Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācija iztur spāņu spiedienu otrajā puslaikā, otro reizi kļūstot par Eiropas U21 čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vācija iztur spāņu spiedienu otrajā puslaikā, otro reizi kļūstot par Eiropas U21 čempioni
Vācijas izlase - Euro U21 čempione
Foto: Kacper Pempel/Reuters/Scanpix

Šovakar Eiropas U21 futbola čempionāta finālā Vācijas izlase Polijas dienvidu pilsētā Krakovā ar 1:0 apspēlēja Spānijas vienaudžus, otro reizi vēsturē triumfējot šajā turnīrā. Uzvaras vārtus guva Mičels Vaisers.

Vācijas izlase finālā iekļuva pateicoties uzvarai 2:2, 4:3 11 metru sitienu sērijā pār Anglijas izlasi. Šajā spēlē abas komandas kopā veica 54 sitienus pa pretinieku vārtiem vai vārtu pusi. Spāņi pusfinālā uzvarēja trešdaļu spēles mazākumā spēlējušo Itālijas jaunatnes izlasi - 3:1. Vācijas izlase Eiropas U21 čempionātā līdz šim bija triumfējusi tikai vienreiz (2009. gadā), kamēr spāņi bija uzvarējuši turnīrā trīs reizes - 1986., 2011. un 2013. gadā.

Starp Vācijas izlases līderiem noteikti jāmin Minhenes "Bayern" pussargs Seržs Gnabri un izlases kapteinis, kā arī saspēles vadītājs Maksimiliāns Arnolds, kurš ikdienā spēlē "Wolfsburg" klubā Vācijas Bundeslīgā. Spānijas izlasē noteikti var izcelt Saulu Njigesu (Madrides "Atletico"), kurš pusfinālā pret Itāliju izcēlās ar hat-trick un ar pieciem gūtajiem vārtiem pirms fināla bija turnīra labākais snaiperis. Jāatzīmē arī Madrides "Real" uzlecošā zvaigzne Marko Asensio, kurš turnīra pirmajā mačā pret Maķedoniju (5:0) izcēlās ar trīs gūtajiem vārtiem. Īpašu uzmanību pelnījis arī izlases un Bilbao "Athletic" vārtsargs Kepa Arizabalaga.

Pirmais puslaiks

Spēles pirmajā daļā aktīvāk ar bumbu, kā arī bez tās spēlēja Vācijas futbolisti. Tas visu 45 minūšu laikā deva augļus - vācieši vairāk kontrolēja bumbu (55:45 (%)), kā arī izveidoja salīdzinoši vairāk labu sitiena pozīciju. Labas iespējas gūt vārtus bija gan Maksam Maieram, gan divreiz Seržam Gnabri, kamēr spāņi atbildēja ar Ektora Belerina bīstamu raidījumu ar galvu, kas aizlidoja metru garām tālajam vārtu stabam.

Spilgtākais pirmā puslaika moments notika 40. minūtē, kad Džeremija Toljana piespēli no sāna lieliski noslēdza Mičels Vaisers, pēc kura sitiena ar galvu bumba pārlidoja pāri spāņu vārtsargam Kepam, piezemējoties pašā tālajā vārtu stūrī. Vaiseram šis bija pirmais vārtu guvums Vācijas U21 izlases sastāvā. Pēc pirmā puslaika Vācijas U21 izlase vadībā ar 1:0.

Otrais puslaiks

Pēc 15 minūšu pārtraukuma pamodās Spānijas izlase, kas spēlēja krietni aktīvāk nekā pirmajā puslaikā, izveidojot vairākus tiešām ļoti bīstamus momentus, kā arī iegūstot nospiedošu bumbas kontroli Vācijas izlases laukuma pusē. Veiksmi no distances izmēģināja Sauls Njigess, Žerārs Deulofeu un Marko Asensio, tomēr allaž vietā bija vai nu vārtsargs, vai nu vācu aizsargi, kas ļoti pašaizliedzīgi centās bloķēt katru spāņu izdarīto sitienu. Sava iespēja bija arī vāciešiem - Makss Maiers vienā no epizodēm ļoti veiksmīgi pieslēdzās sitienam ar galvu, tomēr viņa sitiens no Spānijas soda laukuma vidus lidoja vien dažus centimetrus garām Kepas sargātajiem vārtiem.

