Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" papildinās ar pussargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Roma" papildinās ar pussargu
Stefano Gubertī
Foto: digitale

Itālijas A Sērijas klubs "Roma" nolēmis pastiprināt komandas pussargu līniju ar "Bari" spēlētāju Stefano Gubertī, kurš komandai pievienosies 1. jūlijā. Līgums ar spēlētāju parakstīts uz četrām sezonām.

Gubertī pēdējās sezonās demonstrējis labu un rezultatīvu sniegumu, kas piesaistījis vairāku spēcīgu klubu uzmanību. 24 gadus vecais pussargs savu karjeru uzsāka mazpazīstamos klubos, taču tad tika vienā komandā ar Latvijas U-21 izlases uzbrukuma līderi Edgaru Gauraču - "Ascoli".

2009. gada sākumā viņš parakstīja līgumu uz pussezonu ar "Bari". Šī kluba rindās Stefano demonstrēja izcilu sniegumu, kļūstot par vienu no galvenajiem komandas panākumu avotiem. Viņa sniegumu nevarēja nepamanīt vairāki ļoti spēcīgi klubi. Pats spēlētājs piekrita pārcelties uz "Roma". Līgums ar spēlētāju tiks noslēgts uz četrām sezonām. Spēlētājs vienā sezonā saņems gandrīz vienu miljonu eiro. Komandai viņš pievienosies 1. jūlijā, kā brīvais aģents.

"Mēs esam sajūsmā par šo darījumu. Stefano dodas uz Romu maksimāli motivēts. Mēs gribējām tieši uz šo komandu, kaut arī bija vairāki piedāvājumi no daudziem citiem klubiem. Ar šo līgumu mans klients kļūst par augstākās klases spēlētāju, kurš tagad centīsies A Sērijā vēl vairāk pierādīt savu vērtību," izteicās futbolista aģents.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2009-06-23 13:37, pirms 15 gadiem
Gauračam jāmācās no šamā

     [+] [-]

, 2009-06-24 17:34, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: Gauračam jāmācās no šamā
Pilnīgi piekrītu. Gan jau Romai noderēs!