Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pulisiks noslēdz četru gadu līgumu ar "Milan"

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pulisiks noslēdz četru gadu līgumu ar "Milan"
Kristians Pulisiks. Foto: picture alliance/SvenSimon/Scanpix

LETA--BBC. ASV futbola izlases pussargs Kristians Pulisiks noslēdzis līgumu ar Itālijas A sērijas komandu "Milan" uz četriem gadiem, ceturtdien paziņoja klubs.

Pulisiks noslēdza četru gadu līgumu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu.

"Pēdējās pāris sezonas ar "Chelsea" nebija vieglas. Dažādu iemeslu dēļ netiku pie iespējām, kuras vēlējos," preses konferencē teica futbolists. "Šī man būs lieliska iespēja jaunam sākumam."

Savukārt viņa iepriekš pārstāvētais klubs Londonas "Chelsea" darījumā par spēlētāju saņems 20 miljonus mārciņu.

Pulisiks kļuvis par trešo amerikāni "Milan" vienībā, kuru nākamsezon pārstāvēs arī ASV futbolisti Oguči Onejevu un Seržinjo Dests.

Kopā ar "Chelsea" 24 gadus vecais uzbrūkošais pussargs kļuva par UEFA Čempionu līgas, UEFA Superkausa un FIFA Pasaules klubu kausa izcīņas uzvarētāju, kā arī trīs reizes sasniedza Anglijas kausa (FA) finālu.

Daudzo traumu dēļ Pulisiks četru sezonu laikā premjerlīgā nospēlēja tikai 98 mačus, kuros guva 20 vārtus, bet kopumā "Chelsea" kreklā laukumā devās 145 spēlēs un izcēlās ar 26 trāpīgiem sitieniem.

Pagājušajā sezonā amerikānis visos turnīros kopā Londonas kluba rindās aizvadīja 30 mačus un guva vienus vārtus.

ASV izlasē Pulisiks 60 spēlēs guvis 25 vārtus.

Kā zināms, no "Chelsea" uz "Milan" starpsezonā pārcēlies arī Anglijas izlases pussargs Rubens Loftuss-Čīks.

Izmantotie resursi:
LETA