Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Beils labo rekordu, Gigsa vadītā Velsa iesit sešus un pazemo Ķīnu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Beils labo rekordu, Gigsa vadītā Velsa iesit sešus un pazemo Ķīnu
Garets Beils
Foto: faw.cymru

Starptautiskā pārbaudes turnīra "China Cup" pirmajā pusfināla spēlē Raiena Gigsa vadītā Velsas futbola izlase ar 6:0 sagrāva mājinieci Ķīnu. Trīs vārtus guva un par Velsas izlases visu laiku labāko snaiperi kļuva Garets Beils.

Šis bija pirmais mačs, kuru pie Velsas izlases stūres pavadīja leģendārais šīs pašas izlases, kā arī Mančestras "United" futbolists Raiens Gigss. Viņa debija jau no paša sākuma izvērtās neticami veiksmīga, jo jau otrajā minūtē rezultātu viesu labā atklāja Garets Beils.

Beils Velsas vadību dubultoja pēc 19 minūtēm, kad izgājienā viens pret vienu pretkustībā raidīja bumbu garām ķīniešu vārtsargam Junliņam Jaņam - 2:0.

Velsieši nedomāja apstāties, puslaika beigu daļā Semam Vouksam un Harijam Vilsonam panākot attiecīgi 3:0 un 4:0 pagājušā Eiropas čempionāta finālturnīra pusfinālistu labā.

Arī pēc pārtraukuma laukumā turpināja dominēt Velsa, kas pēc Vouksa otrā precīzā raidījuma nokārtoja piecu vārtu pārsvaru - 5:0. Nedaudz vēlāk sagrāvei punktu (6:0) ar hat-trick pielika Beils, kam izlases labā šis bija 29. rezultatīvais sitiens - tādējādi Madrides "Real" futbolists kļuva par Velsas izlases visu laiku labāko vārtu guvēju, šobrīd par vieniem vārtiem apsteidzot Īanu Rašu, kurš valstsvienībā spēlēja no 1980. līdz 1996. gadam.

"China Cup" turnīra finālā Velsa spēkosies ar otrā pusfināla (Čehija pret Urugvaju) uzvarētāju, kas tiks noskaidrots rītdien.

Citā intriģējošā pārbaudes spēlē Dānijas izlase visas spēles garumā dominēja pār Panamas valstsvienību, panamiešiem 65. minūtē paliekot mazākumā. Mača vienīgos vārtus dāņi guva mača 69. minūtē, kad ar saviem pirmajiem vārtiem valstsvienībā izcēlās 23 gadus vecais uzbrucējs Pione Sisto.

Abas komandas piedalīsies gaidāmajā FIFA Pasaules kausa finālturnīrā, kas šovasar norisināsies Krievijā.

Starptautiskās futbola izlašu pārbaudes spēles, 22. februāris

SpēleRezultāts
Antigva un Barbuda - Bermuda3:2
Slovākija - Apvienotie Arābu Emirāti2:1
Ķīna - Velsa0:6
Filipīnas - Fidži3:2
Malaizija - Mongolija2:2
Taizeme - Gabona1:0 (11m s.s.)
Bahreina - Palestīna0:0
Fēru salas - Latvija1:1
Alžīrija - Tanzānija4:1
Malta - Luksemburga0:1
Dānija - Panama1:0

Izmantotie resursi:
faw.cymru

  -3 [+] [-]

, 2018-03-22 21:42, pirms 6 gadiem
Lielisks video "all higlights", bet otrie varti pat netiek parādīti.

Un diemžēl Beils ir pārāk jau nu ietekmējies no sava komandas biedra Real Madrid CR - tas lēciens pēc uzvaras vārtiem jau nu ir stipri līdzīgs. Par laimi tik pižonīgs kā CR tas tāpat neizskatās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja