Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Leonardo: "Prieks par Huntelāra vārtiem tik atbildīgā brīdī"

Leonardo: "Prieks par Huntelāra vārtiem tik atbildīgā brīdī"
Leonardo un Klāss Jans Huntelārs
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Itālijas futbola čempionāta 14. kārtas pēdējā spēlē "AC Milan" viesos mača pēdējās sekundēs izcīnīja fantastisku uzvaru ar 2:0 pār "Catania". Abus vārtus kompensācijas laikā guva holandiešu uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs.

Atgādināsim, ka vakar Itālijas čempionāta "Serie A" 14. kārtas pēdējā mačā "AC Milan" izrāva fantastisku uzvaru izbraukumā pār "Catania" futbolistiem. Ritēja jau spēles kompensācijas laika pēdējās minūtes un likās, ka spēle noslēgsies ar bezvārtu neizšķirtu, taču tad savu vārdu teica pēdējā laikā daudz kritizētais un daudziem jau norakstītais holandiešu uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs. 26 gadus vecais futbolists iznāca laukumā uz maiņu 84. minūtē un pēc apmēram desmit minūtēm, gūstot divus vārtus (pirmie vārti "AC Milan" rindās) īsā laika sprīdī, atnesa savai komandai laimīgu uzvaru ar 2:0 un sesto panākumu (ceturto pēc kārtas) pēdējās septiņās spēlēs.

Nīderlandes izlases spēlētāju paslavēja pieredzējušais Milānas kluba uzbrucējs Filipo Inzagi (36), kurš asistēja savam komandas biedram abu vārtu guvumā: "Man ir prieks, ka varu palīdzēt Klāsam. Vienmēr jābūt gatavam, kad treneris vēlas tevi sūtīt laukumā. Ir arī prieks, ka asistēju viņam vārtu guvumos, ja bieži man tas nesanāk, kā arī par to, ka bijām veiksmīgi, jo ne vienmēr tas izdodas, kad nāc uz maiņu mača izskaņā. Treneris lika mums abiem spēlēt ļoti tuvu viens otram, un mūsu sadarbība deva komandai labu rezultātu."

Arī Huntelārs neslēpa prieku par paveikto: "Mēs vienkārši ļoti gribējām uzvarēt. Patīkami, ka guvu divus vārtus, pateicoties kuriem komanda izcīnīja trīs punktus. Sev atvēlētājā laikā nospēlēju labi. Pēdējo nedēļu laikā esmu smagi strādājis. Ceru, ka arī nākotnē mans progress būs acīmredzams. Gribētu, lai šie divi vārti būtu kā sākuma punkts manai veiksmei arī turpmāk. No šī brīža ceru virzīties tikai uz priekšu."

"Šī bija grūta spēle. Pretinieki bija ļoti labi izpētījuši mūsu spēli un liedza mums plaši izmantot laukumu. Patērējām daudz spēka, taču beigu rezultāts bija salds. Jā, plānojām izlaist laukumā Huntelāru, un esmu priecīgs, ka viņš guva vārtus tik atbildīgā brīdī. Patīkami čempionāta turnīra tabulā atrasties 2. vietā," sacīja komandas galvenais treneris Leonardo.

Huntelāra vārti

Izmantotie resursi:
sport.sky.it
corrieredellosport.it

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 16:36, pirms 14 gadiem
Pirmie vārti izcili!

  +6 [+] [-]

, 2009-11-30 16:39, pirms 14 gadiem
2. varti jau bija skaisti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 16:45, pirms 14 gadiem
Huntelārs vnk lielisks!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 16:47, pirms 14 gadiem
AndrisC rakstīja: gribēji teikt otrie?!
Kaapeec lai vinsh taa gribeetu teikt? Ja uzrakstiija pirmie, tad taa arii domaaja - driizk jau izcili no taa viedokla, kaa liidz tiem vaartiem tika, nevis tikai pati nosleedzoshaa dala

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 17:53, pirms 14 gadiem
Huntelārs, šķiet, lasījis ziņas, ka ir galvenais pretendents uz gada izgāšanās nomināciju. Pirmie vārti tādi nekādi, pat vārtsarga kļūda, bet otrie nu gan vienkārši konfekte (: