Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

"Borussia" treneris kritizē Nāciju līgas projekta pieņemšanu

Rolands Eliņš

"Borussia" treneris kritizē Nāciju līgas projekta pieņemšanu
Jirgens Klops
Foto:AP/Scanpix

Vācijas kluba Dortmundes "Borussia" treneris Jirgens Klops ir neapmierināts, ka UEFA pirms Nāciju līgas izveides apstiprināšanas nav konsultējusies ar treneriem vai spēlētājiem, kā arī norādījis, ka futbolistu sezonas grafiks jau tā ir pietiekami smags.

"Domāju, ka lēmums būtu pieņemts citāds, ja tiem, kas pieņēma lēmumu (UEFA), pašiem arī būtu jāspēlē tajās spēlēs," sacīja "Borussia" treneris Jirgens Klops. "Mūsu viedokli neviens nevaicāja, un vispār būtu jauki, ja viņi jautājuma izskatīšanas procesā iekļautu arī spēlētājus un trenerus."

Klops savu negatīvo nostāju skaidro arī ar to, ka izlašu pārbaudes spēļu aizvietošana ar nopietnu turnīru, kurā par uzvaru būs jācīnās katrā mačā, uzliks papildus nastu labākajiem futbolistiem. Klopa viedoklim nepiekrīt Dortmundes principiālā sāncenša Minhenes "Bayern" valdes priekšsēdētājs Karls Heincs Rummenige, norādot, ka viņa vadītais klubs atbalsta Nāciju līgas izveidi.

"Mēs neesam pret šāda turnīra izveidi," sacījis Rummenige. "Labi saprotam, ka uz pārbaudes spēlēm izlasēm ir grūti pārdot biļetes, it sevišķi mazajām valstīm. Neesmu arī satraucies par šī turnīra ietekmi uz Čempionu līgu, kura ir klubu futbola augstākais līmenis. Turklāt patīkams Nāciju līgas blakusefekts ir tas, ka mūsu (Vācijas) izlasei nenāksies braukāt pa pasauli, lai aizvadītu pārbaudes spēles."

Izmantotie resursi:
Klopp hits out at Uefa over Nations League -...

  -3 [+] [-]

, 2014-03-28 00:15, pirms 10 gadiem
bēdīgi slavenais Mērglis9 rakstīja: Kuram vajadzīgs tavs mazā krāniņa viedoklis? Trenē savu komandiņu un nebāz degunu ne savās lietās
Jā tas ne pa visam viņu un viņa spēlētājus neskar, nemaz Atgādināšu Trv, ka ne viens vien no DB spēlē kkādā izlasē!
Pagaidām šis sviests manu atbalstu neiegūst, vrb ar laiku kkas mainīsies!

     [+] [-]

, 2014-03-28 00:40, pirms 10 gadiem
"Borussia" izpilddirektors Karls Haincs Rummenigs.. nu, nu.. Tas gan būtu jautri..
Laikam jau Bayern CEO un ļausim viņam palikt par Rummenigge.

     [+] [-]

, 2014-03-28 01:05, pirms 10 gadiem
Nav ko dirr.st virsū labai idejai! Pirms vēl nekas nav noticis! Jo ir skaidrs, ka Eiropā futbolam nepieciešamas pārmaiņas!

     [+] [-]

, 2014-03-28 01:25, pirms 10 gadiem
Neņemot vērā kļūdaino informāciju par Rumenigi šajā rakstā, acīs vienmēr krīt Sportacentra autoru nosliece izmantot tikai vārdu "Borussia", kas vienmēr, izlasot virsrakstu īsti neļauj saprast par kuru klubu tad iet runa.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-28 10:12, pirms 10 gadiem
driizaak lai paprasa klubu aarstu viedokli,kas jau sen saka,ka esoshaa slodze prieksh speeleetaajiem ir paaraak liela un,ja pareikjina kaut vai taas pashas Dortmundes sezonaa aizvadiito speelju skaitu ar vieiem kausiem un CL,ja aiziet liidz galam visos turniiros,tad sanaak ap 60 speeleem sezonaa un tad veel vasaraa ik peec 2gadiem vai nu Euro vai PK,tagad veel vienu turniiru uzliks,peec paaris gadiem speeleetaaji karjeeru beigs nevis 35,bet gan 30 gados vai veel aatraak

     [+] [-]

, 2014-03-28 14:22, pirms 10 gadiem
Par tiem miljoniem ko saņem mūsdienu Sportā, lai vien pastrādā. Čikst nevietā.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-28 16:30, pirms 10 gadiem
Nu tas kretinējošais Klops vispār būtu paklusējis,pašam šosezon sava Borussia no Bayern atpaliek vairāk nekā par 20punktiem!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-28 16:35, pirms 10 gadiem
Nezinu kas vinam mainas
Speletaji parbaudes macu vieta izspeles turnirinju
Butu priecigs jo Borusia nav tik lielu izlasu speletaju