Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Krkičs izīrēts "Milan", Berbatovs tuvojas "Juventus"

Agris Suveizda

Krkičs izīrēts "Milan", Berbatovs tuvojas "Juventus"
Dimitars Berbatovs
Foto: AFP/Scanpix

Komandas komplektāciju noslēgusi Itālijas "Milan", kuras pēdējais papildinājums ir uzbrucējs Bojans Krkičs, kurš tiks īrēts vienu sezonu. Uzbrucēju turpina meklēt Turīnas "Juventus", un pēdējās ziņas liecina, ka vakanto pozīciju varētu aizpildīt Dimitars Berbatovs, kurš bija arī "Fiorentina" redzeslokā. Tikmēr "Tottenham Hotspur" panākusi vienošanos par "Fulham" pussarga Musas Dembelē iegādi.

Bojans Krkičs oficiāli kļuvis par Itālijas "Milan" spēlētāju. Serbu izcelsmes spāņu uzbrucējs no "Barcelona" tiks īrēts vienu sezonu, taču pagaidām nav zināmas darījuma detaļas - pagājušajā sezonā Krkičs pievienojās "Roma", un katalāņiem pēc šīs sezonas ir iespējas atpirkt Bojanu savā īpašumā. Pagājušajā sezonā Krkičs, kuram vakar apritēja tikai 22 gadi, "Roma" rindās Itālijas "A Sērijā" piedalījās 33 spēlēs, tikai 13 reizes devās pamatsastāvā un guva septiņus vārtus. Līdz ar Bojana iegūšanu, "Milan" izdevies aizpildīt starpsezonas sākumā atbrīvotās uzbrucēja un centra aizsarga pozīcijas.

Pirms Tjagu Silvas pārdošanas tika iegādāts Frančesko Ačerbi, bet vēlāk gada īrē milāniešiem pievienojās arī kolumbietis Davids Sapata. Savukārt priekšējā līnijā, kurā tika zaudēts līderis Zlatans Ibrahimovičs, bez Krkiča iegūts arī Mbajs Niangs un Džampaolo Pacīni (Antonio Kasāno gan devās pretējā virzienā). Jāatzīmē, ka jau pirmajā sezonas spēlē tika zaudēts brazīlietis Robinju, kuram savainojuma dēļ nāksies izlaist no trim līdz četrām nedēļām. Kluba viceprezidents Adriāno Galjāni sacīja, ka pēc šī darījuma aktivitātes darījumu tirgū ir noslēgušās - Itālijas prese gan vēsta, ka "Milan" joprojām izrādot interesi par Naidželu de Jongu.

Tik ilgi gaidīto uzbrucēju joprojām meklē Turīnas "Juventus". Robins van Pērsijs pievienojās Mančestras "United", Stevans Jovetičs un Fernando Jorente acīmredzot ir pārāk dārgi, tāpēc "Juventus" pāreju perioda izskaņā savu skatu pievērsis 31 gadu vecajam bulgāram Dimitaram Berbatovam. Mančestras "United" uzbrucējs bija tuvu pārejai uz "Fiorentina", bet pēdējā brīža "Juventus" piedāvājums, šķiet, licis Dimitaram pārdomāt - šobrīd cīņā par Berbatovu vadībā ir tieši "Juventus". "Fiorentina" bija gatava likt galdā piecus miljonus eiro un piedāvāt nepilnu divu miljonu eiro lielu algu, bet "Juventus" piedāvājot nedaudz vairāk par divarpus. Berbatova darījums jau esot praktiski noticis, trūkst tikai oficiāla paziņojuma un formalitāšu nokārtošanas. Tāpat "Juventus" parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar 30 gadus veco brazīliešu vārtsargu Rubinju. Bijušais "Palermo" vārtsargs jau pusgadu ir bez spēļu prakses.

Jaunā klubā sezonu turpinās arī Žuliu Sēzars, kurš visu vasaru atrodas pārdošanā un kurš ir jau bez piecām minūtēm Londonas QPR spēlētājs. "Tas viss sākās vasaras atvaļinājuma laikā, kad "Inter" piedāvāja samazināt manu algu. Neviens spēlētājs manā situācijā nebūtu tam piekritis. Izbeigšu līgumsaistības ar "Inter", un vēlos pateikties prezidentam Masimo Morati par septiņiem brīnišķīgiem kopā pavadītiem gadiem. Lūgšu viņam, lai pirms spēles ar "Roma" ļauj iziet laukumā un atvadīties no faniem. Tas būtu skaists žests, un nedomāju, ka prezidents to noraidīs," teica brazīliešu vārtsargs, kuram septembrī apritēs 32 gadi.

Tikmēr cits angļu klubs "Tottenham Hotspur" varētu iegādāties Francijas izlases pamatvārtsargu Igo Lorisu. Lionas "Olympique" īpašnieks Žans Mišels Olā tomēr nolaidis Lorisa cenu līdz 15 miljoniem eiro, un abas puses esot tuvu darījuma noslēgšanai - šobrīd viss atkarīgs no paša Lorisa. "Tottenham", kas šovasar nopirka arī Gilvi Sigurdsonu, Janu Vertongenu un Emanuelu Adebajoru, paziņojusi par vienošanās panākšanu par Musas Dembelē transfēru. "Fulham" iegūšot 15 miljonus sterliņu mārciņu jeb 18,9 miljonus eiro. Pirmos pirkumus šosezon beidzot veica arī Lionas un Marseļas "Olympique". Lionieši par 3+1 miljoniem eiro nopirka argentīniešu aizsargu Favjanu Monsonu, bet marseļieši par nezināmu summu iegādājās brazīliešu centra aizsargu Lukašu Mendešu. Visticamāk, uz Marseļu pārcelsies arī Džouijs Bārtons, kurš ietilps Stefana Mbijā darījumā - QPR pret Mbijā dos naudu un izīrēs Bārtonu.

Izmantotie resursi:
AC Milan - Biglietti Milan online
Welcome - Juventus.com
F.C. Internazionale Milano - Sito Ufficiale
Welcome to tottenhamhotspur.com
Accueil - OLWEB.fr
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille

  +6 [+] [-]

, 2012-08-29 20:38, pirms 12 gadiem
Cezar uz QPR - interesanti un žēl vienlaicīgi. Ilgu laiku bija viena no Inter kluba ikonām..

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 20:39, pirms 12 gadiem
Itāļi tādi nabagi palikuši, pat 30 stabus vairs nevar noskaitīt top uzbrucējam. Visi ceļi ved uz EPL, izskatās, ka UK vienīgajā nav krīzes.

  +3 [+] [-]

, 2012-08-29 20:43, pirms 12 gadiem
baumu par transfērām daudz, iespējams, ka QPR un SPURS varētu papildināties diezgan labi tuvākajās dienās

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 22:13, pirms 12 gadiem
Sēzaram septembrī apritēs 33, nevis 32 gadi.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 22:16, pirms 12 gadiem
Krokodils rakstīja: Itāļi tādi nabagi palikuši, pat 30 stabus vairs nevar noskaitīt top uzbrucējam. Visi ceļi ved uz EPL, izskatās, ka UK vienīgajā nav krīzes.
Drīz UK nebūs arī monarhijas, respektīvi to nomainīs cita - arābi
Itāļi jau nav tik stulbi, lai mētātos ar naudu. Arī "Juventus" to ir sapratuši. Krīze iemāca cilvēkiem domāt saprātīgi un rīkoties racionāli. Pasaule mainās uz labu

  -1 [+] [-]

, 2012-08-29 22:25, pirms 12 gadiem
Tomēr attiecībā uz Berbatovu nezinu, vai tas ir labākais variants. Varētu teikt, ka diezgan riskants. Spēļu prakse viņam, protams, būs, tikai cik bulgārs būs čakls, par to ir lielākais jautājums.
Kas attiecas uz "Juventus", tad kā kulaks uz acs Kroksim ir fakts, ka Turīnas klubs par velti dabūja vienu no Eiropas čempionāta spožākajiem futbolistiem Andrea Pirlo "City" gan jau tagad būtu maksājusi prāvu summiņu par šo superzvaigzni

  +3 [+] [-]

, 2012-08-29 22:30, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Drīz UK nebūs arī monarhijas, respektīvi to nomainīs cita - arābi
Itāļi jau nav tik stulbi, lai mētātos ar naudu. Arī "Juventus" to ir sapratuši. Krīze iemāca cilvēkiem domāt saprātīgi un rīkoties racionāli. Pasaule mainās uz labu
Būtu jau labi, ja tu pats tam ticētu! Patīk vai nepatīk, bet EPL produkts apsteidz pārējos gan TV naudu ieguvē, gan sponsoru līgumos. Nauda tur apgrozās daudz lielākos apmēros. Bet itāļiem pašiem futbolā ir problēmas pāri galvai, tā ka diez vai krīze tur kaut ko iemācīs Tāpat kā neko neiemācīs arī pārējā pasaulē.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-30 03:14, pirms 12 gadiem
Berbatovs pievienosies Fulham...
Berbatov will join Fulham, reveals Juventus...

     [+] [-]

, 2012-08-30 10:01, pirms 12 gadiem
Juve acīmredzot nolēmusi ekonomēt uz uzbrucēju, zinot, kas notiek ar tās konkurentēm A sērijā tas izskatās loģiski.

     [+] [-]

, 2012-08-30 12:52, pirms 12 gadiem
Pirlo jau bija vecumā, kurā spēlētāju transfēra cena ir ļoti zema. Lielākā izmaksa šādiem spēlētājiem ir viņu alga, un algu Juve viņam maksā pieklājīgu. Diez vai City vai jebkurš cits EPL klubs būtu gatavs maksāt pietiekami daudz par Pirlo.
Hose Girtinho rakstīja: Kas attiecas uz "Juventus", tad kā kulaks uz acs Kroksim ir fakts, ka Turīnas klubs par velti dabūja vienu no Eiropas čempionāta spožākajiem futbolistiem Andrea Pirlo "City" gan jau tagad būtu maksājusi prāvu summiņu par šo superzvaigzni