Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Juventus" prezidents Anjelli saņem diskvalifikāciju uz vēl 16 mēnešiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bijušais "Juventus" prezidents Anjelli saņem diskvalifikāciju uz vēl 16 mēnešiem
Maurīcio Arrivabene, Andrea Anjelli (vidū) un Pavels Nedveds. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AP. Bijušajam Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" prezidentam Andream Anjelli piešķirta diskvalifikācija vēl 16 mēnešu garumā par to, ka viņa vadībā koronavīrusa pandēmijas laikā nelikumīgi tika samazināts spēlētāju atalgojums.

Itālijas Futbola federācija (FIGC) Anjelli jau iepriekš bija piemērojusi divu gadu diskvalifikāciju par manipulācijām ar grāmatvedības datiem, liedzot viņam iesaistīties futbolā.

Savukārt pirmdien FIGC viņam piešķīra arī 60 tūkstošus eiro lielu lielu naudas sodu par to, ka viņš tika atzīts par vainīgu pārkāpumos ar spēlētāju aģentiem un sadarbībā ar citiem klubiem.

Līdz ar pandēmijas sākumu "Juventus" ziņoja, ka 23 kluba spēlētāji bija piekrituši samazināt viņu algas četru mēnešu periodā, lai palīdzētu komandai pārvarēt krīzi, taču prokurori norādīja, ka spēlētāji piekrituši samazināt tikai viena mēneša algu.

Anjelli un pārējā kluba vadība, kas atkāpās pagājušā gada novembrī, noliedza jebkādus pārkāpumus.

"Juventus" par manipulācijām ar grāmatvedību aizvadītajā sezonā tika atņemti kopvērtējuma punkti Itālijas A sērijā un drīzumā Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) lems par to, vai klubs varēs nākamsezon sacensties Konferences līgā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-11 05:55, pirms 10 mēnešiem
Iegrabēja savulaik ar CR pamatīgi