Spānija turpināja uzturēt savu spiedienu līdz pat spēles beigām, tomēr spāņu spēlētājiem šajā spēlē nekas vairāk par vienu sitienu Vācijas U21 izlases vārtu rāmī tā arī neizdevās. Spēles galotnē trīskārtējiem Euro U21 čempioniem sāka pietrūkt arī ideju, kā censties iekarot vāciešu cietoksni, Vācijas U21 izlasei noturot uzvaru spēlē ar rezultātu 1:0 un otro reizi vēsturē triumfējot Eiropas U21 futbola čempionātā.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Spānijas U21 izlases un "Real Betis" komandas pussargs Danijs Sebaljoss.

Vācija U21 - Spānija U21 1:0 (1:0)
Vārti: Vaisers 40'.
Vācija U21: Pollersbeks, Gerhards, Kemfs, Štarks, Toljans, Hāberers (Kors 83'), Gnabri (Amiri 81'), Arnolds, Maiers, Vaisers, Filips (Eztunali 87').
Spānija U21: Arizabalaga, Belerins, Merē, Valeho, Kastro (Gaja 51'), Sebaljoss, Jorente (Majorals 83'), Sauls, Deulofeu, Asensio, Ramiress (Viljamss 71').
Sitieni (vārtu rāmī): 13 (4) : 7 (1)
Bumbas kontrole (%): 41 : 59
Pārkāpumi: 16 : 12
Stūra sitieni: 4 : 12

Pēdējo desmit Euro U21 finālturnīru uzvarētāji un finālisti

GadsUzvarētājsFinālists
2017VācijaSpānija
2015ZviedrijaPortugāle
2013SpānijaItālija
2011SpānijaŠveice
2009VācijaAnglija
2007NīderlandeSerbija
2006NīderlandeUkraina
2004ItālijaSerbija un Melnkalne
2002ČehijaFrancija
2000ItālijaČehija

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...

  +3 [+] [-]

, 2017-06-30 23:39, pirms 7 gadiem
PA smuko , Vācieši bija labākie un tāpēc pelnīts tituls. Vaisera gols vienkārši fantastisks!!

  +4 [+] [-]

, 2017-06-30 23:39, pirms 7 gadiem
Spanija uzvares,Spanija uzvares!! Fcuk

  +5 [+] [-]

, 2017-06-30 23:41, pirms 7 gadiem
pelniiti Vaacija,spaanji spieda,spieda,bet liidz vaartiem vai nopietniem draudiem taa ar netika,tik apkaart soda laukumam saspeeleejaas

     [+] [-]

, 2017-06-30 23:45, pirms 7 gadiem
Barca shodien pienjeemusi leemumu un no Everton par 12milj savaas rindaas adgriez Spaanijas izlases kapteini Delofeu
P.S.redzees kaa izveertiisies ciinja starp Real un Barcu,kuri kaaro peec veel viena izlases speeleetaaja no Betis Dani Sebaljosa,kura izpirkuma maksa ir tikai 15milj,taa kaa shoreiz speeleetaajam pasham iespeejas izveeleeties

     [+] [-]

, 2017-06-30 23:51, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Barca shodien pienjeemusi leemumu un no Everton par 12milj savaas rindaas adgriez Spaanijas izlases kapteini Delofeu
P.S.redzees kaa izveertiisies ciinja starp Real un Barcu,kuri kaaro peec veel viena izlases speeleetaaja no Betis Dani Sebaljosa,kura izpirkuma maksa ir tikai 15milj,taa kaa shoreiz speeleetaajam pasham iespeejas izveeleeties
Nez, Seviļa nekož tagad pirkstos, ka savulaik viņu atlaida?

     [+] [-]

, 2017-07-01 00:05, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: Nez, Seviļa nekož tagad pirkstos, ka savulaik viņu atlaida?
Delofeu visur sevi spilgti pieteicis,bet ar laiku vairaak saacis deldeet benkji, taa kaa neesmu vismaz pagaidaam mega sajuusmaa par sho dariijumu

  +1 [+] [-]

, 2017-07-01 00:26, pirms 7 gadiem
gurgucis rakstīja: Spanija uzvares,Spanija uzvares!! Fcuk
Tieši tā. Tie laiki, kad spāņi futbolā uzvarēja, ir garām.

