Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Bufons nedēļas laikā izlems, vai pievienoties PSG komandai

Andrejs Siliņš

Bufons nedēļas laikā izlems, vai pievienoties PSG komandai
Džanluidži Bufons
Foto: AFP / Scanpix

LETA--AFP. Leģendārais itāļu futbola vārtsargs Džanluidži Bufons nedēļas laikā sola izlemt, vai pieņemt Francijas granda Parīzes "Saint-Germain" (PSG) piedāvājumu pievienoties komandai.

Jau ziņots, ka Bufons vairs neturpinās karjeru Itālijas vienībā Turīnas "Juventus", kurai viņš pievienojās 2001.gadā, bet sestdien aizvadīja pēdējo spēli šajā vienībā.

Pirmdien Bufons piedalījās bijušā komandas biedra Andrea Pirlo atvadu spēlē, kas notika Milānā, pēc tā intervijā televīzijas kanālam "Sky Spoprts Italia" norādot, ka viņam nepieciešams laiks, lai izlemtu par savām nākotnes perspektīvām.

Pirmdien PSG prezidents Nasers Al-Kelaifi norādīja, ka nav izslēgta Bufona pievienošanās komandai, kurā viņš nomainītu līdzšinējo Parīzes kluba pirmo vārtsargu Alfonsu Areolu.

"PSG? Man vajadzīga nedēļa, lai ar vēsu prātu izanalizētu situāciju. Šie nav viegli lēmumi, jo īpaši nevar ļauties emocijām, kad esi 40 gadu vecs," pirmdien norādīja Bufons.

Slavenais vārtsargs šajā sezonā aizveda "Juventus" līdz septītajam A sērijas čempionu titulam un ceturtajai Itālijas kausa trofejai pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-05-22 11:49, pirms 6 gadiem
Viņa vietā labāk dotos uz Ķīnu vai Ameriku. Baidos, ka tas var sašmucēt viņa karjeru it īpaši no itāļu fanu puses

  +1 [+] [-]

, 2018-05-22 12:18, pirms 6 gadiem
Bufons pats visu izlems ar vēsu prātu, bet pajokojot varētu ieteikt atgriezties Parmā, kas šogad spēlēs A Serie, uzstāt, lai atgriež no īres Zommeru un ar savu klātbūtni izaudzināt mums lielisku vārtsargu
Nu un spēlēs pret Juvi, lai Zommers stāv vārtos
Forza Juve!

  +1 [+] [-]

, 2018-05-22 12:25, pirms 6 gadiem
Noteikti japaliek Eiropaa un jaturpina prieceet skatitajus.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-22 13:21, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Bufons pats visu izlems ar vēsu prātu, bet pajokojot varētu ieteikt atgriezties Parmā, kas šogad spēlēs A Serie, uzstāt, lai atgriež no īres Zommeru un ar savu klātbūtni izaudzināt mums lielisku vārtsargu
Nu un spēlēs pret Juvi, lai Zommers stāv vārtos
Forza Juve!
Ļoti ceru, ka no Parmas viņu uzrunās. Saprotu, ka nevar piedāvāt miljonus kā PSG, bet tas būtu skaisti.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-22 13:23, pirms 6 gadiem
man jau joka līmenī arī tas patiktu, bet, šķiet bija info, ka Itālijā varianti netikšot izskatīti
kasagrande rakstīja: Ļoti ceru, ka no Parmas viņu uzrunās. Saprotu, ka nevar piedāvāt miljonus kā PSG, bet tas būtu skaisti.

     [+] [-]

, 2018-05-22 13:34, pirms 6 gadiem
Ni viņam taču vienīgā motivācija vēl turpināt ir čempionu līga, līdz ar to kādi tur mazie klubi...