Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Uzsākta biļešu tirdzniecība Latvijas izlases spēlei pret Lihtenšteinu

Agris Suveizda

Uzsākta biļešu tirdzniecība Latvijas izlases spēlei pret Lihtenšteinu
Latvijas izlases līderis Aleksandrs Cauņa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

2014.gada FIFA Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra ceturtajā spēlē Latvijas nacionālā futbola izlase otrdien 16.oktobrī plkst. 20:00 savu līdzjutēju atbalstīti tiksies ar Lihtenšteinas valstsvienību. Lielisks vakars un neaizmirstama atmosfēra aicina futbola līdzjutējus vienkopus satikties "Skonto" stadionā, kas ar dažādiem fanu iesildīšanās pasākumiem spēles dienā durvis vērs vaļā jau no plkst. 18:30.

Iespēja klātienē redzēt visus pašmāju labākos futbolistus

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina līdzjutējus klātienē 16.oktobra vakarā doties uz "Skonto" stadionu un atbalstīt komandu spēlē pret Lihtenšteinu. Komanda ir vienota kā uz laukuma, tā arī ārpus tā un šādu noskaņojumu Latvijas nacionālā futbola izlase aicina panākt 16.oktobra vakarā. Tieši līdzjutēji ir Latvijas valstsvienības 12. spēlētājs un komandas papildspēks cīņā par uzvaru.

Mūsu līdzjutējiem 16.oktobrī būs lieliska iespēja ne tikai būt vienotiem stadiona tribīnēs, bet arī klātienē satikt pašlaik labākos Latvijas futbolistus. Latvijas nacionālajā izlasē ir notikusi ievērojama spēlētāju paaudžu maiņa un pamatsastāva futbolisti jau guvuši pieredzi, spēlējot gan valstsvienībā, gan arī pazīstamos ārzemju klubos. Tā, piemēram, komandas līderi ir Anglijas Premjerlīgas kluba „Reading FC” aizsargs Kaspars Gorkšs, Šveices čempionāta vienības „F.C. Sion” pamatvārtsargs Andris Vaņins, Krievijas Premjerlīgas kluba Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa, Vācijas Bundeslīgas kluba „Hamburger SV” uzbrucējs Artjoms Rudņevs.

Liela motivācija uzvarēt savā laukumā

Latvijas nacionālā futbola izlase 2012. gada pēdējo mājas spēli sagaidīs pēc mačiem ar apakšgrupas favorītkomandām - Grieķiju, Bosniju un Hercegovinu, kā arī Slovākiju, pret kuru Latvijas izlase tiksies 12.oktobrī Bratislavā. Valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs motivē futbolistus katrā spēlē doties laukumā ar maksimālu pašatdevi un cīnīties par uzvaru. Panākums savā laukumā pār Lihtenšteinu un trīs punkti turnīra tabulā ļaus mūsu komandai un līdzjutējiem sagaidīt gadu miju uz patīkamas nots, lai jau nākamgad turpinātu cīņu par iekļūšanu planētas futbola svētkos - FIFA Pasaules Kausa finālturnīrā Brazīlijā.

Informācija par biļešu tirdzniecību uz spēli LATVIJA – LIHTENŠTEINA

Biļetes pārdošanā ir pieejamas "Biļešu serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... mājaslapā. Biļešu cenas: 2 LVL, 3 LVL un 5 LVL. LFF aicina futbola līdzjutējus parūpēties par biļešu iegādi savlaicīgi, lai neveidotos rindas pie stadiona galvenās ieejas. Spēles dienā, 16.oktobrī ieeja stadionā būs atvērta no plkst 18:30, savukārt atlikušās biļetes būs pieejamas tirdzniecībā arī „Skonto” stadiona kasē spēles dienā jau no plkst 12:00.

- Pensionāri un invalīdi šo spēli var apmeklēt ar 30% atlaidi, biļešu iegādes brīdī uzrādot attiecīgo apliecību. Invalīdiem ratiņkrēslos tiks nodrošinātas īpašas vietas stadionā labākai un ērtākai spēles vērošanai. Iepriekšējā vietu rezervācija pa telfonu +371 67295992 vai pa epastu biletes@lff.lv.

- Skolēni un studenti šo spēli var apmeklēt ar 30% atlaidi, biļešu iegādes brīdī uzrādot attiecīgo apliecību.

- LFF reģistrētie biedri šo spēli var apmeklēt ar 50%, izmantojot īpašu kodu.

Informāciju sagatavoja
Viktors Sopirins,
Latvijas Futbola federācijas
preses sekretārs.

  +5 [+] [-]

, 2012-10-09 17:10, pirms 12 gadiem
Nu jo to spēli neuzvarēs, nu tad vispār nav ko spēlēt.

  +5 [+] [-]

, 2012-10-09 17:21, pirms 12 gadiem
Ja mūsējie vinnēs Slovākiju, tad stadionā varētu būt tik pat daudz līdzjutēju cik ar spēli pret Grieķiju, bet ja kāsīs Slovākiem tad ir d....ā!!

     [+] [-]

, 2012-10-09 17:30, pirms 12 gadiem
es ari laikam aizieshu,pirmo reizi muzhaa kur atrodas skonto stadions un ar kaatru tramvaju/trolejbusu var aizbraukt no kjengaraga.jau ieprieksh paldies.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-09 17:50, pirms 12 gadiem
ak47k1 rakstīja: Ja mūsējie vinnēs Slovākiju, tad stadionā varētu būt tik pat daudz līdzjutēju cik ar spēli pret Grieķiju, bet ja kāsīs Slovākiem tad ir d....ā!!
Tiesi ta.Gaidam uzvaru Slovakijaa un pilnas tribines riga!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-09 18:22, pirms 12 gadiem
kāsiens Slovākijā un cerīgs neizšķirts Rīgā....

     [+] [-]

, 2012-10-09 18:56, pirms 12 gadiem
Parasti esmu optimists, bet tiešām tagad rodas riebums pret mūsu izlases sniegumu.
Vai tiešām Starkovs neatkāpsies?

     [+] [-]

, 2012-10-10 19:44, pirms 12 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Parasti esmu optimists, bet tiešām tagad rodas riebums pret mūsu izlases sniegumu.
Vai tiešām Starkovs neatkāpsies?
da ko juus visi njematies ar to Starkovu? ko liksi vietaa? Domaa, nomainot treneri Latvija uzreiz saaks uzbrukoshu futbolu uzspeeleet. ir labs teiciens latvieshiem - aukstaak par savu d*rsu neuzleksi