Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Moratti: "Balotelli pārdot negrasāmies"

Moratti: "Balotelli pārdot negrasāmies"
Mario Balotelli
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba Milānas "Inter" prezidents Massimo Moratti noraidījis pēdējā laikā parādījušos informāciju par iespējamo uzbrucēja Mario Balotelli pārdošanu.

Moratti paziņojis, ka ganiešu izcelsmes itāliešu futbolists klubam ir ļoti vajadzīgs.

Tomēr viņš atzina, ka uzbrucējs tiks sodīts par necienīgu attieksmi pret saviem komandas biedriem. Balotelli esot atteicies kopā ar visiem nosvinēt uzvaru pār "Barcelona" (3:1) UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfinālspēlē, savukārt pēc fināla svilpes signāla novilcis un nometis uz laukuma savu krekliņu. Pēc šī notikuma ģērbtuvēs viņam vēl gadījusies asa vārdu apmaiņa ar savu komandas biedru Marko Materaci.

"Diemžēl, šādi nepatīkami atgadījumi gadās dzīvē," sacīja Moratti. "Neapšaubāmi, šāda uzvedība ir nepieņemama, un spēlētājs tiks sodīts par necieņu pret klubu. Taču mums ir vajadzīgs Balotelli un mēs negrasāmies viņu pārdot," kategorisks bija Moratti.

Pats Balotelli pēc uzvaras pār "Barcelona" atzina, ka jūtas ļoti labi un ir gatavs kļūt par labāko pasaulē.

"Esmu gatavs kļūt par labāko spēlētāju pasaulē. Jūtos mierīgs, nekas nav mainījies. Tas ir mans sapnis kopš bērnības, man nav nodomu to izjaukt. 80 procentu savas dzīves pavadu ārpus prožektoriem, tādējādi nesmejos visu laiku. Ja cilvēki redz atlikušos 20 procentus, tad domā, ka esmu smieklīgs cilvēks," atzīst Balotelli.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 21:24, pirms 14 gadiem
Viņš nometa krekliņu, un parādīja fakuci līdzjutējiem. Materacci aizskrēja viņam pakaļ, un tunelī esot iedevis pa seju. Visos portālos tagad raksta, cik šokēts Ibra bijis par redzēto. Itkā jau nepiekrītu Balotelli, bet man gan vairāk liekas, ka pašam Materacci vajadzētu pa seju atrauties, pārāk spics čalītis. Pēc incidenta fani esot Balotelli pie mašīnas mēģinājuši dabūt roka, bet apsardze laikus atskrēja palīgā.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-21 21:45, pirms 14 gadiem
būšu ko palaidis garām?!?!? kāds bija iemesls tam, kapēc viņš tā darīja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-21 21:45, pirms 14 gadiem
šim vecim ir liels progress...

  +5 [+] [-]

, 2010-04-21 21:58, pirms 14 gadiem
smags raksturs čalim.. bet sportā tas ir vajadzīgs..

  +3 [+] [-]

, 2010-04-21 22:01, pirms 14 gadiem
kriksis rakstīja: zini tas kaa vins vnk vesi novelk savas komandas maiku nomet to zemee un aiziet ,ir loti liela neciena pret klubu,komandu,treneriem,atbalstitajiem.
skatitaju svilpieni ari saka skanet tikai pec shi incidenta.Neatbalstu materazzi ricibu bet balloteli vajag nolikt pie vietas. Bet tā vins vienozimigi ir italijas futbola ceriiba
Pirms viņa uzmainīšanas, no fanu puses esot skanējuši rasistiski saukļi.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-21 22:01, pirms 14 gadiem
kriksis, tev tieshaam liekaas, ka vinjam nebija ne mazaakaa iemesla taa dariit? Paskaties kaada Balotelli ir aadas kraasa un padomaa, kaadus vaardus taa saucamie "fani" vareeja veltiit vinja virzienaa.

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:05, pirms 14 gadiem
Starp citu news.sportbox.ru: "Интер" решил избавиться от Балотелли -...

Šeit atkal saka, ka Balotelli tiks pārdots vasarā, un kļus visdrīzāk par Arsenal vai City īpašumu.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-21 22:07, pirms 14 gadiem
kalnietis rakstīja: kriksis, tev tieshaam liekaas, ka vinjam nebija ne mazaakaa iemesla taa dariit? Paskaties kaada Balotelli ir aadas kraasa un padomaa, kaadus vaardus taa saucamie "fani" vareeja veltiit vinja virzienaa.
Par ādas krāsu viņam pārsvarā konkurējošo komandu fani brauc virsū
Inter faniem vienkārši ir piebesījušas viņa kaprīzes, šajā spēlē kreklu aizmeta, tā tomēr skaitās necieņa pret klubu, un nav pirmais no tamlīdzīgiem gadījumiem.
Talants milzīgs, bet uzvedas tā, it kā viņam nez kas pienāktos un ar viņu kaut kā īpaši būtu jāauklējas, tāpēc nesen arī nonāca konfliktā ar treneri. Apmēram kā Kasāno līdzīgā vecumā.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-21 22:31, pirms 14 gadiem
Padomājat kā puika jūtas, ka visu laiku viņu izsvilpj un brauc virsū ar rasistiskiem "jociņiem" kā lai viņš citādāk reaģē?

