Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rūnijam snieguma dēļ neatrodas vieta Anglijas kandidātu sarakstā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rūnijam snieguma dēļ neatrodas vieta Anglijas kandidātu sarakstā
Veins Rūnijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas futbola izlasei jūnijā priekšā spēles pret Skotiju un Franciju. Galvenais treneris Gerets Sautgeits sastāvā nav iekļāvis Veinu Rūniju, norādot, ka citi futbolisti viņa pozīcijā ir spēcīgāki.

Martā Anglijas izlase aizvadīja 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēli pret Lietuvu un pārbaudes maču ar Vāciju, un Veins Rūnijs sastāvā netika iekļauts savainojuma dēļ. "Manchester United" viens no līderiem, kurš gan šajā sezonā starta sastāvā devies 15 mačos, ar 53 vārtu guvumiem ir Anglijas rekordists.

Tomēr Rūnijs nav iekļauts valstsvienības sastāvā arī jūnijā gaidāmajos mačos pret Skotiju un Franciju. "Pašlaik mums ir daudz futbolistu, kuri nodemonstrējuši lielisku sniegumu pozīcijā, kurā spēlē Veins," lēmumu skaidroja galvenais treneris Gerets Sautgeits. "Martā teicu, ka viņam trūkst spēļu prakses. Tagad Rūnijam tās ir vairāk, bet citi futbolisti – Adams Lalana un Dele Alī – rādījuši teicamu sniegumu."

"Mums ir Markuss Rešfords. Harijs Keins atgriežas, tāpat kā Džermeins Defo, kurš iepriekšējā reizē atstāja labu iespaidu. Arī Džeimijs Vārdijs, kurš sezonas otrajā pusē sasniedza lielisku formu," pauda Sautgeits. "Varētu lēmumu skaidrot citādi. Taču jāatzīst, ka citi futbolisti ir ļoti labā formā un ir nopelnījuši paturēt savu vietu izlases sastāvā."

Anglija ar piecās spēlēs sakrātajiem 13 punktiem ir F grupas līdere, kamēr Skotija, ar kuru 10. jūnijā jāspēlē viesos, ar septiņiem punktiem ir ceturtajā vietā. Trīs dienas vēlāk izbraukumā tiks aizvadīts pārbaudes mačs ar Franciju.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +3 [+] [-]

, 2017-05-25 20:25, pirms 7 gadiem
Kas notiek ar SC ? kapec nav neviena raksta ? Tik no apolloniem.lv un tad pec paris stundas stundam seit paradas???

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 21:59, pirms 7 gadiem
Esmu akls vai tiešām nav rakstīts kad Skoti spēlēs pret Angļiem? Es Skotijā dzīvodams jau zinu, bet kas te pārējiem kafijas biezumos jāzīlē?

  +4 [+] [-]

, 2017-05-25 22:22, pirms 7 gadiem
Izskatās ka sportacentrs vienkārši koncentrējas uz pāris lielajiem notikumiem un tiem kur vairak komentārus var savākt, bet pievērš mazāku uzmanību un vēlmi publicēt rakstus par šāda tipa notikumiem. Nokopē kaut ko un aidā. Nu tak ja pozicionējat sevi kā lielāko sporta portālu Latvijā tad vajag rakstus par visu un ap visu neskatoties uz to vai kāds komente tur vai nē. Būs kas lasīs. Sporta fani seko visam līdz.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-26 00:21, pirms 7 gadiem
nedaudz ne pa teemu,bet MU un ljoti interesants video

https://youtu.be/43BiUVlNy58