Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Aizeju no izlases bez čempionu titula"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Mesi: "Aizeju no izlases bez čempionu titula"
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas futbola izlases superzvaigzne, pieckārtējais pasaules labākais futbolists Lionels Mesi (29) pēc valstsvienības zaudējuma "Copa America" finālā paziņojis par karjeras beigām nacionālajā izlasē.

"Nacionālās izlases spēles man ir noslēgušās. Spēlēju četros finālos, bet tas nav domāts man. Esmu noguris. Tā bija lieta, ko es vēlējos visvairāk, taču nevarēju iegūt. Tāpēc es domāju, ka tās ir beigas," saka Lionels Mesi. "Turklāt tagad [pēcspēles sitienu sērijā] nerealizēju vienpadsmitnieku. Domāju, ka tā būs labāk visiem, pirmkārt, jau man un tad arī pārējiem. Domāju, ka ir daudz cilvēku, kuri to vēlas un nav apmierināti. Arī mēs neesam apmierināti - atkal sasniedzām finālu un neuzvarējām. Tas ir tas, ko esmu mēģinājis jau pietiekami. Man sāp, ka nespēju būt čempions kopā ar Argentīnu, bet tā nu tas ir. Tas nebija tā domāts, taču diemžēl es aizeju, neiegūstot to."

2007. gada "Copa America" finālā Argentīna zaudēja Brazīlijai. 2014. gada Pasaules kausa finālā tika atzīts Vācijas pārākums. 2015. gada "Copa America" finālā argentīnieši piekāpās Čīlei un šogad vēlreiz tas pats.

Tiek lēsts, ka par izlases karjeras beigām Mesi paziņoja uz emociju pamata, jo kārtējo reizi netika izcīnīts tituls. Ļoti iespējams, ka viņš apdomāsies un tomēr turpinās spēlēt valstsvienībā. "Domāju, ka Leo pasteidzās [ar paziņojumu par karjeras beigšanu izlasē]. Mēs palaidām garām labu iespēju izcīnīt trofeju. Nodemonstrējām komandas garu un tiekšanos uzvarēt. Nevajag nokārt galvu, jāskatās uz priekšu. Nevaru iedomāties komandu bez Mesi," norāda Argentīnas izlases vārtsargs Serhio Romero. Argentīnas izlase labākajā sastāvā varētu būt viena no galvenajām favorītēm 2018. gada Pasaules kausā, kas risināsies Krievijā. Neoficiāla informācija liecina, ka par izlases karjeras beigām varētu paziņot arī Havjērs Masčerano un Serhio Agvero.

Lionels Mesi nacionālajā izlasē spēlē kopš 2005. gada, šajā laikā viņš aizvadījis 112 mačus un guvis 55 vārtus. 2008. gada olimpiskajās spēlēs palīdzēja Argentīnai izcīnīt zelta medaļas.

Izmantotie resursi:
TyC Sports / ap.org
afa.org.ar

1 2 50 komentāri
Slēpts komentārs: Skudriniekss

  +4 [+] [-]

, 2016-06-27 14:33, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Pareizs lēmums. Savlaicīgi dod vietu jaunajiem, kuri varbūt sasniegs virsotnes.
Kā ar prātu? 28 gadi vecs???

  +5 [+] [-]

, 2016-06-27 14:36, pirms 8 gadiem
Gan jau pārdomās...Šobrīd jau viss uz emocijām norakstāms un var jau arī saprast

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 14:39, pirms 8 gadiem
balts rakstīja: Kā ar prātu? 28 gadi vecs???
Jāņu dienā nosvinēja 29-to.

  +9 [+] [-]

, 2016-06-27 14:41, pirms 8 gadiem
29 gadu vecumā beidz karjeru izlasē viens no labābakajiem spēlētājiem pasaulē, nekad nedomātu ka Messi ko tādu varētu izdarīt.. Tas daudz pasaka par cilvēku, un par ko daudzi nodirsh Ronaldo tas viss ir fufelis salīdzinot ar šo izgājienu.. Cerams mainīs savu lēmumu, gribas vēl pk redzēt.. nebūs viegla dzīve viņam Argentīnā

     [+] [-]

, 2016-06-27 14:46, pirms 8 gadiem
Var jau saprast, divi kausu fināli pēc kārtas zaudēti, varbūt uz emocionāla pamata pārsteidzīgi teicis, bet varbūt arī ne, to redzēs tikai, kad tuvosies 2018 PK..

