Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Rabjo paliks Itālijā un pagarinās līgumu ar Turīnas ''Juventus''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rabjo paliks Itālijā un pagarinās līgumu ar Turīnas ''Juventus''
Adrjēns Rabjo. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Francijas pussargs Adrjēns Rabjo nepametīs Itālijas A sēriju un pagarinās līgumu ar valsts titulētāko klubu Turīnas ''Juventus'', ziņo Corriere dello Sport.

Iepriekšējās dienās Anglijas mediji vēstīja par Mančestras ''United'' izrādīto interesi potenciālajā Rabjo pārvilināšanā, tomēr šodien, atsaucoties uz Corriere dello Sport, kļuvis skaidrs, ka francūzis palikšot Itālijā un pagarināšot līgumu ar Turīnas ''Juventus''.

Vecās lēdijas galvenais treneris Masimiljāno Allegri vēlas veidot komandas spēli ap Rabjo, vadībai tādējādi pussargam piedāvājot septiņus miljonus eiro lielu algu.

28 gadus vecā Rabjo pašreizējais līgums ar ''Juventus'' iztecēs jūnija beigās.

Francijas futbolists uz Pjemontas reģiona grandu pārcēlās 2019. gada vasarā kā brīvais aģents no Parīzes ''Saint-Germain''.

Juves rindās visu turnīru ietvaros Rabjo aizvadījis 177 spēles, izceļoties ar 17 vārtu guvumiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā Rabjo pārstāvējis arī Tulūzas klubu.

Izmantotie resursi:
https://www.corrieredellosport.it/n...