     [+] [-]

, 2017-07-01 00:28, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Delofeu visur sevi spilgti pieteicis,bet ar laiku vairaak saacis deldeet benkji, taa kaa neesmu vismaz pagaidaam mega sajuusmaa par sho dariijumu
es biju domājis par D.Sebaljosa atlaišanu. Ja pareizi atminos, Seviļa viņu atlaida no jauniešiem dēļ kaut kādas hroniskas plaušu kaites.

     [+] [-]

, 2017-07-01 00:41, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: es biju domājis par D.Sebaljosa atlaišanu. Ja pareizi atminos, Seviļa viņu atlaida no jauniešiem dēļ kaut kādas hroniskas plaušu kaites.
to gan nezinaaju,paldies par info,viens no lielaakajiem talantiem shaadaa vecumaa Spaanijaa

     [+] [-]

, 2017-07-01 00:49, pirms 7 gadiem
un Sebaljos pie viena atdziits par visa turniira MVP

     [+] [-]

, 2017-07-01 00:53, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Barca shodien pienjeemusi leemumu un no Everton par 12milj savaas rindaas adgriez Spaanijas izlases kapteini Delofeu
P.S.redzees kaa izveertiisies ciinja starp Real un Barcu,kuri kaaro peec veel viena izlases speeleetaaja no Betis Dani Sebaljosa,kura izpirkuma maksa ir tikai 15milj,taa kaa shoreiz speeleetaajam pasham iespeejas izveeleeties
Nezinu cik reāli tur tās baumas par Barcu vispār ir patiesas, jo baumu līmenī visi cīnas ar visiem. Ņemot vērā to, ka jauns būdams, čalis bija izteikts spāņu patriots un tvitterī izpaudās, rakstot, ka uz katalāņu un basku suņiem būtu jāuzmet bumba, tad es neredzu iespēju kā viņš varētu nonākt Barcā, kaut vai tā iemesla dēļ, ka mediji/fani viņu apēdīs dzīvu.

     [+] [-]

, 2017-07-01 01:36, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nezinu cik reāli tur tās baumas par Barcu vispār ir patiesas, jo baumu līmenī visi cīnas ar visiem. Ņemot vērā to, ka jauns būdams, čalis bija izteikts spāņu patriots un tvitterī izpaudās, rakstot, ka uz katalāņu un basku suņiem būtu jāuzmet bumba, tad es neredzu iespēju kā viņš varētu nonākt Barcā, kaut vai tā iemesla dēļ, ka mediji/fani viņu apēdīs dzīvu.
lasiiju par to,kaa ar par to,ka,peec pirmaas Real intereses,izdzeesa visus tviitus,kur bija rakstiijis ko labu par Barcu,shis vismaz man izskataas viens no tiem gadiijumiem,kad speeleetaaju nevajag,bet ja jau Real vinju grib,pacakareesim vienkaarshi uudeni,lai nesanaak tik leeti un viegli.Real un Barca visai biezi taadaa veidaa meegjina pachakareet viens otru.

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:16, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: lasiiju par to,kaa ar par to,ka,peec pirmaas Real intereses,izdzeesa visus tviitus,kur bija rakstiijis ko labu par Barcu,shis vismaz man izskataas viens no tiem gadiijumiem,kad speeleetaaju nevajag,bet ja jau Real vinju grib,pacakareesim vienkaarshi uudeni,lai nesanaak tik leeti un viegli.Real un Barca visai biezi taadaa veidaa meegjina pachakareet viens otru.
Nu tur jau nav īsti ko čakarēt, ja ir izpirkuma maksa. Protams, var piemaksāt tos 5-10m max. "bonusu" aiz labas sirds, kā tas ir Theo gadījumā atlētiem, lai tik traki nedusmojas, bet neviens klubs neies maksāt 40m par 15m buy-outu tikai tāpēc, ka iesaistījies kaut kādā bidding war. Vienīgā iespēja piesolīt kosmisku algu.
Reāli čalim pāreja uz Barcu būtu PR murgs no tā ko viņš bērna prātā sadzejojis internetā, diez vai visa Katalonija tik viegli viņam piedotu. Tāpēc arī nedaudz dīvaini liekas vai Barca tiešām vispār izrāda kādu interesi par viņu, ņemot vērā, ka tomēr viens no Katalonijas simboliem, esošo situāciju valstī un šis kadrs tā izrunājas, bet nu var jau būt, ka Bartomeu negrib jaukt politiku ar sportu, tikai vai tas beigās neiegrieztu pašam.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-01 02:16, pirms 7 gadiem
Uzmetot aci titulbildei nu nekādi neuzminētu, ka tā ir Vācija. Friči lkm drīz kā franči izskatīsies...

