Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Jānis Beks: "Sausā spēle pret Itāliju, protams, priecē"

Emils Ozerinskis

Jānis Beks: "Sausā spēle pret Itāliju, protams, priecē"
Jānis Beks. Foto: LFF

Latvijas U-21 futbola izlasei piektdien Slokas stadionā padevās lielisks panākums - noturēt neizšķirtu pret futbola lielvalsti Itāliju Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē. Pēc cīņas ar itāļiem savus komentārus deva izlases galvenais treneris un spēlētāji.

Latvijas U-21 izlases vadītājs Aleksandrs Basovs par cīņu teica: "Visi esam priecīgi, šis ir labs rezultāts. Gan komanda, gan treneru korpuss paveica labu kopīgo darbu. Visi malači! Pēc pirmā puslaika gaidījām, ka spēles temps būs augstāks. Visi tika ar saviem uzdevumiem galā. Tagad domāsim par spēli pret Norvēģiju. Mums ir trīs dienas, lai veiktu analīzi."

Komandas kapteiņa lomu šajā spēlē uzņēmās vārtsargs Jānis Beks, kurš atvairīja septiņus pretinieku sitienus: "Jūtos fantastiski! Šāda rezultāta panākšana bija milzīgs komandas darbs. Cerējām mazliet vairāk aizķerties priekšā, taču kopumā spēles plānu izpildījām. Pats pāris momentos varēju nospēlēt labāk, lai arī "sausā" spēle pret Itāliju, protams, priecē. Itāļi izskatījās lielāki, taču viņi ir tādi paši spēlētāji. Iespējams, izšķirošais bija tas, ka mēs to punktu gribējām vairāk. Paldies līdzjutējiem par atbalstu!"

Vidējā līnijā spēlējošais Deniss Meļņiks atzīmēja: "Mēs izdarījām ļoti labu darbu, aizvadījām piecas labas dienas nometnē. Tam ir rezultāts. Nospēlējām ļoti labi aizsardzībā, kas ir pats galvenais. Pretinieku līmenis bija redzams, pretspēlē bija ļoti grūti. Pirmajās 30 minūtēs bija normāli, taču pēc tam jau bija jūtams nogurums. Bija grūti, taču spēlējām līdz galam. Pēc kādiem pieciem gadiem šie Itālijas futbolisti būs augstākā līmeņa spēlētāji."

Atgādinam, ka šodien Slokas stadionā Latvijas U-21 izlase spēlēja neizšķirti ar Itāliju, kas pēc diviem nospēlētiem mačiem ļauj Latvijai būt A apakšgrupas vadībā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17049/janis-be...