Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Flaminī vēlas palikt ''AC Milan'' arī turpmāk

Flaminī vēlas palikt ''AC Milan'' arī turpmāk
Metjū Flaminī
Foto: Professional Sport/Scanpix

Franču pussargs Metjū Flaminī, kurš jau trešo sezonu pārstāv Itālijas A Sērijas klubu ''AC Milan'', atzinis, ka, neskatoties uz to, ka viņa spēles laiks nav diez ko liels un to, ka interesi par viņa pakalpojumiem izrāda citi klubi, viņš cer palikt Milānā arī turpmāk un cīnīties par tituliem.

26 gadus vecais franču pussargs Milānas klubu pārstāv kopš 2008. gada, pirms tam četras sezonas pavadot Londonas ''Arsenal'' un vienu - ''Marseille''. Lai arī šo trīs sezonu laikā Flaminī spēles laiks nav bijis diez ko liels, un nopietnu interesi par viņa pakalpojumiem jau izrāda citi klubi, tomēr futbolists atzinis, ka vēlas palikt Milānā arī turpmāk un cīnīties par vietu komandas sastāvā. Tiek lēsts, ka interesi par franču pussargu, kuram ar ''AC Milan'' vēl ir spēkā līgums līdz nākamās sezonas beigām, izrāda Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester City''.

''Ierasties šeit bija kā sapnis. Kad pametu ''Arsenal'', man bija arī citi varianti, citas iespējas, kur turpināt karjeru, taču mans mērķis ir palikt šeit un kopā ar komandu izcīnīt kādu trofeju. Cerams, ka tas būs ''Scudetto'' (Itālijas čempiontituls). Nezinu, vai arī nākamajā sezonā mūsu treneris būs Leonardo, taču esmu ''Milan'' spēlētājs un mans pienākums ir laukumā demonstrēt savu labāko sniegumu,'' sacīja Flaminī.

Kad tika vaicāts, kāpēc viņa spēles laiks ir tik mazs, futbolists atbildēja: ''Tas jums jājautā trenerim. Esmu vienmēr smagi strādājis, un jaunā spēles sistēma ir piemērota tādam spēlētājam, kāds es esmu. Arī ''Arsenal'' rindās mēs spēlējām ar diviem pussargiem, kuri darbojās tieši pirms aizsargiem. Es un [Sesks] Fabregass. Tā ir pozīcija, kura man vislabāk patīk. Nezinu, vai Itālija ir valsts tikai veciem futbolistiem, taču man šeit ir labi.''

Izmantotie resursi:
skysports.com
football-italia.net

     [+] [-]

, 2010-04-14 21:02, pirms 14 gadiem
Enkurs tomēr paliek...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 23:01, pirms 14 gadiem
Flamini ir ļoti noderīgs laukumā, kad viņš spēlē. cik esmu viņu redzējis darbībā, viņš vienmēr izceļās uz Milānas spēlētāju blīvuma.