  +6 [+] [-]

, 2016-06-27 14:46, pirms 8 gadiem
Daudz par jaunu, lai beigtu karjeru izlasē! Emocijas dara savu, varēja redzēt, cik sagrauts bija dēļ sava neiesistā pendeļa pat vēl pirms komandas zaudes! Cerams, ka apdomāsies un mainīs savu lēmumu.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 14:46, pirms 8 gadiem
ar šo lēmumu viņs manās acīs kļuva par miskastnieku. Ko tad, lai saka, piemēram, Zlatans? Izlase ir goda lieta un ja nemāki zaudēt, tad tā arī pasaki. Atceros, ka bērnībā bija viens čoms, kuram senči uzdāvināja playstation. Vienmēr un visās spēlēs viņu izbāzu kā mazu ezi un vienreiz viņs uz mani par to apvainojās un pie sevis aicināja PS spēlēt 5 gadus jaunākus kaimiņpuikas, kurus viņš varēja uzvarēt. Messi tāds pats lūzers

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 14:46, pirms 8 gadiem
Nodemonstrējām komandas garu un tiekšanos uzvarēt. Nevajag nokārt galvu, jāskatās uz priekšu. Nevaru iedomāties komandu bez Mesi," norāda Argentīnas izlases uzbrucējs Serhio Romero.

Uzbrūkošais vārtsargs??

  +3 [+] [-]

, 2016-06-27 14:51, pirms 8 gadiem
Pirms tiesāt Messi, ikvienam būtu derīgi noiet vismaz vienu, komats, sešus kilometrus viņa bučos.

     [+] [-]

, 2016-06-27 14:53, pirms 8 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: ar šo lēmumu viņs manās acīs kļuva par miskastnieku. Ko tad, lai saka, piemēram, Zlatans? Izlase ir goda lieta un ja nemāki zaudēt, tad tā arī pasaki. Atceros, ka bērnībā bija viens čoms, kuram senči uzdāvināja playstation. Vienmēr un visās spēlēs viņu izbāzu kā mazu ezi un vienreiz viņs uz mani par to apvainojās un pie sevis aicināja PS spēlēt 5 gadus jaunākus kaimiņpuikas, kurus viņš varēja uzvarēt. Messi tāds pats lūzers
Pēc tevis teiktā sanāk, ka čempionu līgā spēlē vājāki spēlētāji? Beidz fleitēt. Tas ir tikai loğiski, ka tu gribi būt arī labākais arī starp izlasēm netikai individuāli. Vnk puisis jutās emocionāli sagrauts, iztukšots un vajag morālu atpūtu no šī visa. Viņš ir tikai cilvēks...

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 14:57, pirms 8 gadiem
domaju ka PK 2018 vinjs speles,ja tur zaudes ,tad es domaju,ka visi tu aizies no izlases

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:00, pirms 8 gadiem
Lieciet man mīnusus cik gribat - viņš ir noguris - 29 gados? Tāds skaitoties pasaules labākais futbolists? Ņuņņa viņš ir, raudoša meitenīte, kas nespēj pārdzīvot zaudējumus. Klubu līmenī visi ar viņu auklējas, uci, uci, mazo puisīt - bet redzi - izlasē viss ir savādāk. Un viņš nespēj tikt pāri zaudējumiem - lai tomēr paceltos virsotnē. Ko tad lai saka, piemēram, Zlatans Ibrahīmovičš? Kas visus šos gadus viens pats ir vilcis viduvējo Zviedrijas izlasi? Salīdzinot ar Messi, man kaut vai Injesta vai Buffons izsauc daudz lielāku cieņu nekā šis raudošais puisītis, kas Maradonas līmeni izlasē tā arī nekad nesasniedza un nesasniegs.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:17, pirms 8 gadiem
edviins straume rakstīja: Lieciet man mīnusus cik gribat - viņš ir noguris - 29 gados? Tāds skaitoties pasaules labākais futbolists? Ņuņņa viņš ir, raudoša meitenīte, kas nespēj pārdzīvot zaudējumus. Klubu līmenī visi ar viņu auklējas, uci, uci, mazo puisīt - bet redzi - izlasē viss ir savādāk. Un viņš nespēj tikt pāri zaudējumiem - lai tomēr paceltos virsotnē. Ko tad lai saka, piemēram, Zlatans Ibrahīmovičš? Kas visus šos gadus viens pats ir vilcis viduvējo Zviedrijas izlasi? Salīdzinot ar Messi, man kaut vai Injesta vai Buffons izsauc daudz lielāku cieņu nekā šis raudošais puisītis, kas Maradonas līmeni izlasē tā arī nekad nesasniedza un nesasniegs.
Tad tavuprāt labākie ir tie kas neraud, ja?

