Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kafu: "Nekad nenovērtējiet par zemu Brazīliju"

Kafu: "Nekad nenovērtējiet par zemu Brazīliju"
Kafu
Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējais Pasaules kausa ieguvējs Brazīlijas valstsvienības rindās Kafu pievienojies izlasei kā viestreneris un aicinājis komandu apliecināt savu panākumiem bagāto vēsturi.

Brazīlijas izlases rekordists Kafu aizvadīto spēļu skaita ziņā (142) pirms gaidāmajiem Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačiem pret Čīli un Venecuēlu brīdinājis pretiniekus Dienvidamerikā, ka Brazīlijas izlasi nekad nedrīkst novērtēt par zemu. Kafu uzskata, ka, neskatoties uz sāpīgo zaudējumu 2014. gada Pasaules kausa pusfinālā pret Vāciju un neveiksmi šīgada "Copa America" turnīra ceturtdaļfinālā pret Paragvaju, brazīlieši tik un tā var būt labākā komanda kontinentā.

"Čīles valstsvienība fantastiski aizvadīja "Copa America" turnīru, viņi ir piedzīvojuši strauju pacelšanos, tomēr Brazīlija joprojām ir Brazīlija," uzsvēris Kafu, kurš karjeras laikā piedalījies trīs Pasaules kausa finālmačos.

Viņš izcēlis pieredzējušā uzbrucēja Kakā klātbūtni izlasē. Lai gan sākotnēji Kakā bija atstāts ārpus kandidātu saraksta, pēc "Liverpool" futbolista Filipa Koutinju gūtā savainojuma pagājušajā nedēļā tika iekļauts Brazīlijas valstsvienībā.

"Kakā ir skaļš vārds futbolā un viņš Brazīlijas izlases galvenā trenera Dungas vadībā ir spēlējis pārbaudes mačos. Viņš ir pieredzējis spēlētājs, kurš arī iepriekš ir spēlējis kvalifikācijas mačos. Viņa klātbūtne būs ļoti svarīga jaunajiem futbolistiem," piebildis Kafu.

2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrs Dienvidamerikas zonā sāksies ceturtdien, 8. oktobrī un Brazīlija pirmajā mačā viesos Santjāgo tiksies ar "Copa America" ieguvēju Čīli, bet 13. oktobrī brazīlieši savās mājās Fortalezā uzņems Venecuēlu.

Izmantotie resursi:
goal.com

     [+] [-]

, 2015-10-06 15:05, pirms 9 gadiem
Tur jau tā lieta, ka neviens zemu nevērtē, tādēļ pirms mačiem attiecīgi noskaņojas un uzvar. Nva vairs Brazīlija tā superizlase, kāda bija agrāk. Nav jau palikusi diži sliktāka, bet pārējās izlases arī nav stāvējušas uz vietas.

     [+] [-]

, 2015-10-06 16:02, pirms 9 gadiem
Kā lai nevērtē zemāk kā tas bija agrāk? Agrāk bija sapņu komanda, tagad rauduļi palikuši.
Neimārs slidītu soliņu vecajā izlasē. Tur pat nav ko piebilst. Nākamjā PK Brāzīlija pat no grupas netiks ārā.

     [+] [-]

, 2015-10-06 18:43, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Kā lai nevērtē zemāk kā tas bija agrāk? Agrāk bija sapņu komanda, tagad rauduļi palikuši.
Neimārs slidītu soliņu vecajā izlasē. Tur pat nav ko piebilst. Nākamjā PK Brāzīlija pat no grupas netiks ārā.
Nav vairs to spožo zvaigžņu tik daudz!
Tagad ir daudz viduvējības -kuri pasi spele OKay- Labos klubos- bet ne to galveno lomu .. teiksim tā to!

Agrāk paskatoties BRA sastāvu -praktiski katrs kas nāca no kluba - bija tā kluba līderis

     [+] [-]

, 2015-10-06 19:06, pirms 9 gadiem
Chubaki
Iteresanti zinat, kapec Neimars silditu solinu?

     [+] [-]

, 2015-10-06 19:09, pirms 9 gadiem
agraak BRA ir zaudeejusi arii ar zvaigznjotu sastaavu

     [+] [-]

, 2015-10-06 19:12, pirms 9 gadiem
chubaki.ja Neimaaru neizsleegtu nevar zinaat kas vinneetu BRA vai VAACIJA

     [+] [-]

, 2015-10-06 20:19, pirms 9 gadiem
rich75 rakstīja: chubaki.ja Neimaaru neizsleegtu nevar zinaat kas vinneetu BRA vai VAACIJA
Ko tad Neimaars buutu iesitis 7 golus, vai aizsardziibaa atvairiijis kadu no tiem 7 goliem? Vaacija vnk domineeja visas 90 min.

     [+] [-]

, 2015-10-06 21:55, pirms 9 gadiem
j cross.piedod ped speele buutu savaadaaka.ne jau Neimaaram vajadzeetu sist 7 golus,Vaacijai buutu jaadoma arii par aizsardziibu

     [+] [-]

, 2015-10-08 11:50, pirms 9 gadiem
rich75 rakstīja: j cross.piedod ped speele buutu savaadaaka.ne jau Neimaaram vajadzeetu sist 7 golus,Vaacijai buutu jaadoma arii par aizsardziibu
mhm, kā tad