Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Panuči lauž līgumu ar ''Parma''

Panuči lauž līgumu ar ''Parma''
Kristians Panuči
Foto: Digitale/Scanpix

Pieredzējušais itāļu aizsargs Kristians Panuči, kurš pērnā gada vasarā no Itālijas A Sērijas kluba ''AS Roma'' pievienojās ''Parma'', ģimenes problēmu dēļ lauzis līgumu ar pašreizējo komandu.

36 gadus vecais futbolists ''Parma'' komandai pievienojās pērnā gada vasarā, kad, esot brīvā aģenta statusā, viņš pārcēlās no Itālijas galvaspilsētas kluba ''AS Roma'', kurā spēlēja pēdējos astoņus gadus. Kļuvis zināms, ka bijušais ''AC Milan'', Madrides ''Real'', ''Inter'', ''Chelsea'' un ''Monaco'' spēlētājs lauzis līgumu ar ''Parma''. Kā iemesls šādam paziņojumam esot nopietnas ģimenes problēmas, kuru rezultātā Panuči jābūt Romā, kur uzturas viņa ģimene, katru dienu.

''Ņemot vērā spēlētāja personīgo nostāju un lūgumu, abas puses nolēmušas lauzt līgumu, kurš bija spēkā līdz šī gada 30. jūnijam. Arī Panuči šodien apstiprinājis, ka visi jautājumi par viņa līguma laušanu ir atrisināti savstarpēji vienojoties, par šādu pieņemto lēmumu minot viņa personiskos iemeslus. Kristians vēlas vēlreiz pateikties ''Parma'', kluba prezidentam, trenerim, komandas biedriem un līdzjutējiem. Viņš vēl tiem visu to labāko. Tāpat Panuči pilnībā noliedzis to, ka aiziešanas iemesls ir bijis konflikts ar treneri,'' sacīts ''Parma'' kluba paziņojumā.

Izmantotie resursi:
footbal-italia.net

  +2 [+] [-]

, 2010-02-23 16:52, pirms 14 gadiem
Viena no Itālijas futbola aizsardzības leģendām!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-23 17:02, pirms 14 gadiem
tieši tā. tāds monstrs agrāk bija.