  -3 [+] [-]

, 2016-06-27 15:31, pirms 8 gadiem
Argentīna tiks uz PČ-2018 un Messi varonīgi atgriezīsies. Atkal kepkas varēs šo slavēt. 2 gadus izmantos atpūtai no izlases un nevajadzēs tērēt savu laiku lidojot no viena kontinenta uz otru

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:43, pirms 8 gadiem
Gan jau pārdomās, emociju uzplūdā, bet nu ja tiešām, tad protams leģenda aiziet no izlases.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:44, pirms 8 gadiem
Real kepkas tagad stulbu reec par to, ka redz vinu Ronaldu nekad nepadodas un grib but labakais. Taa tas arii ir, peec sii gaajiena var atziit, ka Ronaldu mentaali ir stipraks cilveks ka Messi, jo vins vienmer grib but labakais un vienmer uzvaret, un tas nav trollosanas veerts, bet lai smietos par to ka Messi 4 finaalus peec kartas zaudejot pamet izlasi ir vairaak ka dumji.
Par teemu - domaaju, ka viss paaries, skatijos interviju, Messi nevareja skatities komentetajam aciis, vislaik apkaart tik skatijas, jo nespeeja, komentetajs vel sava zina meginaja pierunat, vai nebus taa ka Tu(Messi) apdomasies so lemumu un mainisi to utt.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:48, pirms 8 gadiem
Tas tik butu kautkas, ja Messi pamestu izlasi un Argentiina bez vina paceltu PK 2018 vai 2019 Copu.
P.S. Lasiju, ka Argentiinas fani jau vakar apsmeeja Messi gimeni stadionaa un nirgajas par viniem, ta ka Messi driz vien uz ielas vairs vispar nevares radities.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:48, pirms 8 gadiem
Ļoti ceru ka pārdomās

     [+] [-]

, 2016-06-27 15:52, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Tas tik butu kautkas, ja Messi pamestu izlasi un Argentiina bez vina paceltu PK 2018 vai 2019 Copu.
P.S. Lasiju, ka Argentiinas fani jau vakar apsmeeja Messi gimeni stadionaa un nirgajas par viniem, ta ka Messi driz vien uz ielas vairs vispar nevares radities.
Nu tad noveelu Argentiinai bez Messi neizkljuut no grupa PK 2018 un Copa america 2019, lai noveertee, ko zaudeejushi, bet tas protams ir mazticams, jo Argentiinai uzbrukoshaa tipa speeleetaaju ir ljoti daudz.

     [+] [-]

, 2016-06-27 15:52, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Tas tik butu kautkas, ja Messi pamestu izlasi un Argentiina bez vina paceltu PK 2018 vai 2019 Copu.
P.S. Lasiju, ka Argentiinas fani jau vakar apsmeeja Messi gimeni stadionaa un nirgajas par viniem, ta ka Messi driz vien uz ielas vairs vispar nevares radities.
Paradokss tāds sanāk. Messi heito mājās,bet mīl visā pasaulē. Ronaldu mīl Portugalē,bet ienīst visa pasaule

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:53, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Real kepkas tagad stulbu reec par to, ka redz vinu Ronaldu nekad nepadodas un grib but labakais. Taa tas arii ir, peec sii gaajiena var atziit, ka Ronaldu mentaali ir stipraks cilveks ka Messi, jo vins vienmer grib but labakais un vienmer uzvaret, un tas nav trollosanas veerts, bet lai smietos par to ka Messi 4 finaalus peec kartas zaudejot pamet izlasi ir vairaak ka dumji.
neviens neko nerēc, man šāds lēmums nav izprotams, viņam vēl gadu - divus ir TOP vecums, ja Krištianu pamazām paliek lēnāks, Messi vēl ne...

  +2 [+] [-]

, 2016-06-27 15:58, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Paradokss tāds sanāk. Messi heito mājās,bet mīl visā pasaulē. Ronaldu mīl Portugalē,bet ienīst visa pasaule
Tikai nevajag, taa doma tikai tu. Sportacentraa - jaa varbuut vinu ieniist, bet pasaulee vinu nevar ieniist. Mediji vinu pataisa vienkaarsi par zilo, kurs Marokaa pie saviem zilo draugiem brauc utt. Un veel vinu heito deel vina moto - I am the greatest, tacu skaidrs, ka tiesi deel siis te domas vina praata vins speelee tur kur speelee. Vai tu vareetu iedomaties ka piemeram Messi pasaka - esmu labakais speletajs pedejos 20 gados. Vai Ronaldu pasaka - es futbolu speleju, jo man tas patiik, kad man vairs nepatiks, es to nespelesu. Ronaldo panakumu atsleega arii ir tas, ka vins domaa, ka labaku par vinu nav.

     [+] [-]

, 2016-06-27 15:58, pirms 8 gadiem
visu cieņu Lionela talantam, bet šādi izteikumi nav glīti,
tas vairāk piestāv visādām "cacām" interneta portālos

ja būtiski netraucē traumas, tad izlasei ir jāpalīdz

vispār šovasar futbola zvaigznes izceļas ar dažādiem izteicieniem

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 15:59, pirms 8 gadiem
da_silva rakstīja: neviens neko nerēc, man šāds lēmums nav izprotams, viņam vēl gadu - divus ir TOP vecums, ja Krištianu pamazām paliek lēnāks, Messi vēl ne...
Emociju uzpluudums, es vismaz taa ceru... Bet nu tas ka, ka tur puskomanda iet prom, tas gan ir sviests.

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:00, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Emociju uzpluudums, es vismaz taa ceru... Bet nu tas ka, ka tur puskomanda iet prom, tas gan ir sviests.
Nu es domāju, ka puse tiešām neaizies, bet tā jau mēs te gudri varam spriedelēt.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 16:01, pirms 8 gadiem
Leo4a rakstīja: Tikai nevajag, taa doma tikai tu. Sportacentraa - jaa varbuut vinu ieniist, bet pasaulee vinu nevar ieniist. Mediji vinu pataisa vienkaarsi par zilo, kurs Marokaa pie saviem zilo draugiem brauc utt. Un veel vinu heito deel vina moto - I am the greatest, tacu skaidrs, ka tiesi deel siis te domas vina praata vins speelee tur kur speelee. Vai tu vareetu iedomaties ka piemeram Messi pasaka - esmu labakais speletajs pedejos 20 gados. Vai Ronaldu pasaka - es futbolu speleju, jo man tas patiik, kad man vairs nepatiks, es to nespelesu. Ronaldo panakumu atsleega arii ir tas, ka vins domaa, ka labaku par vinu nav.
nu atliek palasīt komentārus ārzemju saitos un viss ir skaidrs. Messi ir daudz patikamāks personāžs futbola faniem. Zlatans būdams gailis pat visiem patīk. Ronaldu uz viņa fona uzvedas daudz piezemētāk

  -4 [+] [-]

, 2016-06-27 16:02, pirms 8 gadiem
bebitis rakstīja: 29 gadu vecumā beidz karjeru izlasē viens no labābakajiem spēlētājiem pasaulē, nekad nedomātu ka Messi ko tādu varētu izdarīt.. Tas daudz pasaka par cilvēku, un par ko daudzi nodirsh Ronaldo tas viss ir fufelis salīdzinot ar šo izgājienu.. Cerams mainīs savu lēmumu, gribas vēl pk redzēt.. nebūs viegla dzīve viņam Argentīnā
Pamuļķi, viņš jau četrpadsmit gadu vecumā ar visu ģimeni pārvācās uz dzīvi Spāniju, ja tev būtu kaut cik smadzeņa, tad tu saprastu, ka viņš uz Argentīnu atpakaļ tāpat nebrauks!
Spānija, patiesībā Barselona ir tā, kam viņam ir jāpasakās par to, kas viņš ir tagad un ka viņš vispār ir, kamēr Argentīna viņu var teikt atstāja, ja negluži nomirt, tad būt vairāk vai mazāk kroplam visu savu dzīvi, tāpēc viņš tai sūda Argentīnai ir devis daudz vairāk nekā tā viņam un nekā tā arī būtu pelnījusi!

