Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Rudņevs: "Spēlēšana Pasaules kausa finālturnīrā ir mans lielākais sapnis"

Agris Suveizda

Rudņevs: "Spēlēšana Pasaules kausa finālturnīrā ir mans lielākais sapnis"
Artjoms Rudņevs cīņā ar Kiriakosu Papadopulosu
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs intervijā FIFA mājaslapai pozitīvi izteicās par valstsvienības izredzēm iesaistīties cīņā par izkļūšanu no atlases cikla grupas. Rudņevs uzskata, ka, par spīti diviem zaudējumiem pirmajās divās spēlēs, sapnis par došanos uz Brazīliju vēl nav izsapņots.

Latvijas izlase pirmajās spēlēs ar 1:2 un 1:4 zaudēja Grieķijai un Bosnijai un Hercegovinai, tomēr šie mači tika aizvadīti pret abām grupas spēcīgākajām komandām, tāpēc Rudņevs nezaudē cerības. "Protams, būtu ideāli, ja nākamajās spēlēs izcīnītu sešus punktus, bet, ja paņemsim četrus, tas arī būtu ļoti labi. Tas mums ļautu pacelties turnīra tabulā un pietuvoties pirmajai vietai," teica Artjoms. "Pret Bosniju un Hercegovinu mums nebija nekādu variantu, taču radījām problēmas Grieķijai.Bosnija un Hercegovina, manuprāt ir spēcīgākā vienība grupā. Tā pret mums aizvadīja lielisku spēli, un tai ir teicami spēlētāji."

Minimāli zaudējām Grieķijai, bet tikpat labi varējām arī uzvarēt. Mums ir jāiegūst punkti, lai paliktu līderu tuvumā, ja nu tie paklūp," Rudņevs turpināja. "Protams, vēlos sasniegt ko īpašu un palīdzēt kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram Brazīlijā. Iekļūšana finālturnūrā ir visu Latvijas pilsoņu sapnis un arī mans lielākais sapnis. Tas Latvijas izlasei būtu milzīgs solis uz priekšu. Diemžēl nevaru solīt panākumus, bet varu garantēt, ka atdosim visu, lai iepriecinātu līdzjutējus."

Latvijas izlase nākamo kvalifikācijas turnīra spēli aizvadīs jau šonedēļ, piektdien viesojoties Slovākijā, savukārt otrdien savā laukumā tiks uzņemta Lihtenšteinas valstsvienība. Rudņevs abās iepriekšējās spēlēs devās pamatsastāvā, bet vārtus neguva. Artjoma kontā izlasē ir 18 mači un viens precīzs sitiens. 24 gadus vecais uzbrucējs šosezon kļuva par pirmo Latvijas pārstāvi Vācijas Bundeslīgā - Daugavpilī dzimušais uzbrucējs HSV rindās piedalījies septiņās spēlēs, sešreiz dodoties pamatsastāvā un gūstot divus vārtus.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-10-08 17:09, pirms 12 gadiem
Tad nu ir jāsāk gūt vārtus, čalīt!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 17:11, pirms 12 gadiem
starkova vadiba vienreiz so sapni izapnojam ,kad tika un EC finalturniru, vairak vina vadiba nekas tads nenotiks, tas pat mulkim ir skaidrs, ka vins vairak nejedz vadit ne klubus ne izlasess.
un rundevam ari pasam vajadzetu sit ieksa izlases rinadas un tad domat ka butu ja butu.
Slēpts komentārs: gii1981

  +7 [+] [-]

, 2012-10-08 17:12, pirms 12 gadiem
Kā man gribētos kādreiz no kāda hokejista vai basketbolista dzirdēt, ka viņu lielākais sapnis būtu, piemēram, izcīnīt medaļas ar izlasi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2012-10-08 17:27, pirms 12 gadiem
NU, malacis- ir vismaz mērķis, nevis, ka musu hokejisti, kuri ar šķibu lupu brauc uz izlasi( atceramies SPRUKTU, KARSUMU, VEL citus)

  +6 [+] [-]

, 2012-10-08 17:39, pirms 12 gadiem
Ja skatas tikai sastavu , tad sobrid mums uz papira ir pedejo paris gadu labakais sastavs, bet kaut ka pec pirmajam spelem neliekas ka tikaim uz WC 2014.

Bet,protams, ceram uz to labako,lai izdodas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-08 18:06, pirms 12 gadiem
Agris jau varēja pacensties un iztulkot rakstu daudz plašāk. Lai arī tur nav nekā jauna un ir gari un paplašināti teikumi, tomēr FIFA bieži neraksta par mūsu spēlētājiem un tas kā viņš izsakās un vēlas censties savas izlases labā tomēr nav mazsvarīgi.

Rudnevs: "Die WM ist mein großer Traum" - FIFA.com

  +4 [+] [-]

, 2012-10-08 18:12, pirms 12 gadiem
Ja mees iekluutu tas buutu kkas nereaals, bet katru speeli kvalifikaacija nospeeleejot cieniigi nevis kkaa bezzobaini ka parasti tas notiek, to arii noveelu! Pirmas divas speeles nebija no taam sliktakajaam, tgd tai liiknei jaaiet uz augshu!

  +4 [+] [-]

, 2012-10-08 18:29, pirms 12 gadiem
Sapnis ne tuvu vēl nav izsapņots, nedrīkstam nokārt rokas. Labi, šinīs pirmajās spēlēs zaudējām, bet tagad nāks pretī mūsu spēka samēra pretinieki. Meistarību un mazliet veiksmes, un viss ir iespējams. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 18:44, pirms 12 gadiem
Es arī gribētu.lai LV futbola izlase tiktu uz pasaules kausa finālturnīru..Taču,lai to izdarītu. tad katrā spēlē būtu jāiesit par vieniem vārtiem vairāk nekā pretinieki to izdara... Un Rudņevan tas būtu katrā mačā jāizdara...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-08 19:46, pirms 12 gadiem
ja visiem būtu šis sapnis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-08 22:30, pirms 12 gadiem
viņš vismaz grib, nevis kā citi sportisti- bez lieliem sportiskiem mērķiem

  -1 [+] [-]

, 2012-10-08 22:52, pirms 12 gadiem
zaagis rakstīja: Saac sist vaartus un sapnis var piepildiities!!!
ja nezinaji, tad komanda spele 11 speletaji, no kuriem vairak par pusi ir nemakuli, ar planpratinu Starkovu kurus visus 10 liek aizsadziba ar vienigo uzbruceju prieksgala!