Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AC Milan'' redzeslokā ''Real'' spēlētājs Drente

''AC Milan'' redzeslokā ''Real'' spēlētājs Drente
Rojstons Drente
Foto: AFP/Scanpix

Tiek lēsts, ka Itālijas futbola ''AC Milan'' redzeslokā nonācis spāņu kluba ''Real Madrid'' holandiešu futbolists Rojstons Drente, kurš var spēlēt gan labā aizsarga, gan pussarga pozīcijā.

Aizvadītajā vasarā klīda runas, ka 22 gadus vecais futbolists varētu pārcelties uz Itāliju, kur savas komandas rindās viņu ļoti vēlējās redzēt vietēja čempionāta ''Serie A'' kluba ''Fiorentina'' vadība. Taču toreiz darījums netika realizēts, jo ''Real'' komandas galvenais treneris Manuels Pelegrini atzina, ka vēlas, lai jaunais holandietis arī turpmāk paliktu Madrides komandas rindās. Šajā sezonā Drente ''Real'' rindās visu turnīru ietvaros aizvadījis gandrīz pusi no visiem mačiem, astoņās spēlēs gūstot vienus vārtus.

Spāņu mediji vēsta, ka, iespējams, Drente tomēr atstās Spānijas galvaspilsētas klubu un notikt tas varētu jau janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods. Tiek lēsts, ka interesi par viņu izrāda itāļu klubs ''AC Milan'' ar komandas galveno treneri Leonardo priekšgalā, kurš apsver iespēju pastiprināt savas komandas labo malu. Kā zināms, Drente ir samērā daudzpusīgs spēlētājs, kurš asociējas ne tikai ar savu zibenīgo ātrumu, bet arī ar to, ka viņš var spēlēt gan labās malas aizsarga, gan pussarga pozīcijā, tādējādi pieslēdzoties uzbrukumiem. Runā, ka Drentes vērtība varētu būt aptuveni seši miljoni eiro.

Runājot par citiem karaliskā kluba spēlētājiem, kuru nākotne kluba rindās ir kā miglā tīta, var pieminēt, ka, iespējams janvārī jaunu darba vietu nāksies meklēt holandiešu uzbrucējam Rūdam van Nisterlojam (liela interese no Anglijas Premjerlīgas, kā arī itāļu kluba ''AS Roma''), Mali pussargam Mamadū Diaram, poļu vārtsargam Jerži Dudekam un vācu aizsargam Kristofam Metcelderam. Taču neskatoties uz pieņēmumiem, ka komandu varētu atstāt arī pussargi Guti Ernandezs un Fernando Gago (pats atzinis, ka vēlas prom), abu spēlētāju aģents atklājis, ka klubs vēlas, lai viņi paliktu Madridē arī turpmāk. Arī ''Real'' treneris Manuels Pelegrini spēlētājiem pateicis, ka rēķinās ar viņiem.

Izmantotie resursi:
as.com

  -2 [+] [-]

, 2009-12-09 20:17, pirms 14 gadiem
Lai tik cer. Labāk lai nopērk kādu vecu kraķi tādu viņiem tur daudz tāpat

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 20:22, pirms 14 gadiem
metzlelders varetu atgriesties dortmundes borussijaa ..loti ceru...

  +3 [+] [-]

, 2009-12-09 20:26, pirms 14 gadiem
BayernM rakstīja: metzlelders varetu atgriesties dortmundes borussijaa ..loti ceru...
Lai iet atpakaļ uz Bundeslīgu, sen bij laiks.tur viņam ir īstā vieta, bija labākai aizsargs Vācijā.Lai veicas.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-10 15:49, pirms 14 gadiem
leilākais joks ko esmu dzirdējis. gribēja pirk cissokho un tagad šito mudaku?