Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu sit iekšā un palīdz "Juventus" turpināt uzvarēt A sērijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Ronaldu sit iekšā un palīdz "Juventus" turpināt uzvarēt A sērijā
Ronaldu kopā ar komandas biedriem priecājas par uzvaru spēlē ar SPAL. Foto: Reuters/Scanpix

Jau devītos vārtus šosezon Itālijas A sērijā sestdien iesita portugāļu futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, palīdzot Turīnas "Juventus" ar rezultātu 2:0 (1:0) apspēlēt SPAL futbolistus. Uzvaru svinēja arī Milānas "Inter", bet neveiksmīgi turpina spēlēt pēdējo sezonu sīvākā "Juventus" sekotāja "AS Roma", kas piedzīvoja zaudējumu.

Tieši Ronaldu 29. minūtē atklāja rezultātu, kad bija pirmais pie bumbas pēc soda sitiena, bet 60. minūtē portugālis palīdzēja izveidot otros vārtus, kad pretuzbrukumā izcēlās Mario Mandžukičs, kurš bija pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas.

Pēdējā laikā izskanējušas runas, ka Ronaldu netiks iekļauts starp trim labākajiem šī gada futbolistiem "Ballon d'Or" balvā, kas viņa komandas biedriem licis atklāt, ka šonedēļ Ronaldu trenējies smagāk nekā jebkad iepriekš. Tiek ziņots, ka trijniekā būs šī gada Pasaules kausa finālistu futbolisti - horvāts Luka Modričs, kā arī francūži Kilians Mbapē un Rafaels Varāns. Tikmēr Ronaldu pavasarī palīdzēja Madrides "Real" trešo gadu pēc kārtas uzvarēt UEFA Čempionu līgā, šajā turnīrā iesitot par pieciem vārtiem vairāk nekā jebkurš tuvākais sekotājs, bet A sērijā viņš pašlaik iesitis deviņus vārtus, dalot pirmo vietu ar "Genoa" spēlētāju Kšištofu Pjonteku.

Otrajā vietā kopvērtējumā vismaz uz dienu izvirzījās Milānas "Inter" komanda, kas ar 3:0 (1:0) sagrāva lejasgala vienību "Frosinone". Divas reizes mačā izcēlās Keita Baldē, kamēr reizi atzīmējās Lautaro Martiness. Svētdien gan otro vietu varēs atgūt "Napoli", kas uzņems Veronas "Chievo". Panākuma gadījumā Neapoles vienība joprojām atpaliks sešus punktus no "Juventus", kas šosezon turnīrā vēl nav zaudējusi.

Tikmēr "AS Roma" ar 0:1 (0:0) pamanījās piekāpties "Udinese", kam draud izkrišana no turnīra. Vienīgos vārtus iesita Rodrigo de Pauls un "AS Roma" jau trešo reizi šosezon zaudēja kādai kopvērtējuma lejasgala komandai, jo iepriekš piekāpās arī "Bologna" un SPAL. Kopvērtējumā galvaspilsētas vienība tagad ir septītajā pozīcijā.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-25 00:27, pirms 5 gadiem
Dīvaini, bet - bez vārdiem:
https://twitter.com/futtmais/status...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-25 00:35, pirms 5 gadiem
kurš guļ pie atletiko Barsas spēles???

  -3 [+] [-]

, 2018-11-25 00:48, pirms 5 gadiem
Kur tad vēl viņš varētu sist? Ārā?

  -1 [+] [-]

, 2018-11-25 09:05, pirms 5 gadiem
Ķepā.

     [+] [-]

, 2018-11-25 12:17, pirms 5 gadiem
kas tur ar tiem sarkaniem pleķiem uz vaiga, kas pa prikolo, ko es esmu nogulējis?

  -1 [+] [-]

, 2018-11-25 18:13, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Dīvaini, bet - bez vārdiem:
https://twitter.com/futtmais/status/1066388845527224320?s=19
Jā, tas ir vairāk nekā dīvaini, ņemot vērā, ka neskatoties uz komandas biedru dāsnumu, pats sākums portugālim nebija diez ko rezultatīvs. Bet neskatoties uz to visu, ir izdevies tas, kas nav izdevies citiem pirms viņa, ko gan droši vien varētu izskaidrot ar Itālijas aizsardzības spēles kvalitāti. Grūti būtu iztēloties, ja A sērijā kāds aizsardzībā spēlētu tik pavirši kā Madrides "Real" pēdējā mačā.
Arī Mandžukičam sezonas sākums izdevies varen rezultatīvs. Esmu sajūsmā par Horvātu torni.

     [+] [-]

, 2018-11-25 18:42, pirms 5 gadiem
red marks on their faces: kampaņa vardarbībai pret sievietēm... ja sit tātad mīl