Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Luksemburgas treneris pauž pārliecību par Latvijas sekmīgo startu ciklā

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Luksemburgas treneris pauž pārliecību par Latvijas sekmīgo startu ciklā
Luks Holcs

Pēc pārbaudes spēles starp Latvijas un Luksemburgas izlasēm savu redzējumu par spēli, kā arī par Latvijas izlases potenciālu sniedza Luksemburgas futbola izlases galvenais treneris Luks Holcs.

Luks Holcs: "Esmu ļoti priecīgs par parādīto sniegumu. Mums bija laba bumbas kontrole, kā arī izveidojām vairākas vārtu gūšanas iespējas. Spēles rezultāts neliek mums būs priecīgiem, taču esam ļoti jauna komanda. Jaunie spēlētāji dažbrīd pieļāva kļūdas. Šādās spēlēs mēs varam mācīties un gūt pieredzi. Šodien mums nebija trīs vadošie spēlētāji, kas, protams, ietekmēja rezultātu. Taktiski nospēlējām ļoti labi. Psiholoģiski komanda bija gatava. Jāatzīmē, ka šodien nebija baiļu sajūtas."

Kā varat novērtēt jauniešu Dirka Kārlsona un Vensāna Tilla sniegumu?
- Kopumā Kārlsons nospēlēja ļoti labi, izņemot pirmā desmit minūtes. Pēc tam izdevās nomierināties un nospēlēt labi. Ja par Tillu, tad esam priecīgi par to, kā viņš progresē, un ka mums vispār ir tāds spēlētājs.

Latvija guva vārtus abu puslaiku sākumos? Kā to varat izskaidrot?
- Bijām nedaudz nervozi. Tas vairāk attiecas uz jaunajiem spēlētājiem. Runāju ar dažiem spēlētājiem pirms spēlētājiem pirms mača. Sacīju, ka nedrīkst nervozēt. Jāmēģina parādīt labāko sniegumu. Pirmie vārti tika ielaisti tāpēc, ka atsevišķi spēlētāji bija pārnervozējušies. Tāpat atsevišķiem spēlētājiem varēja manīt pacietības trūkumu. Mēs augam kā komanda un jau pēc dažiem mēnešiem redzēsiet progresu.

Kādas tagad ir jūsu domas par Latvijas izlases potenciālu?
- Es parunāju ar jūsu treneri pēc spēles. Teicu, ka esat labi sagatavoti fiziski. Lielākā priekšrocība Latvijai ir uzbrukuma līnijā. Pretuzbrukumi, pāreja no aizsardzības uzbrukumā var palīdzēt Latvijai iegūt punktus arī pret lielām komandām. Tas ir jūsu ierocis.

Kāds ir komandas garīgais stāvoklis pēc spēles?
- Spēlētāji saprot, ka viņi parādīja labu spēli. Protams, visi ir sarūgtināti par zaudējumu. Svarīgākais ir atjaunoties pirms otrdienas spēles.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-03 01:22, pirms 8 gadiem
Tieshaam, jaatzimee arii LUX sniegums shajaa speelee, varbuut rezultaataa vinji zaudeeja, bet speeles zinjaa bija pat labaaki. Vensaans Tills - iists talants LUX, tik 16 gadi, nu mums- J.Ikaunieks, un abi, ja sapratu, speelee Metz komandaa.

     [+] [-]

, 2016-09-03 01:44, pirms 8 gadiem
Kur ir spēles video apskats?
Cik stundas vēl jāgaida??? vai varbūt dienas???
Spēle jau beidzās vairāk kā 3 stundas atpakaļ..

  +8 [+] [-]

, 2016-09-03 01:44, pirms 8 gadiem
Pieklājīgs čalis tas LUX treneris - nepateica ko patiesībā domā par Latvijas startu PK kvaļos .

     [+] [-]

, 2016-09-03 07:47, pirms 8 gadiem
Vislabākie vārdi par LUX
Mazā Islande

     [+] [-]

, 2016-09-03 10:24, pirms 8 gadiem
Luxemburga drīz būs priekšā mums

     [+] [-]

, 2016-09-03 11:54, pirms 8 gadiem
Andoru varbūt vinnēs.Ar fēriem ničaks labi ja būs.Kādu Latvijas 1 līgas klubu vinnēs ja uzspēlēs.Viss būs pa vecam,grupā virs Andoras.Kamēr jaunajiem treniņos tikai mācīs bei vperjot i begi,negerzi mjac,podalše ot varot,tikmēr kulsimies pa apakšu.Ar tādu jauno treniņprocesu neviens tehnisks futbolists neizaugs.Zēl to jauno talantu kurš trenējas METTĀ,NORAKS TIE ''SUPERGUDRIE'' treneri.