Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Figu: ""Inter" ēra ir beigusies"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Figu: ""Inter" ēra ir beigusies"
Luišs Figu
Foto: ITAR-TASS

Itālijas Serie A kluba "Inter" direktors Luišs Figu izteicies, ka Nerazzurri dominancei ir pienācis gals, bet komanda strādā pie tā, lai ar jauniem spēkiem atgrieztos uzvarētāju godā. Kāds cits veterāns Rūds Gullits, atskatoties uz atmiņām par laiku, ko pavadījis otrā Milānas klubā, neatteiktos kļūt arī par tā treneri.

Nenoliedzami "Inter" dominēja Itālijā kopš Calciopoli skandāla 2006. gadā. No tā laika ir izcīnīti pieci Scudetto pēc kārtas (ieskaitot 2005./ 2006. gada sezonu, kad titulu piešķīra pēc tiesas procesa), bet pagājušajā sezonā komanda finišēja tikai sestā, kas nozīmē, ka jāizlaiž arī Čempionu Līga. ""Inter" ēra ir beigusies, taču klubs strādā, lai atkal nonāktu uzvarētāju pusē tāpat kā iepriekšējos gados. Scudetto? Mums ir jāpierāda, ka esam to pelnījuši. Tā ir taisnība, ka nespēlēt Čempionu Līgā ir ļoti liels zaudējums gan finansiāli, gan prestiža ziņā, bet esam Eiropas līgā, tāpēc centīsimies no tās iegūt cik vien varam, " sacīja Figu. Klīda baumas, ka pēc tam, kad pagājušajā sezonā klubu atstāja galvenais treneris Klaudio Ranjeri, tieši Figu pārņems komandas vadību, taču tā nenotika. Par kluba galveno treneri tika paaugstināts Andrea Stramačoni, kurš pirms tam vadīja Primavera jauniešu komandu. "Nē, man neko tādu nelūdza, tās bija tikai baumas. Pašlaik nedomāju par trenera karjeru, jo tā ir pārāk saspringta. Pēc 20 laukumā pavadītiem gadiem, es vēlos veltīt laiku sev un ģimenei. Protams, esmu ziņkārīgs redzēt, vai spētu savaldīt tādu komandu kā "Inter" vai Portugāles izlasi, bet par to ir pāragri spriest."

Rūds Gullits, atceroties Milānā pavadīto laiku, justos pagodināts, ja viņu aicinātu kļūt par kluba treneri. Holandiešu leģenda bija daļa no Grande Milan sastāva, kas astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados uzvarēja gandrīz visur, kur vien piedalījās. "Manas karjeras labākais laiks tika pavadīts Rossoneri," viņš teica, kad ieradās UEFA Čempionu Līgas kausu izstādē. "Justos pagodināts, ja man piezvanītu un lūgtu kļūt par komandas galveno treneri. Kā var atteikt tik nozīmīgam klubam? Nekad nevar zināt, kas var notikt, kaut gan komanda pašlaik ir labās rokās, " apmierināts ar "Milan" pašreizējo galveno treneri Masimiljāno Alegri bija Gullits. Holandietim šomēnes apritēja 50 gadi, Milānā viņš spēlēja no 1987. – 1993. gadam, iegūstot trīs Serie A titulus, trīs Itālijas Superkausus, divus Eiropas Kausus, divus UEFA Superkausus un divus Kontinentālos Kausus.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-14 13:28, pirms 12 gadiem
ēra tiešām ir beigusies. Jautājums uz cik ilgu laiku???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-09-14 14:24, pirms 12 gadiem
Pirms tam ar Mančīnī Inter uzvarēja A sērijā 3 reizes (2005–06, 2006–07, 2007–08) un 2 reizes paņēma Itālijas kausu....
Big_LeboWski rakstīja: Nekad nav bijusi tāda Inter ēra
To vienu gadu ar Mourinjū vadībā kad vinnēja CL un Skudetto nevar nosaukt par ēru

  +2 [+] [-]

, 2012-09-14 14:27, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Nekad nav bijusi tāda Inter ēra
To vienu gadu ar Mourinjū vadībā kad vinnēja CL un Skudetto nevar nosaukt par ēru
Kāds viens gads? No 2005. līdz 2010. viņiem visi Serie A čempiontituli

     [+] [-]

, 2012-09-14 15:11, pirms 12 gadiem
Autors laikam drusku palaidis garām, ka Milānā ir 2 klubi, no kuriem Gullits spēlēja tieši Milan, nevis Inter, ja pareizi atceros. Labi "futbola eksperti" mums te situāciju analizē...:-)

  +1 [+] [-]

, 2012-09-14 17:30, pirms 12 gadiem
jagris rakstīja: Autors laikam drusku palaidis garām, ka Milānā ir 2 klubi, no kuriem Gullits spēlēja tieši Milan, nevis Inter, ja pareizi atceros. Labi "futbola eksperti" mums te situāciju analizē...:-)
Tu rakstu izlasīji? Kur ir rakstīts ka viņš spēlēja Inter?

  +1 [+] [-]

, 2012-09-14 19:24, pirms 12 gadiem
Dieva sods. Nekas nebija pret "zilimelnajiem", tomēr panākumi, kas būvēti uz pašu viltību un citu neveiksmi nav mūžīgi. Kādreiz šai ērai bija jābeidzas tā vai tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja