Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons: ""Manchester City" ir pārāk mazs klubs"

Agris Suveizda

Bufons: ""Manchester City" ir pārāk mazs klubs"
Džanluidži Bufons
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas izlases un Turīnas "Juventus" pamatvārtsargs Džanluidži Bufons presē izteicies, ka pat neapsver iespēju pārcelties uz "Manchester City", jo šis klubs viņam esot pārāk mazs.

Pagājušajā vasarā Anglijas Premjerlīgas vienība "Manchester City" aktīvi medīja vairākas futbola superzvaigznes. Viena no kluba prioritātēm bija viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē Džanluidži Bufons. Tiek lēsts, ka briti par Bufonu esot bijuši gatavi likt galdā pat 65 miljonus sterliņu mārciņu. Tomēr Bufons Veco sinjoru nepameta, un Mančestras komanda iegādājās īru vārtsargu Šeju Givenu, kuram šī sezona ir pat ļoti izdevusies. Tuvojas kārtējais transfēru periods, un atkal tika baumots par Bufonu un Mančestru. Gadījumā, ja Bufons tomēr pārceltos uz Angliju, kā viens no viņa potenciālajiem aizstājējiem tika minēts francūzis Ugo Loriss. Tomēr šādi notikumu pavērsieni ir maz ticami.

"Lasīju, ka "City" interesējās par mani pagājušajā vasarā. Nezinu, vai notika reālas sarunas, taču es šādu piedāvājumu nekādā gadījumā nebūtu izskatījis," Bufons stāsta "Daily Express". "Es nekādi nevarētu attaisnot viena no Eiropas slavenākā kluba atstāšanu, lai pievienotos komandai, kas nav augstākā līmeņa."

"Mani tas nepārsteidz, ka daudzi labi spēlētāji ir atteikuši "Manchester City". Pasaules labākie futbolisti vēlas spēlēt Eiropas trīs labāko līgu labākajos klubos, ne vairāk kā piecās sešās komandās Eiropā. Šis saraksts ir ļoti elitārs, un "Manchester City" ir jāpieņem fakts, ka tā neatrodas šajā sarakstā. Viņi ir ieguvuši vairākus lieliskus spēlētājus, taču, ja viņi vēlas pāriet nākamajā līmenī un iegūt vēl labākus spēlētājus, viņiem šosezon ir obligāti jāiekļūst Čempionu līgā," Bufons turpināja. Par 32 gadus veco vārtsargu interesējoties vēl vairāki klubi, taču vismaz vārdos gan Bufons, gan viņa aģents kategoriski izslēdz komandas maiņu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

 +17 [+] [-]

, 2010-04-30 20:36, pirms 14 gadiem
pareizi. Bufons ir Juves patriots un to izrāda ļoti asi. tā arī vajag.
Slēpts komentārs: krištianu
Slēpts komentārs: typhoon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: typhoon
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-04-30 20:57, pirms 14 gadiem
Pietiek jau, ka Del Piero pamet komandu. Bufons ir otrs kluba simbols.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-30 21:54, pirms 14 gadiem
Pilnīgi piekrītu Bufonam - MC ir naudas maiss, nevis TOP komanda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-01 00:35, pirms 14 gadiem
dienvidniekiem, tostarp itāļiem, britu salās vispār nav ko darīt

  +3 [+] [-]

, 2010-05-01 01:32, pirms 14 gadiem
Skaties vel 2-3 sezonas paies un dziedas citu dziesmu. Protams ka City pirks speletajus, bes top speletajiem, par top klubu nekadigi nekļusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-01 10:26, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: pareizi. Bufons ir Juves patriots un to izrāda ļoti asi. tā arī vajag.
Ja Bufons neaizgāja kad bija 2. Itālijas līgā pēc tā skandāla tad neaizies nekad

  -2 [+] [-]

, 2010-05-01 15:09, pirms 14 gadiem
"Chelsea" un kur nu vēl "Juventus" vismaz ir vēsture, ok, katram tā ir atšķirīga, bet vismaz tāda ir...bet kaut kā neko lāgā neesmu dzirdējis par "City" vēsturi.

Un tagad vēl jo vairāk nav jēgas iet uz "City", jo šī kluba īpašnieki no futbola saprot tika pat daudz, cik cūka no aviācijas. Tas nu ir fakts.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-01 15:37, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Chelsea" un kur nu vēl "Juventus" vismaz ir vēsture, ok, katram tā ir atšķirīga, bet vismaz tāda ir...bet kaut kā neko lāgā neesmu dzirdējis par "City" vēsturi.

Un tagad vēl jo vairāk nav jēgas iet uz "City", jo šī kluba īpašnieki no futbola saprot tika pat daudz, cik cūka no aviācijas. Tas nu ir fakts.
Nevajag pūst pīlītes. Chelsea bija burtiski soļa attālumā no bankrota, ja klubu nebūtu iegādājies Abramovičs, tas aizietu pa Līdsas ceļu. Gribētu redzēt, kā visi tagadējie Chelsea fani to atbalstītu League 2.

City tagad dara tikai to pašu, ko Chelsea pirms gadiem 5, grūž naudu iekšā sastāva pārbūvē, lai konkurētu par augstām vietām. Paši Chelsea fani vēl nesen argumentēja, ka "vēsture top arī tagad". Nu tad rekur City taisa savu jauno laiku vēsturi. Tur nav gandrīz nekādas atšķirības salīdzinājumā ar Chelsea pēc Abramoviča naudas parādīšanās, un tieši tāpēc vēl jo vairāk izbrīna Tava ņirgāšanās par City - laikam attīstības scenārijs pārāk pazīstams.

  -3 [+] [-]

, 2010-05-01 15:57, pirms 14 gadiem
Piekrītu Bufonam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-01 17:59, pirms 14 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Hose tak ir sapisies ar savu A seria , tas jau sen zināms
Ar Serie A tur nav nekāda sakara, es te drīzāk velku paralēles starp Chelsea, ko viņš atbalsta, un City, ko viņš noliek, kaut gan abiem ir līdzīgs attīstības modelis - abus iegādājas bagāti īpašnieki, kas tērē lielu naudu transfēriem, lai izveidotu konkurētspējīgu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-02 11:08, pirms 14 gadiem
labaak lai tup savaa Turiinaa un ciinaas par desmitnieku Serie A! sogad neuzskatu ka vins komandaa ir vilceejs.. laizhh visaadus meeslus ieksaa..