  +2 [+] [-]

, 2017-07-01 02:20, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Uzmetot aci titulbildei nu nekādi neuzminētu, ka tā ir Vācija. Friči lkm drīz kā franči izskatīsies...
Arī lielajā vācijas izlasē jau tā katrs ceturtais ir ar turku saknēm, ko tad tu gribi.

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:26, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nu tur jau nav īsti ko čakarēt, ja ir izpirkuma maksa. Protams, var piemaksāt tos 5-10m max. "bonusu" aiz labas sirds, kā tas ir Theo gadījumā atlētiem, lai tik traki nedusmojas, bet neviens klubs neies maksāt 40m par 15m buy-outu tikai tāpēc, ka iesaistījies kaut kādā bidding war. Vienīgā iespēja piesolīt kosmisku algu.
Reāli čalim pāreja uz Barcu būtu PR murgs no tā ko viņš bērna prātā sadzejojis internetā, diez vai visa Katalonija tik viegli viņam piedotu. Tāpēc arī nedaudz dīvaini liekas vai Barca tiešām vispār izrāda kādu interesi par viņu, ņemot vērā, ka tomēr viens no Katalonijas simboliem, esošo situāciju valstī un šis kadrs tā izrunājas, bet nu var jau būt, ka Bartomeu negrib jaukt politiku ar sportu, tikai vai tas beigās neiegrieztu pašam.
nav jau runa par izpirkuma maksu,bet gan par liiguma nosaciijumiem, iedos neadekvaatu summu un tas var veelaak atspeeleeties,gluzi kaa gadiijumaa ar Odegartu,kuram vienam par neko iedeva lielaaku kontraktu kaa visai otrajai komandai kopaa,tikai lai vinju dabuutu,un Sebaljos Real vai Barca(Real gadiijumaa veel veselu sezonu palikshot Betis rindaas)buus rezervists un rezervists ar lielu algu diez vai kaadam vajadziigs,lai ar tik lielos klubos

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:31, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: nav jau runa par izpirkuma maksu,bet gan par liiguma nosaciijumiem, iedos neadekvaatu summu un tas var veelaak atspeeleeties,gluzi kaa gadiijumaa ar Odegartu,kuram vienam par neko iedeva lielaaku kontraktu kaa visai otrajai komandai kopaa,tikai lai vinju dabuutu,un Sebaljos Real vai Barca(Real gadiijumaa veel veselu sezonu palikshot Betis rindaas)buus rezervists un rezervists ar lielu algu diez vai kaadam vajadziigs,lai ar tik lielos klubos
Nu nevajag jau pārspīlēt, par velti Betisam dāvanā uz sezonu jau arī Madride nedos īrē, tomēr kaut vai daļu no tās algas viņam nosegtu Betis. Barcas gadījumā viņam sola pirmo komandu, tikai nezinu cik viņš realitātē tur tiktu pie spēles laika, solīts makā nekrīt, pat ar visu atrunāto X spēļu sezonu līgumā, ja tādu dotu.