  +6 [+] [-]

, 2010-04-21 22:37, pirms 14 gadiem
viņš vēl neko nav sasniedzis, bet uzskata sevi un uzvedās, kā pasaulē labākais. tas arī ir trakākais. šim čalim ir neiedomājams talants. itāļiem sen tādu nebija, bet ar savu attieksmi šis maitas gabals var izzust tikpat ātri, cik viņš parādījās.

  -1 [+] [-]

, 2010-04-21 22:39, pirms 14 gadiem
nezinu, es domat ka Balotelli ir ljoti labs speletajs, tik javacas vinjam no tas rasistu meslaines Italijas prom, Anglija vinjsh noteikti
labi izskatitos laukuma

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:42, pirms 14 gadiem
Bertuzzi rakstīja: nezinu, es domat ka Balotelli ir ljoti labs speletajs, tik javacas vinjam prom no tas rasistu meslaines Italijas prom, Anglija vinjsh noteikti
labi izskatitos laukuma
Talants jau milzīgs, bet tas raksturs.. vienmēr pastāv iespēja, ka arī citur viņš nesadzīvos ar komandas biedriem un bojās mikroklimatu.
Tieši tā rakstura dēļ negribu viņu redzēt Arsenal, bet kas zin, varbūt bijušais boss Mančīni ar viņu City spēs sastrādāties - tas ir, ja Inter viņu būs gatavi pārdot un City pirks

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 22:47, pirms 14 gadiem
tempijs rakstīja: Viņš nometa krekliņu, un parādīja fakuci līdzjutējiem. Materacci aizskrēja viņam pakaļ, un tunelī esot iedevis pa seju. Visos portālos tagad raksta, cik šokēts Ibra bijis par redzēto. Itkā jau nepiekrītu Balotelli, bet man gan vairāk liekas, ka pašam Materacci vajadzētu pa seju atrauties, pārāk spics čalītis. Pēc incidenta fani esot Balotelli pie mašīnas mēģinājuši dabūt roka, bet apsardze laikus atskrēja palīgā.
Materaci vinjam skaitaas taads kaa mentors tur.Vinji abi parasti tur turaas kopaa un Marko vinjju meegjina pabalstiit kaa nu vinjsh maak.Bet Materaci sashutums pilniigi saprotams.Taa jau dariities galiigi nevajag.Ne jau dazhu fanu deelj jaamet krekls zemee.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 23:18, pirms 14 gadiem
Manuprāt, Interam no viņa ir jātaisās vaļā. Visu laiku ar kaut ko neapmierināts, īgns, kaprīzs, kā arī neatgādina komandas spēlētāju. Sportā jau nepietiek tikai ar tīru talantu, ja nav vēlēšanās sevi pierādīt un cīnīties jebkuros apstākļos, tad rezultātu ilgtermiņā arī nav ko gaidīt.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 23:39, pirms 14 gadiem
laikam mieru salīguši

  -2 [+] [-]

, 2010-04-22 00:11, pirms 14 gadiem
Kaut visiem futbola faniem būta tāda sirsnīga attieksme pret tiem mērkaķiem! Malači Inter fani, vajag savējos laukumā nevis k-kādus parazītus!!
Tā tik turpināt!

     [+] [-]

, 2010-04-22 02:14, pirms 14 gadiem
rasisti ir un paliek civilizeetaas pasaules pabiras

  -3 [+] [-]

, 2010-04-22 02:25, pirms 14 gadiem


Sadomaajies chalis kko - kur tagad labaaaksis pasaulee!!! tas pats Eto`o ir daudz reizes labaakss, un kurtagad ped taadas uzwaeas shitaatus suudus radit sawiem faniem - necienja!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-04-22 07:34, pirms 14 gadiem
barca the best rakstīja:

Sadomaajies chalis kko - kur tagad labaaaksis pasaulee!!! tas pats Eto`o ir daudz reizes labaakss, un kurtagad ped taadas uzwaeas shitaatus suudus radit sawiem faniem - necienja!!!
Tu tālāk par savu Barcu un tās bijušajiem spēlētājiem neredzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja