Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" veic pārrunas ar Mbapē par līguma pagarināšanu

Rolands Eliņš

"Monaco" veic pārrunas ar Mbapē par līguma pagarināšanu
Kiliāns Mbapē
Foto: AFP/Scanpix

Futbola kluba “Monaco” viceprezidents Vadims Vasiļjevs paziņojis, ka komandā paliks transfēra baumu apvītie Tomā Lemārs un Fabinju, bet ar Kiliānu Mbapē tiek risinātas sarunas par līguma pagarināšanu.

18 gadus vecais franču uzbrucējs Kiliāns Mbapē tiek aktīvi saistīts ar potenciālo transfēru uz Madrides “Real”, kas varētu kļūt par visu laiku dārgāko futbolista pārēju uz citu komandu. Mbapē vēl ir līgums ar “Monaco” līdz 2019. gada vasara, bet kluba viceprezidents Vadims Vasiļjevs apgalvo, ka jau sāktas runas par līguma pagarināšanu.

“Mēs veicam pārrunas ar Mbapē par jauna līguma noslēgšanu un ceram, ka izdosies panākt vienošanos,” sacīja Vasiļevskis, kurš apstiprināja, ka par Mbapē transfēru ir saņēmis vairākus nopietnus piedāvājumus. Pārrunas esot notikušas arī ar Mančestras “City”, bet britu medijs BBC norāda, ka “City” nav gatava par Mbapē maksāt prasīto cenu – 180 miljonus eiro.

“Mēs neesam panākuši vienošanos ar nevienu klubu, ” turpināja Vasiļevskis. “Mēs pārrunājam viņa jaunā līguma nosacījumus, taču negribam arī sasteidzināt spēlētāju lēmumu pieņemšanā. Sniegsim viņam laiku pārdomām, nevis visu sasteigsim. Šobrīd uz Mbapē tiek izdarīts pārāk liels spiediens. Atgādināšanu, ka viņš ir tikai 18 gadus vecs.”

Vasiļjevs tikmēr konkrēti noraidīja divu citu spēlētāju transfēra iespējas šajā vasarā. “Tomā Lemārs un Fabinju ir mūsu sastāvam ļoti nepieciešami spēlētāji, kuri paliks kopā ar mums,” apliecināja Vasiļjevs.

Par Lemāru, 21 gadu veco franču pussargu, aktīvi interesējās “Arsenal”, bet Fabinju sakarā bija piesaukts PSG nosaukums. Fabinju ir 23 gadus vecs brazīliešu aizsargs, kurš pagājušajā sezonā Francijas čempionātā guva astoņus vārtus.

Savukārt cits Francijas klubs “Rennes” no Jāņa Ikaunieka bijušās komandas “Metz” iegūs 19 gadus veco Senegālas uzbrucēju Izmailu Saru. Viņš franču medijiem apstiprinājis, ka pievienosies komandai un tādēļ noraidījis “Barcelona” piedāvājumu: “Došanās no Mecas uz Barselonu būtu pārāk liels lēciens.” Par Saru “Rennes” izdos sev iespaidīgos 17 miljonus eiro.

Izmantotie resursi:
Kylian Mbappe: Monaco in talks over contract...

     [+] [-]

, 2017-07-26 20:28, pirms 7 gadiem
Tāpat puskomanda izpārdota. Varēja iekasēt tos 180m un taisīt jaunu komandu.

     [+] [-]

, 2017-07-26 21:13, pirms 7 gadiem
flab3r rakstīja: Tāpat puskomanda izpārdota. Varēja iekasēt tos 180m un taisīt jaunu komandu.
Izgāztos gan Francijā, gan Eiropā.