas OHL līderis Artūrs Ozoliņš ir viena līmeņa ar Makdeividu vai Krosbiju?

     [+] [-]

, 2023-09-12 20:08, pirms 8 mēnešiem
Paldies arī mūsu izlasei. Lai viņiem vienmēr izdodas piekāpties tikai nepiekāpīgā cīņā!

  +4 [+] [-]

, 2023-09-12 20:09, pirms 8 mēnešiem
Vajag naturalizēt Rikardinju un pārkvalificēt par īstu futbolistu!

  -3 [+] [-]

, 2023-09-12 20:18, pirms 8 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pilnīgs idiotisms. Pēc tādas loģikas OHL līderis Artūrs Ozoliņš ir viena līmeņa ar Makdeividu vai Krosbiju?
Cik tālu OHL līderiem ir līdz NHL līderiem?

Pro līmeni var attiecināt uz to pašu piramīdu!

Pasaulē nav nemaz tik daudz to profu(kanādiešu hokejistu ir tikai daži tūkstoši, bet uzskatīt kādu par viduvēju, jo viņš ir profs?

Es paskatījos ko velsiešu fani raksta par Latvijas izlasi un viņi raksta bottom seed, bet jebkurš bottom seed var kļūt, ja ne gluži par top seed, tad vismaz izkļūt no bottom seed.

  -3 [+] [-]

, 2023-09-12 20:19, pirms 8 mēnešiem
Smieklīgi šito visu lasīt.pāris neveiksmes hoķī vai basī,un visi troļļi metīsies ķidāt gan trenerus(sevišķi Vītoliņu),gan federācijas.ar samazgām nolieti ir gan Kalvītis gan Vējonis.tikai izlases veiksmīgais sniegums viņus patreiz pasargā.
Pie tam rējēji jau visur ir vieni un tie paši troļļi🤣🤣🤣
Ieteiktu nevienai federācijai neņemt šitos ākstus verā un iet savu ceļu.
Cita lieta ir perkamie žurnaļugas,kas izmanto katru kļūmi,lai saceltu smirdoņu.
Sodienas žurnālistika ir kļuvusi par tīrāko pasūtījumu galdu.

  -4 [+] [-]

, 2023-09-12 20:21, pirms 8 mēnešiem
Vai nu tu skaties to pro sportistu vai neskaties, jo tā ir tava brīva izvēle.
Pro sportistu vispār ir mazāk par 300 tūkstošiem pasaulē!
Nosaukt kādu par viduvēju, kurš 10-15 gadus veltījis, lai tiktu par pro sportistu?

  -3 [+] [-]

, 2023-09-12 20:32, pirms 8 mēnešiem
Starp citu,visiem troļļiem-nekad nerakstiju sliktu vārdu ne par Paterlainenu ne Slavišu.lai kadi vini nebūtu bijuši..bet sodien varam salidzinat.0-5 pret Slovakiju.luk tas ir kauns..bet to šodien visi ir aizmirsuši.šodien nekas tads nav iedomājams.
Gorkšu gan nicinu kopš spēlētāja karjeras beigām.viss ko viņš dara liecina par korumpetību..žēl tikai ka mūsu valsti joprojām pārvalda shēmotāji..

  +5 [+] [-]

, 2023-09-12 20:54, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Cik tālu OHL līderiem ir līdz NHL līderiem?

Pro līmeni var attiecināt uz to pašu piramīdu!

Pasaulē nav nemaz tik daudz to profu(kanādiešu hokejistu ir tikai daži tūkstoši, bet uzskatīt kādu par viduvēju, jo viņš ir profs?

Es paskatījos ko velsiešu fani raksta par Latvijas izlasi un viņi raksta bottom seed, bet jebkurš bottom seed var kļūt, ja ne gluži par top seed, tad vismaz izkļūt no bottom seed.
Starp OHL līderi un NHL līderi ir kosmiska starpība. Fiziskās spējas, domāšanas ātrums, prasmju kopums. Ne jau prieka pēc vieni pelna miljonus otri nereti mauc paralēli kādā darbā. Ja starpība kaut starp NHL čekeri un OHL līderi būtu maza, tad tas NHL nebūtu sapnis. Līdzīgi basketā, tajā pašā futbolā. Latvijas līderi virslīgā ir Riga. Ko ar viņiem izdarīja Nīderlandes vidusmēra klubs? Vai Libāna nesenajā PK. Ko viņi spēja likt pretī NBA vidusmēra džekiem vai vispār Eiropas otrās šķiras līgu spēlētājiem? Neko. Pirmā spēle, kur viņiem izdevās nospēlēt cienīgi ir pret nemotivētu Franciju, kurai no pamatsastāva nemauca 3 džeki. Starpība starp top līmeņa profu un vienkārši profu ir milzīga. Tas ir tas pats, kas pateikt, kas 6 gadus nomācās dakteros ir nākamie medicīnas ģēniji.

  +3 [+] [-]

, 2023-09-12 20:54, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Vai nu tu skaties to pro sportistu vai neskaties, jo tā ir tava brīva izvēle.
Pro sportistu vispār ir mazāk par 300 tūkstošiem pasaulē!
Nosaukt kādu par viduvēju, kurš 10-15 gadus veltījis, lai tiktu par pro sportistu?
Ilgums nepadara tevi labāku. 10-15 gadus, lai par kaut ko kļūtu velta visi, ne tikai pro sportisti.

  -4 [+] [-]

, 2023-09-12 21:13, pirms 8 mēnešiem
datmons rakstīja: Cik tālu OHL līderiem ir līdz NHL līderiem?

Pro līmeni var attiecināt uz to pašu piramīdu!

Pasaulē nav nemaz tik daudz to profu(kanādiešu hokejistu ir tikai daži tūkstoši, bet uzskatīt kādu par viduvēju, jo viņš ir profs?

Es paskatījos ko velsiešu fani raksta par Latvijas izlasi un viņi raksta bottom seed, bet jebkurš bottom seed var kļūt, ja ne gluži par top seed, tad vismaz izkļūt no bottom seed.
Nu nu, tas pats Kurbads 1 no 4 spēlēm tpt uzvarētu vegasu vai oilerus
1 2 68 komentāri