Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Lazdiņš: "Polijā beidzot jūtu īstu futbola dzīvi"

Andrejs Siliņš

Lazdiņš: "Polijā beidzot jūtu īstu futbola dzīvi"
Artis Lazdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Polijā beidzot sāku izjust īstu futbola dzīvi. Ir daudz fanu, stadions - kolosāls, pirms katras spēles ir milzīga ažiotāža," gatavojoties spēlei pret Slovākiju Pasaules kausa atlases cikla spēlē Latvijas izlases rindās saka pussargs Artis Lazdiņš, kurš septembrī parakstīja līgumu ar Polijas Ekstraklases klubu "Piast".

"Abās spēlēs bijām priekšā ar 1:0, bet beigās iznākums bija nelabvēlīgs. Laikam jau pietrūka pārliecības. Bosnija ir tiešām augsta līmeņa komanda, bet ielaist četrus vārtus ir drusciņ par daudz arī pret viņiem," pirmos divus mačus, kuros pats nepiedalījās, komentēja pussargs Artis Lazdiņš.

Bijušais "Audas", "Ventspils" un "Jelgavas" komandu pussargs Lazdiņš šobrīd pārstāv Glivices "Piast" vienību Polijā un atzīst, ka darba vietas maiņa viennozīmīgi jāvērtē kā solis uz augšu karjerā: "Polijā beidzot sāku izjust īstu futbola dzīvi. Ir daudz fanu, stadions - kolosāls, pirms katras spēles ir milzīga ažiotāža. Spēlēju kā centra pussargs, un mani tas apmierina gan klubā, gan izlasē."

Savukārt Lazdiņa vienaudzis, aizsargs Ritus Krjauklis pārstāv "Golden Arrows" vienību Dienvidāfrikā. "Ceļošana uz Latviju ir grūta, bet braucu pārstāvēt Latvijas izlasi, tāpēc ir vieglāk," patriotiskas jūtas neslēpj futbolists. "Āfrikā man patīk, līmenis ir ļoti labs. Pagaidām komandai īpašu rezultātu nav, bet būs labi. Spēlētāji tur ir ļoti tehniski, ir ļoti liels ātrums. Koncentrācijai vienmēr jābūt uz simt procentiem."

Video ar plašākiem abu spēlētāju komentāriem

Izmantotie resursi:
LFF: Pievienojies LFF brīvprātīgo komandai!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-11 18:45, pirms 12 gadiem
Lazdiņa pārcelšanās uz Poliju notika diezgain negaidītā laikā, bet labi, ka tā. Beidzot ticis augstā līmenī.