Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Juventus'' redzeslokā ''Manchester City'' aizsargs Zabaleta

''Juventus'' redzeslokā ''Manchester City'' aizsargs Zabaleta
Pablo Zabaleta
Foto: Professional Sport/Scanpix

Itālijas klubs ''Juventus'' izrāda nopietnu interesi un komandas aizsardzību vēlas pastiprināt ar Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' argentīniešu aizsargu Pablo Zabaletu.

Ņemot vērā to, ka vasarā vecajai sinjorai tā arī neizdevās iegādāties pienācīgu un komandai atbilstošu labās malas aizsargu (interese tika izrādīta par Vācijas Bundeslīgas kluba ''Schalke'' spēlētāju Rafinju un Londonas ''Arsenal'' futbolistu Emanuelu Ebue), turīnieši mēģinās to paveikt vēlreiz jau janvāra transfēru perioda laikā.Tiek minēts, ka ''Juventus'' vājākais punkts pašreiz ir tieši labā aizsarga pozīcija, kurā nepārliecinošu sniegumu demonstrē francūzis Džonatans Zebina (31) un čehs Zdaneks Grigera (29). Kā vēsta itāļu laikraksts ''Corriere dello Sport'', tad ''Juventus'' kluba prezidemts Alesio Seko jau ir izveidojis sarakstu ar to spēlētāju vārdiem, kurus labprāt redzētu savas komandas rindās un saraksta augšgalā atrodas ''Manchester City'' argentīniešu aizsargs Zabaleta.

24 gadus vecais argentīnietis ir ''Juventus'' mērķis Nr.1. Šo prioritāti ir viegli izskaidrot, jo Zabaletam ir dubultpilsonība, kā rezultātā viņš var savu klubu pārstāvēt kā eiropietis, tādējādi ļaujot komandai konkrētājā spēlē nepārsniegt leģionāru limitu.
Pašreiz Zabaleta jau otro sezonu pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester City'', taču pēc aizvadītās vasaras kluba lielajiem pirkumiem viņa spēles laiks ir krasi samazinājies. Šajā sezonā Zabaleta piedalījies tikai četrās spēlēs, trijās uzsākot maču komandas sākumsastāvā, bet vienā nākot laukumā uz maiņu.

Tiek arī minēts, ka gadījumā, ja Juvei nesanāks iegūt Zabaletu, tad kluba uzmanība tiks vērsta ''Napoli'' kluba spēlētāja Huana Kamilo Cunigas (23, šogad debitējis Kolumbijas izlases rindās) un ''AS Roma'' aizsarga Marko Motas (23) virzienā. Tāpat runā, ka ''Juventus'' redzeslokā nonācis arī Nīderlandes kluba Amsterdamas ''Ajax'' spēlētājs Gregorijs van der Vīls (21), kurš šogad debitējis Nīderlandes izlasē un valstsvienības rindās jau paspējis aizvadīt piecas spēles.

Izmantotie resursi:
corrieredellosport.it
football-italia.net

     [+] [-]

, 2009-10-23 19:08, pirms 15 gadiem
Nebūtu jau slikts pirkums Juvei! Arī pašam Zabaljetam, manuprāt, tas būtu tikai labāk. Tiktu vismaz sākumsastāvā, acīmredzot, spēlēt. Arī iespējas tikt izsauktam uz Argentīnas izlasi palielinātos stabili. Ceru, ka šis transfērs notiks un viņš pāries uz Juvi!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-23 19:14, pirms 15 gadiem
prieks, ka meklē aizsargus. jo Juvei aizsardzība jau vairākus pēdējos gados ir lielākā problēma. spēlētāji jau izcili, bet kaut kā neiet... iet tikai Kjelīni.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-23 19:32, pirms 15 gadiem
Tiešām ceru, ka transfērs notiks

  +2 [+] [-]

, 2009-10-23 23:14, pirms 15 gadiem
Lai ņem Maggio no Napoli vai Paulo Ferrari no River Plate.