  +2 [+] [-]

, 2016-06-27 16:04, pirms 8 gadiem
nja,zeel Messi,cerams ka atradiis kaadu klusu nostuuri kur kopaa ar gjimeni savest visas emocijas kopaa,tas bija ljoti saapiigi uz vinju skatiities jau pendelju seerijaa,kur nu veel peec tam

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:07, pirms 8 gadiem
Lido rakstīja: Pamuļķi, viņš jau četrpadsmit gadu vecumā ar visu ģimeni pārvācās uz dzīvi Spāniju, ja tev būtu kaut cik smadzeņa, tad tu saprastu, ka viņš uz Argentīnu atpakaļ tāpat nebrauks!
Spānija, patiesībā Barselona ir tā, kam viņam ir jāpasakās par to, kas viņš ir tagad un ka viņš vispār ir, kamēr Argentīna viņu var teikt atstāja, ja negluži nomirt, tad būt vairāk vai mazāk kroplam visu savu dzīvi, tāpēc viņš tai sūda Argentīnai ir devis daudz vairāk nekā tā viņam un nekā tā arī būtu pelnījusi!
Tad jau sanaak, ka Messi vareeja speeleet Spaanijas izlasee. Buutu ljoti intersanti redzeet Messi + Spaanija. Spaanjiem visu laiku truuka vaartu mashiina, bet Argentiinai taapat taadu ir un Argentiinai videejaa liinijiaa nekaa iipasha nav.

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:07, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: nu atliek palasīt komentārus ārzemju saitos un viss ir skaidrs. Messi ir daudz patikamāks personāžs futbola faniem. Zlatans būdams gailis pat visiem patīk. Ronaldu uz viņa fona uzvedas daudz piezemētāk
Kaa jau teicu, populaaraakais interneta hits ari ir Marokas draugs un esmu labakais pasaulee. Un par izskatu runaajot, tad kameer citi blauj par saulosanas kremiem un zelejaam, tikmer vinam par to, ka vins labi izskataas, makaa ieripo kaarteejie 5 citroni, vismaz man taa liekas.

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:08, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: nu atliek palasīt komentārus ārzemju saitos un viss ir skaidrs. Messi ir daudz patikamāks personāžs futbola faniem. Zlatans būdams gailis pat visiem patīk. Ronaldu uz viņa fona uzvedas daudz piezemētāk
Kādos ārzemju saitos tu sēdi? Tur jau pilns ar figuldīnēm, kas čīkst kā mazas meitenes.

Paskaties, kuram ir visvairāk sekotāju un fanu.

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:11, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Kādos ārzemju saitos tu sēdi? Tur jau pilns ar figuldīnēm, kas čīkst kā mazas meitenes.

Paskaties, kuram ir visvairāk sekotāju un fanu.
facebook sekotāju skaits maz ko izsaka. Kamēr Tu esi uz zara tevi mīl. Atliek vien bikīt atlaist grožus kad tevi jau sūta pensijā. Kā tas bija ar CR gada sākumā

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:14, pirms 8 gadiem
zigmārs112 rakstīja: facebook sekotāju skaits maz ko izsaka. Kamēr Tu esi uz zara tevi mīl. Atliek vien bikīt atlaist grožus kad tevi jau sūta pensijā. Kā tas bija ar CR gada sākumā
Viņam ir vairāk fanu, bet daudz vairāk arī heiteru. Tur tā lieta. To pat varam novērot sportacentrā, ka figuldīne pie katra CR topika ir klāt.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-27 16:21, pirms 8 gadiem
100% emocionāls lēmums, kuru noteikti mainīs uz Pasaules Čempi.
1 2 50 komentāri