Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs un Pahars Virslīgas klubu izlases sastāvu nosauks sestdien

Jānis Pārums

Kazakevičs un Pahars Virslīgas klubu izlases sastāvu nosauks sestdien
Dainis Kazakevičs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Virslīgas klubu izlases sastāvs mačam pret Latvijas valstsvienības kandidātiem tiks paziņots pēc Virslīgas čempionāta pēdējās kārtas sestdien, portālu Sportacentrs.com informēja viens no klubu izlases treneriem Dainis Kazakevičs.

"Ar Marianu Paharu jau esam noteikuši kandidātu loku, 19 spēlētājus, kurus mēs publiski paziņosim rītdien. Tas ir saistīts ar to, ka jāsagaida Virslīgas pēdējās kārtas spēļu rezultāti, jānoskaidro, kura komanda spēlēs pārspēlēs, un, ja no šīs komandas būs kāds kandidāti, tad viņi attiecīgi arī tiks svītroti, lai varētu kluba rindās spēlēt atbildīgajās spēlēs," sacīja Kazakevičs. "Domāju, ka kopumā ideja [par šādu spēli] ir pareiza un laba, jo dažādu klubu spēlētājiem tā būs iespēja sevi no labās puses parādīt nacionālās izlases trenerim [Aleksandram Starkovam]. Kā arī apliecināt sevi uz konkurentu fona."

Treneris atklāja, ka leģionāru klubu izlasē nebūs: "Mūsu nodoms bija veidot šo izlasi uz pašmāju spēlētājiem, tiem, kas šobrīd nav izsaukti uz nacionālo valstsvienību. Lielāko uzsvaru liekam uz jaunajiem spēlētājiem, kas nākotnē varētu būt reāli izlases kandidāti. Būs daži vidēja vecuma spēlētāji, bet lielākoties jaunie."

"Tad, kad kļuva skaidrs, ka Latvijas izlasei nebūs pārbaudes spēle ar kādu citu nacionālo izlasi, tika izskatīti varianti, ar ko tad valstsvienība varētu aizvadīt spēli. Kā labākais variants tika izlemts spēlēt pret Virslīgas klubu izlasi. Aleksandrs Starkovs izlēma, ka es un Marians varētu uzņemties šādas izlases komplektēšanu un vadīšanu," piebilda Kazakevičs.

Klubu izlases spēle pret nacionālās valstsvienības kandidātiem notiks trešdien, 14.novembrī. Atšķirībā no Latvijas izlases kandidātiem, Virslīgas klubu izlases spēlētāji pirms tam nevienu kopējo treniņu neaizvadīs.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-09 17:50, pirms 12 gadiem
jelgava - 5 , metta - 4 , daugava riga - 3 , daugavpils - 2, liepaja - 2 , ventspils - 2, skonta - 1

  +2 [+] [-]

, 2012-11-09 20:14, pirms 11 gadiem
Interesanti kurš būs galvenāks: Kazakevičs vai Pahars?

Prognozēju mazrezulatīvu spēli. 1:0 Starkova izlases labā.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-10 14:01, pirms 11 gadiem
Ja Virslīgas izlasei nebūs neviena nopietna treniņa pirms spēles, tad jau visdrīzāk uzvarēs Starkova izlase. Bet pasākums kā tāds, manuprāt, apsveicams un ļoti interesants.