Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Santos" par Neimāra pāreju uz PSG saņēmusi deviņus miljonus eiro

Agris Suveizda

"Santos" par Neimāra pāreju uz PSG saņēmusi deviņus miljonus eiro
Neimārs vēl "Santos" kreklā
Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas futbola kluba "Santos" prezidents Modestu Roma Žuniors apstiprinājis, ka Sanpaulu kluba kasē ieripojis gaidītais solidaritātes maksājums pēc Neimāra 222 miljonu eiro rekordpārejas no "Barcelona" uz PSG.

Neimārs "Santos" pievienojās jau 11 gadu vecumā un tieši šajā klubā sāka profesionālo karjeru, Brazīlijas A sērijā 102 spēlēs gūstot 54 vārtus. "Santos" kā Neimāra pirmajam klubam saskaņā ar starptautiskajiem pāreju noteikumiem pienācās solidaritātes maksājums, un kluba prezidents apstiprināja, ka nu nauda kontā ir ieskaitīta: "Esam to saņēmuši. Nevaru tagad pateikt precīzu summu, bet tā ir ap 34 miljoniem Brazīlijas reālu [gandrīz deviņiem miljoniem eiro]."

"Santos" ar 53 punktiem 30 spēlēs Brazīlijas čempionātā astoņas kārtas līdz sezonas beigām ieņem trešo vietu un par sešiem punktiem atpaliek no līderes "Corinthians". Otrajā vietā esošajai "Palmeiras" ir tikpat punktu, cik "Santos", bet ceturto pozīciju ar 50 punktiem ieņem "Gremio". Pirms sezonas sākuma "Santos" vadība atklāja, ka provizoriskais budžets šim gadam būšot 305 miljoni Brazīlijas reālu jeb 80,6 miljoni eiro.

Neimārs pēc pārejas uz PSG ļoti produktīvi spēlējis Francijas čempionātā, kur astoņās spēlēs atzīmējies ar septiņiem precīziem sitieniem un piecām rezultatīvām piespēlēm, kas ir labākais rādītājs līgā. Iepriekšējā spēlē pret Marseļas "Olympique" brazīlietis gan nesavaldījās un dažu minūšu laikā spēles izskaņā nopelnīja divas dzeltenās kartītes. PSG, pateicoties Edinsona Kavani tiešajam brīvsitieniem, gan arī mazākumā izglābās no zaudējuma (2:2). Neimārs šovakar mājas spēlē pret "Nice" piedalīties nedrīkstēs, bet vēl vienas spēles diskvalifikācija viņam piespriesta nosacīti. Čempionu līgā Neimāram trīs spēlēs trīs vārti.

Izmantotie resursi:
Santos president confirms PSG have paid Neymar...
Santos prevê fechar 2017 com superávit - A Tribuna

     [+] [-]

, 2017-10-27 19:34, pirms 7 gadiem
Kam nav slinkums pelnās uz Neimāra rēķina.

     [+] [-]

, 2017-10-27 21:51, pirms 7 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Kam nav slinkums pelnās uz Neimāra rēķina.
Izlasi rakstu vēlreiz.