Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milānas grandu cīņā par ''Sassuolo'' pussarga Fratēzi transfēru uzvar ''Inter''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Milānas grandu cīņā par ''Sassuolo'' pussarga Fratēzi transfēru uzvar ''Inter''
Davide Fratēzi. Foto: AFP/Scanpix

Divu Milānas futbola grandu ''Milan'' un ''Inter'' cīņā par 23 gadus vecā ''Sassuolo'' centra pussarga Davides Fratēzi transfēru uzvarējusi Internazionale, vēstī itāļu apskatnieks Fabricio Romāno.

''Inter'' par Davides Fratēzi transfēru maksās 25 miljonus eiro viņa iepriekšējai komandai ''Sassuolo''. Pirms darījuma panākšanas aktīvi par 23 gadus vecā futbolista pakalpojumiem interesējās arī otrs Lombardijas grands ''Milan''.

Kā ziņo Romāno, centra pussargs ar ''Inter'' parakstīs piecu gadu līgumu.

Sagaidāms, ka itālis Fratēzi būs Marselo Brozoviča aizstājējs. 30 gadus vecais horvāts šajā starpsezonā pameta ''Inter'' pēc septiņiem gadiem Milānā, par 18 miljoniem eiro pārceļoties uz Saūda Arābijas klubu ''Al-Nassr''.

Fratēzi ir Romas lielklubu ''Roma'' un ''Lazio'' akadēmiju audzēknis, pie teikšanas pieaugušo komandās gan netiekot un pārceļoties uz ''Sassuolo'' akadēmiju. Emīlijas Romanjas reģionā bāzētās pieaugušo komandas rindās pussargs aizvadīja iepriekšējās divas sezonas.

Aizvadītajā sezonā viņam 36 spēles un septiņi gūti vārti, kā arī sešas spēles Nāciju līgā Itālijas izlases rindās, atzīmējoties ar vieniem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Vēl itālis pārstāvējis ''Ascoli'', ''Empoli'' un ''Monza'' komandas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...