Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" trenerim jauns līgums līdz 2018.gadam

"Roma" trenerim jauns līgums līdz 2018.gadam
Rudi Garsija
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Roma" pagarinājis līgumu ar galveno treneri Rudi Garsiju, liecina paziņojums komandas mājaslapā. Aizvadītajā sezonā "Roma" izcīnīja otro vietu Itālijas čempionātā.

50 gadus vecais Francijas futbola speciālists Rudi Garsija pie "Roma" stūres stājās pirms aizvadītās sezonas, palīdzot Romas klubam izcīnīt "Serie A" sudraba medaļas. "Roma" trešajā vietā esošo "Napoli" apsteidza par septiņiem punktiem un nākamsezon atgriezīsies UEFA Čempionu līgā.

Pirms tam Romas klubs trīs sezonas Itālijā palika ārpus labāko piecinieka. Rudi Garsijas vadītās komandas panākumi un atgriešanās "Serie A" elitē atalgojuši franču speciālistu ar jaunu līgumu. Iepriekšējā vienošanās paredzēja sadarbību līdz 2015.gada vasarai, tomēr tagad līgums pagarināts par trim sezonām un noslēgsies pēc 2017./18.gada sezonas.

"Līguma pagarinājums ir būtiska plāna daļa, lai šim klubam piešķirtu ilgtspēju un panākumus visās projekta daļās. "Roma" īpašnieki un līderi ir smagi strādājuši, lai izveidotu pasaules līmeņa komandu. Šis ir kārtējais solis mūsu ilgtermiņa programmā," sacīja kluba prezidents Džeimss Palota.

Izmantotie resursi:
AS Roma | Official Website | Rome | Football |...