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:33, pirms 7 gadiem
un peec tam iestaasti tiem pashiem Liorentem,Valjero,Asensio vai tam pasham Vaskesam un vinja agjentiem,kaapeec,kad pienaaks laiks sleegt jaunus liigumus,juus man piedaavaajat mazaak,jo manupraat shitais chetrinieks pagaidaam speeciigaaks un noderiigaaks par Sebaljosu buus naakotnee,cik nu sanaacis vinju redzeet

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:38, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nu nevajag jau pārspīlēt, par velti Betisam dāvanā uz sezonu jau arī Madride nedos īrē, tomēr kaut vai daļu no tās algas viņam nosegtu Betis. Barcas gadījumā viņam sola pirmo komandu, tikai nezinu cik viņš realitātē tur tiktu pie spēles laika, solīts makā nekrīt, pat ar visu atrunāto X spēļu sezonu līgumā, ja tādu dotu.
kaa jau teicu,manupraat no Barcas puses tas ir blefs vai ar Sebalosa agjents palaidis piili,lai izsistu labaakus piedaavaajumus,jo nu neredzu kur Barca vinju liks,ja aiz MNS ir Pako un tagad Delofeu ar,plus veel Arda ar savu briivdienaas uzeesto veederu nekur prom nav ticis,plus veel Barcas piikja daama shajaa gadiijumaa Teljo izskataas paardots Betis par 4milj, pat bez jebkaadas meegjinaashanas iekljaut diilaa

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:45, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: un peec tam iestaasti tiem pashiem Liorentem,Valjero,Asensio vai tam pasham Vaskesam un vinja agjentiem,kaapeec,kad pienaaks laiks sleegt jaunus liigumus,juus man piedaavaajat mazaak,jo manupraat shitais chetrinieks pagaidaam speeciigaaks un noderiigaaks par Sebaljosu buus naakotnee,cik nu sanaacis vinju redzeet
Kopš kura laika Peresam kādam kaut kas būtu jāskaidro. Domā viņš Raulam, Guti, Kakā utt. skaidroja kāpēc CR 2009. gadā saņems kaut kādus ~300k/ned., stipri šaubos. Protams, nesamerīgu algu arī nedrīkst piedāvāt, es pat neticu, ka Madride viņam piedāvās kaut kādu milzīgu algu, vismaz Vaskezs un Asensio noteikti var justies droši, īpaši lielākai nebūtu jābūt.

Runājot par Barcu, nu tie tavi 3 nosauktie arī ir interesanti, ar Pako Barca parādīja, ka arī māk sadi*st vienu no līgas labākajiem spēlētājiem, līdz ar to neviens neraudātu, ja pārdotu, ar Delofeu jau sākas sāga turp-atpakaļ, redzēs cik ilgi viņš tagad paliks un Ardam arī, manuprāt, jau būtu laiks kravāties.

     [+] [-]

, 2017-07-01 02:54, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Kopš kura laika Peresam kādam kaut kas būtu jāskaidro. Domā viņš Raulam, Guti, Kakā utt. skaidroja kāpēc CR 2009. gadā saņems kaut kādus ~300k/ned., stipri šaubos. Protams, nesamerīgu algu arī nedrīkst piedāvāt, es pat neticu, ka Madride viņam piedāvās kaut kādu milzīgu algu, vismaz Vaskezs un Asensio noteikti var justies droši, īpaši lielākai nebūtu jābūt.

Runājot par Barcu, nu tie tavi 3 nosauktie arī ir interesanti, ar Pako Barca parādīja, ka arī māk sadi*st vienu no līgas labākajiem spēlētājiem, līdz ar to neviens neraudātu, ja pārdotu, ar Delofeu jau sākas sāga turp-atpakaļ, redzēs cik ilgi viņš tagad paliks un Ardam arī, manuprāt, jau būtu laiks kravāties.
par Pako,tad vismaz sezonas beigaas man vinjsh pat ljoti iepatikaas,pat vairaak speeleejot Neimaara poziicijaa malaa,taapat kaa Andre Gomes, kuru visi zaakaaja visu sezonu,bet es esmu pat prieciigs ka Barca jau noraidiijusi paaris piedaavaajumus par vinju 35milj apmeeraa un konfederaacijas kauss vinja izpildiijumaa deva veel lielaaku devu optimismam.
Par Delofeu,ja paliks komandaa,tad nu neredzu pagaidaam vinjam vietu,ljoti ceru ka Barca izpirka vinju par 12milj,lai peec tam daargaak paardotu,jo gribeetaaji peec vinja netruukst
Par Arda nav ko teikt,pasham savas karjeeras labaa buutu jaadodas prom,lai gan veel nav zinaams kaa Valverde vispaar speelees,mazums noder,galvenais lai Rafinja paliek

     [+] [-]

, 2017-07-01 03:01, pirms 7 gadiem
galvenais ka sagaidiits juulijs,Barca beidzot saaks darboties,jo finanshu gads nosleedzies un nekaadi pirkumi taalaak neatsauksies uz kluba bilanci ieprieksheejaa gadaa un kaa izskataas Real var pamazaam zaudeet savu trumpi,solinju,jo ne jau Ronaldo vai Modric vinneeja titulu,bet gan solinjsh

     [+] [-]

, 2017-07-01 03:06, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: par Pako,tad vismaz sezonas beigaas man vinjsh pat ljoti iepatikaas,pat vairaak speeleejot Neimaara poziicijaa malaa,taapat kaa Andre Gomes, kuru visi zaakaaja visu sezonu,bet es esmu pat prieciigs ka Barca jau noraidiijusi paaris piedaavaajumus par vinju 35milj apmeeraa un konfederaacijas kauss vinja izpildiijumaa deva veel lielaaku devu optimismam.
Par Delofeu,ja paliks komandaa,tad nu neredzu pagaidaam vinjam vietu,ljoti ceru ka Barca izpirka vinju par 12milj,lai peec tam daargaak paardotu,jo gribeetaaji peec vinja netruukst
Par Arda nav ko teikt,pasham savas karjeeras labaa buutu jaadodas prom,lai gan veel nav zinaams kaa Valverde vispaar speelees,mazums noder,galvenais lai Rafinja paliek
Nu savas karjeras labā tur arī Matjē būtu jādodas prom, bet neviens jau negrib pamest silto vietiņu Barcā Vēl jau arī ir tāds mega krabis kā Vermālens, kuru, ja nemaldos, Roma netaisās izpirkt? Arī Vidālam droši vien derētu meklēt citu vietu un vairāk spēles laika.

Par Sebaljosu runājot, ko paši Barcas fani no Katalonijas par to domā?

     [+] [-]

, 2017-07-01 03:15, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nu savas karjeras labā tur arī Matjē būtu jādodas prom, bet neviens jau negrib pamest silto vietiņu Barcā Vēl jau arī ir tāds mega krabis kā Vermālens, kuru, ja nemaldos, Roma netaisās izpirkt? Arī Vidālam droši vien derētu meklēt citu vietu un vairāk spēles laika.

Par Sebaljosu runājot, ko paši Barcas fani no Katalonijas par to domā?
nu pagaidaam viss apstaajies,Messi kaazas,visi tusee shobriid tur,bet Metjo it kaa jau prom Turcijas virzienaa,Vermalenam kjipa doshot iespeeju ciiniities ar Marlonu par 4 CD vietu,bet driizaak ka suutiis prom,jo cik saprotu janvaarii Jerijs Mina pievienosies komandai,bet nu Vidals liekas un cerams ka paliks komandaa,kaa beck up buus pat ljoti labs
Un par Sebaljosu,tad nezinu,jo runas par vinju,ka Barca ko piedaavaa paraadiijaas nu reaali vakar,peec U21 pusfinaala,taa kaa tas vairaak zurnaalistu spriedums nevis exit pool
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-07-01 06:52, pirms 7 gadiem
Fīrers"kapā apgriezās" tādu Vācijas izlasi ieraudzījis, nekā personīga, bet nu piedod, kāda tur vairs Vācija.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-01 09:00, pirms 7 gadiem
Nepārspīlējat, tur ir tikai 3 "melnie".

     [+] [-]

, 2017-07-01 11:16, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: Delofeu visur sevi spilgti pieteicis,bet ar laiku vairaak saacis deldeet benkji, taa kaa neesmu vismaz pagaidaam mega sajuusmaa par sho dariijumu
Man jau liekas ka pie mūsdienu tirgus cenam, viņš krietni vērtīgaks par tiem 12milj. tik noprotu, ka līguma bija punkts, ka vienu sezonu viņu nevar pārdot, tad cik noportu kādi % jāmaksā EVE.

