Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Inter'' lūko pēc ''Tottenham Hotspur'' aizsarga Beila

''Inter'' lūko pēc ''Tottenham Hotspur'' aizsarga Beila
Garets Beils
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Angļu laikraksts ''Daily Mail'' vēsta, ka Itālijas A Sērijas kluba Milānas ''Inter'' galvenais treneris Žozē Mourinju nākamās sezonas komandas sastāvu vēlas papildināt ar Velsas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' aizsargu Garetu Beilu.

''Nerazzurri'' (''Inter'' komandas iesauka – R.Z.) pēc 20 gadus vecā Velsas izlases aizsarga lūkoja jau pagājušajā vasarā, pat neskatoties uz to, ka tajā sezonā 24 Premjerlīgas spēlēs pēc kārtas viņam neatradās vieta komandas sastāvā. Lai nu kā, šosezon Beils ir atpakaļ ierindā un nesenajās spēlēs pret Premjerlīgas un Eiropas grandiem - ''Arsenal'' un ''Chelsea'' – demonstrēja lielisku sniegumu.

Komandas galvenais treneris Harijs Rednaps paziņojis, ka par bijušo ''Southampton'' kluba sistēmas spēlētāju, kuram vislabāk gan patīk spēlēt laukuma vidusdaļas kreisajā pusē, kur viņš var pilnībā nodemonstrēt savu talantu, nopietnu interesi izrādījuši divi klubi - ''Manchester City'' un Milānas ''Inter'', taču abus piedāvājumus viņš jau esot noraidījis.

Tomēr, ņemot vērā Beila šosezon diezgan labo sniegumu, ''Inter'' ar Mourinju priekšgalā nedomā rimties un Velsas izlases spēlētāju, kurš valstsvienības rindas pārstāv kopš 2006. gada (24 mačos divi gūti vārti), mēģinās iegādāties vēlreiz. Jāatzīmē, ka šāda iespēja tiek izskatīta pēc tam, kad Romas klubs ''Lazio'' esot pieprasījis pārāk lielu summu par Serbijas izlases aizsargu Alaksandru Kolarovu (24), pēc kura pakalpojumiem ''Inter'' lūko jau labu laiku.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

     [+] [-]

, 2010-04-21 23:36, pirms 14 gadiem
Vispār jau viņš sezonas otrajā pusē ir pārkvalificējies par pussargu tieši dēļ ne visai sekmīgās spēles aizsardzībā, un varbūt tā ir pat labāk, jo midā viņš patiešām labi šobrīd spēlē.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-21 23:39, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Vispār jau viņš sezonas otrajā pusē ir pārkvalificējies par pussargu tieši dēļ ne visai sekmīgās spēles aizsardzībā, un varbūt tā ir pat labāk, jo midā viņš patiešām labi šobrīd spēlē.
Rakstaa arii ir mineets par Beila talantu laukuma vidusdaljaa. Bet Beilu Interaa kautkaa gruuti iedomaaties...un velsietim droshi vien labaak patiktu palikt Anglijaa.

     [+] [-]

, 2010-04-22 14:14, pirms 14 gadiem
Principā Beils ir gan DL gan ML. Ja Assou-Ekotto nebūtu "atdzimis", tad Beils stabili spēlētu aizsardzībā, jo midā kreisajā pusē var spēlēt gan Modričs gan Krančars. Bet paša izaugsmes labad, labāk palikt Spuros. Spurs sastāvs principā ir nokomplektēts uz tuvakajiem gadiem 5 un pēc teorijas, ko vismaz Daniels Levī saka, potencials ir pietiekošs lai vairs nevienu nepirktu un spēlētāji tikai augtu. Kaut gan Rednapam ir mānija uz uzbrucējiem. Pofig kādas krāsa, nacionalitātes, kvalitātes... Ka tik vairāk