Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" negrasās piekāpties – par Barselonas mērķi Martinesu joprojām prasa 111 miljonus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Inter" negrasās piekāpties – par Barselonas mērķi Martinesu joprojām prasa 111 miljonus
Lautaro Martiness. Foto: Maffia/UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba Milānas "Inter" sporta direktors Pjero Ausilio izteicies, ka nostāja nav mainījusies – argentīnietis Lautaro Martiness komandu pametīs tikai gadījumā, ja viņa līgums tiks izpirkts par pilnu summu jeb 111 miljoniem eiro. Martiness ir Spānijas granda "Barcelona" galvenais mērķis šajā vasarā.

Pjero Ausilio apstiprinājis, ka vislielāko interesi par Lautaro Martinesa iegādi izrādījusi Spānijas čempione "Barcelona", tomēr viņš atgādināja, ka argentīnieša līgumā ir iekļauta izpirkuma summa 111 miljonu eiro apmērā, un Milānas "Inter" negrasās no tās atkāpties.

Barselona apmaiņā pret Martinesu piedāvājusi vairākus futbolistus, piemēram, Nelsonu Semedu un Samuelu Imtitī, taču "Inter" šādi darījumi neesot interesanti, pauda Ausilio. Problēma slēpjas faktā, ka "Barcelona" rīcībā nav nepieciešamo līdzekļu, ņemot vērā tagad valdošo krīzi un pagājušās vasaras tēriņus. Lai iegādātos Martinesu, būs jāpārdod spēlētāji, jo argentīnieša izpirkuma summa iztecēs 7. jūlijā.

"Ar mums ir sazinājušies daudzi klubi. Neslēpšu, ka vislielākā interese bijusi no "Barcelona" puses, un starp mums valda draudzīgas attiecības. Lieliski zinu, ka arī "Barcelona" zina mūsu nodomus – mēs nevēlamies pārdot Lautaro. Taču viņa līgumā ir izpirkuma summa, un tas ir vienīgais veids," pauda Milānas kluba sporta direktors.

22 gadus vecais Martiness uz "Inter" pārcēlās 2018. gada vasarā, pārnākot no dzimtā "Racing Club", kas atlīdzībā saņēma 22,7 miljonus eiro. Martiness Itālijā parakstīja līgumu uz piecām sezonām. Šajā sezonā viņš 22 spēlēs guvis 11 vārtus, un vairāk ir tikai beļģim Romelu Lukaku – 17 vārti.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-05-28 15:59, pirms 4 gadiem
Loģiski, piedāvājumi samērā smieklīgi.