Vispār žēl, ka tā arī nesanāca karjera EVE.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-01 12:46, pirms 7 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Nepārspīlējat, tur ir tikai 3 "melnie".
tādā ziņā taisnība, nākošgad PK būs tie paši 2-3 turki/melnie sākuma 11, cik varu redzēt pašlaik (Ozil, Boateng (varbūt), Khedira), protams var spekulēt, bet līdz "anglijas" vai "francijas" izlasēm, kur iezemiešus var saskaitīt uz 3 pirkstiem, īpaši jau jaunajās izlasēs, skatoties perspektīvos, tāls ceļš ejams
';

     [+] [-]

, 2017-07-01 13:30, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nu savas karjeras labā tur arī Matjē būtu jādodas prom, bet neviens jau negrib pamest silto vietiņu Barcā Vēl jau arī ir tāds mega krabis kā Vermālens, kuru, ja nemaldos, Roma netaisās izpirkt? Arī Vidālam droši vien derētu meklēt citu vietu un vairāk spēles laika.

Par Sebaljosu runājot, ko paši Barcas fani no Katalonijas par to domā?
mani tikai interesee, kaapeec tu visu sho vaicaa... vai tu nepieljauj iespeeju, ka Dani agjents vienkaarshi darbojas taa, lai no RM vinjam izspiestu lielaaku algu, un tur nekaada Barca pat tuvumaa nav? man shljiet, vareetu uztaisiit veel 10 komandas no speeleetaajiem, par kuriem it kaa Barca un RM intereseejas starpsezonaa. nu ko tur, no tiem, kurus noteikti tuuliit, tuuliit nopirks

bet no mazaas izlases, godiigi sakot, vinsh peec speeles stila ir vieniigais, kas Barcai tieshaam nodereetu un iedereetos ceru, ka Deulaufeu taalaak kaut kur iziirees vai paardos.

     [+] [-]

, 2017-07-01 13:34, pirms 7 gadiem

     [+] [-]

, 2017-07-01 14:16, pirms 7 gadiem
555 rakstīja: mani tikai interesee, kaapeec tu visu sho vaicaa... vai tu nepieljauj iespeeju, ka Dani agjents vienkaarshi darbojas taa, lai no RM vinjam izspiestu lielaaku algu, un tur nekaada Barca pat tuvumaa nav? man shljiet, vareetu uztaisiit veel 10 komandas no speeleetaajiem, par kuriem it kaa Barca un RM intereseejas starpsezonaa. nu ko tur, no tiem, kurus noteikti tuuliit, tuuliit nopirks

bet no mazaas izlases, godiigi sakot, vinsh peec speeles stila ir vieniigais, kas Barcai tieshaam nodereetu un iedereetos ceru, ka Deulaufeu taalaak kaut kur iziirees vai paardos.
Protams, pašā pirmajā komentā jau rakstīju, ka šaubos vai Barca realitātē tiešām izrāda vispār interesi, jo baumās visi interesējas par visiem. Kāpēc prasu, tāpēc, ka vienkārši interesanti būtu uzzināt ko par tādu teorētisko transfēru domā paši katalāņi, respektīvi vai par, vai pret, par to tieši domāju, jo tas ka, piemēram, tev un Nilam nekas nebūtu pretī un vēl lielākajai daļai Barcas līdzjutēju ir pašsaprotami, bet pašiem spāņiem varētu būt citas domas šajā sakarā.

     [+] [-]

, 2017-07-01 14:57, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Protams, pašā pirmajā komentā jau rakstīju, ka šaubos vai Barca realitātē tiešām izrāda vispār interesi, jo baumās visi interesējas par visiem. Kāpēc prasu, tāpēc, ka vienkārši interesanti būtu uzzināt ko par tādu teorētisko transfēru domā paši katalāņi, respektīvi vai par, vai pret, par to tieši domāju, jo tas ka, piemēram, tev un Nilam nekas nebūtu pretī un vēl lielākajai daļai Barcas līdzjutēju ir pašsaprotami, bet pašiem spāņiem varētu būt citas domas šajā sakarā.
nu es personiigi buutu pret, njemot veeraa vinja izteikumus. vinjam arii pasham buutu gruuti - vai nu jaaskaidro, vai jaatsakaas no vaardiem, vai vinju nekad nepienjemtu un izsvilptu.
tomeer, pirmkaart, domaaju, ka Barca tur neko nedara - ir jau pieredze, kad pat parakstiitu speeleetaaju izmeta viena tviita deelj.
otrkaart, domaaju, ka Dani ir lielisks agjents