Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Juventus'' lūko arī pēc ''Arsenal'' aizsarga Sanjas

''Juventus'' lūko arī pēc ''Arsenal'' aizsarga Sanjas
Bakari Sanja
Foto: Professional Sport/Scanpix

Itālijas futbola klubs ''Juventus'' joprojām izskata dažādus kandidātus uz labās malas aizsarga pozīciju, kuri varētu papildināt Turīnas kluba rindas. Šoreiz ''Juventus'' redzeslokā nonācis Francijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' aizsargs Bakari Sanja.

''Juventus'' vadība ar komandas galveno treneri Čiro Feraru priekšgalā joprojām meklē spēlētāju labās malas aizsarga pozīcijai. Vasarā klubs izrādīja nopietnu interesi par Vācijas Bundeslīgas kluba ''Schalke'' spēlētāju Rafinju un Londonas ''Arsenal'' futbolistu Emanuelu Ebue, bet šobrīd, tuvojoties ziemas transfēru periodam, šis spēlētāju loks ir kļuvis gandrīz trīs reizes lielāks. Zināms, ka vecās sinjoras vājākais punkts pašreiz ir tieši labā aizsarga pozīcija, kurā nepārliecinošu sniegumu demonstrē francūzis Džonatans Zebina (31) un čehs Zdaneks Grigera (29).

Kā vēsta itāļu laikraksts ''Tuttosport'', tad ''Juventus'' noskatījuši vēl vienu ''Arsenal'' komandas aizsargu – Bakari Sanju (26), kurš Londonas klubā ieradās 2007. gadā, par deviņiem miljoniem eiro pārnākot no franču kluba ''Auxerre''.

Kā jau agrāk esam ziņojuši, turīniešu interešu redzeslokā ir arī ''Manchester City'' argentīniešu aizsargs Pablo Zabaleta (24). Itāļu klubam šis aizsargs pašlaik skaitās galvenā prioritāte, jo spēlētājam ir dubultpilsonība, kā rezultātā viņš var savu klubu pārstāvēt kā eiropietis, tādējādi ļaujot komandai konkrētājā spēlē nepārsniegt leģionāru limitu. Tāpat ''Juve'' noskatījusi arī ''Napoli'' kluba spēlētāju Huanu Kamilo Cunigu (23, šogad debitējis Kolumbijas izlases rindās), ''AS Roma'' aizsargu Marko Motu (23), kā arī Nīderlandes kluba Amsterdamas ''Ajax'' spēlētāju Gregoriju van der Vīlu (21), kurš šogad debitējis Nīderlandes izlasē un valstsvienības rindās jau paspējis aizvadīt piecas spēles.

Izmantotie resursi:
tuttosport.com

     [+] [-]

, 2009-11-09 12:47, pirms 14 gadiem
prieks, ka Juve sāk domāt par aizsardzību. tiešām prieks. bet nedomāju, ka Sanja ir tas, kas ir vajadzīgs Juvei. nezinu, kad Zebinam ir labs garīgais vai vēl kas, tad viņš var nospēlēt labāk par to pašu Sanju. vajag ko stabilāku. vot Mota, nākotnes talants! ceru, ka viņu Juve dabūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-09 14:30, pirms 14 gadiem
Nu Sagna ir reali progreseejis un palielinaajis savu cenu sho paaris gadu laikaa. Stabils pamatsastaava RB un peedeejaa laikaa pieraadiijis, ka speej biistamaak pievienoties uzbrukumiem par Manu... Sagna+Walcott labajaa malaa ir nereaals speeks, taa kaa ceru, ka shiis ir tikai un vieniigi baumas...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-09 14:45, pirms 14 gadiem
Nav jau teikts, ka Saņja uzreiz tā arī skries uz Juvi.. Visus 7, par kuriem "interresējas", jau tāpat nepirks.
Termometr, pasaki labāk, vai nav reāli iespējams, ka Juve no Barcas nopērk Kaseresu, viņš ja saprotu, tieši labajā malā spēlē (kaut gan ne vienmēr)? Nepirks, jo nav eiropietis vai tāpēc, ka aizsardzībā nav īsti labs?

  -1 [+] [-]

, 2009-11-09 14:48, pirms 14 gadiem
Galvenais cik Juve piedaavaa!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-09 15:12, pirms 14 gadiem
Nedomāju, ka te kas sanāks. Man jau likās, ka Arsenal solis pārdodot Turē bija galīgi greizs, diez vai tagad Sanju vēl pārdos!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-09 15:13, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Termometr, pasaki labāk, vai nav reāli iespējams, ka Juve no Barcas nopērk Kaseresu, viņš ja saprotu, tieši labajā malā spēlē (kaut gan ne vienmēr)? Nepirks, jo nav eiropietis vai tāpēc, ka aizsardzībā nav īsti labs?
Kaseresa pirkšana būtu ideāls variants, jo viņš tiešām ir labs un solās būt vēl labāks. dažreiz izskatās, ka Juve nerēķinās ar Kaserasu, kā ar labās malas aizsargu, jo labajā malā viņš nespēlē bieži. neesmu dzirdējis par to vai Juve pirks urugvajieti vai nē, bet zinu, ka pēc šīs sezonas Juve grasās atteikties no Zebinas pakalpojumiem, tādēļ reāls variants būtu tas, ka paliek gan Kaseras, gan arī Saņja (vai kāds no pārējiem rakstā pieminētajiem labās malas aizsargiem) pievienosies Juvei. Čiro nevisai uzticās Kaserasam, tādēļ varētu būt, ka nemaz Juve negribētu tērēt naudu viņa iegādei.
vispār Juve taisās atkratīties no vairākiem aizsargiem, tādiem kā jau pieminētais Zebina, kā arī Molinaro un iespējams Grigera. tāpēc arī tik daudz aizsargu viņu redzes lokā.
un vispār par ziņu runājot - Juve vairāk interesējas tieši par jauno Motu. Saņja ir kā rezerves variants.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-09 15:32, pirms 14 gadiem
labāk mottu, tas itālis, lai gan tad roma zaudētu aizsargu, bet sensi jau pie kājas, kas notiek ar romu. rossella vattene!

  -2 [+] [-]

, 2009-11-09 18:57, pirms 14 gadiem
Lai nopēr no Shakhtar labāk Darijo Srna

  +1 [+] [-]

, 2009-11-09 19:11, pirms 14 gadiem
sisolin rakstīja: Sporta likmju forums, kur experti apspriežas par dienas karstākajām likmēm.
Nesaprotu, kāda tev jēga katru dienu jaunajam profilam vēl kkādu avataru pievienot? Tikpat katru dienu kartējais profils tiek nobanots par spamu.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-09 20:56, pirms 14 gadiem
priekškam Sanjam Juve,ja viņs spēlē daudz labākā komandā