Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG pagarina līgumu ar Kavani un nosauc viņu par labāko uzbrucēju pasaulē

Agris Suveizda

PSG pagarina līgumu ar Kavani un nosauc viņu par labāko uzbrucēju pasaulē
Edinsons Kavani
Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Francijas bagātākais futbola klubs PSG savā mājaslapā informēja par līguma pagarināšanu ar 30 gadus veco urugvajiešu uzbrucēju Edinsonu Kavani. Līdzšinējais līgums bija spēkā līdz nākamā gada vasarai, bet nu tas tika pagarināts par vēl divām sezonām.

"Esmu ļoti priecīgs par līguma pagarināšanu. Kā jau allaž esmu teicis, mana prioritāte vienmēr bijusi turpināt spēlēt Parīzē. Esmu pārliecināts, ka šim klubam ir potenciāls sasniegt visus iespējamos mērķus," parīziešu mājaslapā citēts Edinsons Kavani.

Iepriekšējās trīs sezonās Kavani 148 spēlēs guva 81 vārtus jeb vidēji tikai nedaudz vairāk par vieniem vārtiem divos mačos, toties pēc Zlatana Ibrahīmoviča došanās prom tieši Kavani kļuvis par komandas galveno bombardieri un 44 spēlēs guvis 44 vārtus. "Līguma pagarināšana apstiprina to, ka Kavani tic mūsu projektam," mājaslapā citēts kluba preizdents Nasers Al Helaifi. "Viņš pašreiz vienkārši ir labākais uzbrucējs pasaulē. Viņa paraksts uz līguma ir nopietns apliecinājums tam, ka PSG var nākotnē lūkoties ar pārliecību, stabilitāti un ambīcijām."

Šovakar PSG savā laukumā plkst. 22:05 pēc Latvijas laika Francijas kausa pusfinālā uzņems pašreizējo "Ligue 1" līderi "Monaco", tomēr grandu cīņa faktiski izpaliks. Kamēr Unajs Emerijs, visdrīzāk, netaupīsies un laukumā laidīs spēcīgu sastāvu, "Monaco" galvenais treneris Leonardu Žardims gan ir izvērtējis prioritātes un ir gatavs kausu upurēt čempiona titula un Čempionu līgas labā. Paredzams, ka "Monaco" šovakar spēlēs ar rezerves sastāvu, laukumā sūtot virkni ikdienā nespēlējošu futbolistu vai arī jaunatnes akadēmijas pārstāvju.

Vakar par Francijas kausa pirmo finālisti kļuva "Angers", kas savā laukumā pārspēja "Guingamp" (2:0). Pirmā puslaika beigās mājiniekus vadībā izvirzīja Tomā Manganī, bet "Guingamp" pamatlaika pašā izskaņā bija lieliska iespēja izraut pagarinājumu – tiesnešu brigāde piesprieda apšaubāmu pendeli, bet Džimijs Briāns nespēja to realizēt. Kompensācijas laikā punktu spēlei pielika uz maiņu iznākušais Kārls Ekambī (2:0). Francijas čempionātā "Angers" ieņem vien 14. vietu un Francijas kausa finālā spēlēs tikai otro reizi kluba vēsturē. Iepriekš fināls tika sasniegts 1957. gadā, kad "Angers" ar 3:6 piekāpās "Toulouse".

Izmantotie resursi:
Edinson Cavani extends his contract until 2020...

  -1 [+] [-]

, 2017-04-26 14:31, pirms 7 gadiem
To pasu teica par Zlatanu,bet nejau klubs nosaka to kurs ir labakais pasaule!Vins varetu but ap top 10 vai aiz ta.

     [+] [-]

, 2017-04-26 15:09, pirms 7 gadiem
Labakais uzbrucejs pasaule neiesita izejot vies uz vienu pret barselonu kur vareja izshkirt speli! Is he the best ? I don't think so