Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

O.Laizāns: "Bosnija ir galvas tiesu pārāka, bet izdarīsim visu, lai uzvarētu"

Agris Suveizda

O.Laizāns: "Bosnija ir galvas tiesu pārāka, bet izdarīsim visu, lai uzvarētu"
Oļegs Laizāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlases centra pussargs Oļegs Laizāns uzskata, ka šovakar pret Bosniju un Hercegovinu izdosies izrādīt krietni lielāku pretestību nekā pirmajā aplī. Krasnojarskas "Enisey" spēlētājs sarunā ar portālu Sportacentrs.com izteicās, ka šāvakara pretiniekiem izteiktu vājo vietu nav un ka Pasaules kausa finālturnīrā Bosnija tiks tālu - ja, protams, tam kvalificēsies.

"Protams, ka varam [nospēlēt līdzīgāk nekā Zenicā - 1:4]. Spēlēsim mājās, labi gatavojamies šim mačam. Bosnija ir galvas tiesu pārāka par mums, bet izdarīsim visu, lai uzvarētu. Pret Turciju to jau pierādījām," sacīja . "Par bosniešu vājajām vietām pat nezinu... Viņi tagad ļoti pārliecinoši spēlē, visus uzvar - gan pārbaudes spēlēs, gan oficiālajās."

"Tai ir individuāli spēcīgi futbolisti, kas spēlē vadošajos čempionātos - [Edins] Džeko, [Vedads] Ibiševičs, [Miralems] Pjaničs. Ļoti laba komanda. Fiziski ļoti spēcīga, arī standartsituācijās. Laba, disciplinēta komanda - tādu vājo vietu tai nav. Ja tā iekļūs Pasaules kausa finālturnīrā, domāju, ka tālu tiks," Laizāns turpināja. "Cauņas iztrūkums? Domāju, ka tas, kurš spēlēs, aizvietos viņu un nebūs daudz sliktāks. Protams, ka Cauņa ir komandas līderis un viens no labākajiem spēlētājiem izlasē, bet domāju, ka viss būs kārtībā."

"Daudz faktoru, grūti atbildēt [kāpēc neuzvarējām Lihtenšteinā]. Domāju, ka pēc visiem parametriem - gan fiziski, gan psiholoģiski, gan taktiski - kaut kā pietrūka. Varbūt bijām nedaudz atslābināti, varbūt nedaudz nenovērtējām pretiniekus. Tagad futbolu visur prot spēlēt, bet varbūt domājām, ka mierīgi apspēlēsim," teica Laizāns. Lai arī Oļegs pamatsastāvā ir sācis visas Pasaules kausa atlases cikla spēles, šovakar viņš, visticamāk, paliks rezervē. Taču Oļegu nebaida konkurences pieaugšana: "Tas viss būs atkarīgs no Petroviča, Aleksandra Starkova. Kā viņš izvēlēsies sastāvu, kas spēlēs. Visi esam līdzvērtīgi, un tas ir normāli, ka ir konkurence."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja