Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Koulmens pamet Velsas galvenā trenera posteni, lai trenētu Anglijas Čempionāta klubu

Andrejs Siliņš

Koulmens pamet Velsas galvenā trenera posteni, lai trenētu Anglijas Čempionāta klubu
Kriss Koulmens
Foto: PA Wire / Scanpix

Velsas futbola izlases galvenais treneris Kriss Koulmens paziņojis, ka neturpinās darbu ar valstsvienību. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā Koulmens tiks oficiāli apstiprināts kā Anglijas Čempionāta kluba "Sunderland" galvenais treneris.

47 gadus vecais Koulmens pie Velsas izlases stūres sabija piecus gadus un lielāko panākumu izcīnīja pagājušā gada vasarā, aizvedot Velsu līdz Eiropas čempionāta pusfinālam. Tajā velsieši piekāpās nākamajai čempionei Portugālei.

Šogad Koulmena vadībā velsieši palika trešajā vietā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra D grupā, piekāpjoties Serbijai un Ziemeļīrijai, līdz ar to finālturnīrā nākamvasar nepiedalīsies.

Sagaidāms, ka jau tuvākajā laikā Koulmens tiks oficiāli iepazīstināts kā jaunais "Sunderland" galvenais treneris. No Premjerlīgas pagājušajā sezonā izkritusī komanda Anglijas Čempionātā pēc 16 spēlēm ar vienu uzvaru un septiņiem neizšķirtiem atrodas pēdējā vietā. Līdz ar to tika uzteikts darbs līdzšinējam trenerim Saimonam Greisonam, kurš klubā sāka strādāt tikai aizvadītajā vasarā.

Koulmens iepriekš bijis galvenais treneris "Fulham", "Real Sociedad", "Coventry City" un Kipras vienībā AEL.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2017-11-18 11:55, pirms 6 gadiem
"...velsieši palika trešajā vietā Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra D grupā, piekāpjoties Serbijai un Ziemeļīrijai..." Viņi piekāpās Īrijas republikai, nevis Ziemeļīrijai