Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Koronavīrusa dēļ atceļ kalnu slēpošanas sezonas finālu un pārceļ PSG spēli Francijas čempionātā

Agris Suveizda

Koronavīrusa dēļ atceļ kalnu slēpošanas sezonas finālu un pārceļ PSG spēli Francijas čempionātā
Kiljans Mbapē. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

7.mar . 18:30

Strasbourg - PSG

Starptautiskā Slēpošanas federācija pavēstījusi par Pasaules kausa sezonas finālsacensību atcelšanu, kurām no 18. līdz 22. martam bija jānotiek Itālijas kalnu kūrortā Kortīnā d'Ampeco. Tikmēr pirmā pārceltā spēle piemeklējusi Francijas futbola čempionāta augstāko līgu.

Slēpošanas federācija šādu lēmumu pieņēmusi, ņemot vērā Itālijas un starptautisko veselības organizāciju rekomendācijas, kā arī to, ka ceļošanas ierobežojumu dēļ visdrīzāk ne visi dalībnieki būtu varējuši ierasties. "Šis bija ārkārtīgi sarežģīts lēmums, taču galu galā sportistu, komandu, visu ar Pasaules kausa saistīto un arī skatītāju veselībai jābūt pirmajā vietā. Noteikti nevēlējāmies, lai sezona beigtos bez finālsacensībām, taču mums ir jāciena šī ļoti nopietnā situācija." Tā kā Slovēnija pagaidām nav noteikusi nekādus ceļošanas ierobežojumus, pasaules čempionāts tramplīnlēkšanā, kas Slovēnijā plānots no 19. līdz 22. martam, pagaidām nav apdraudēts.

Piespiedu atpūtu pirms trešdien gaidāmās UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles pret Dortmundes "Borussia" ieguvusi PSG. Atbilstoši Lejasreinas departamenta vadības lēmumam saistībā ar koronavīrusa izplatības draudiem rītvakar nenotiks Francijas augstākās līgas spēle starp "Strasbourg" un PSG. Parīzieši gan esot vēlējuši spēlēt, nevis atpūties, un piedāvāja spēli aizvadīt aiz slēgtām durvīm, tomēr līga atteicās. Francijas augstākajā līgā šis ir pirmais spēles pārcelšanas gadījums, iepriekš tikai mainot pirmsspēles protokolu un atsakoties un komandu rokasspiedieniem.

Izmantotie resursi:
https://www.fis-ski.com/en/internat...
https://www.lfp.fr/Articles/COMMUNI...

     [+] [-]

, 2020-03-07 00:19, pirms 4 gadiem
NUUUU BJAADJ ES UZ TO SPĒLI NAUDU UZLIKU

     [+] [-]

, 2020-03-07 00:19, pirms 4 gadiem
Suveizda tu varbūt arī zini uz kuru datumu tā spēle pārcelta?

     [+] [-]

, 2020-03-07 02:11, pirms 4 gadiem
Diezgan debili ir atcelt spēles, nez kas var notikt aiz slēgtām durvīm??? Vīruss kā mākonis ielidos stadionā? Rīt būs skaidrs, vai nebūs kārtējās pārcelšanas Inter-rubentus sakarā.

     [+] [-]

, 2020-03-07 19:14, pirms 4 gadiem
..a kāpēc itāļu spēles atceļ, ja reiz tika sarunāts spēlēt slēgtos stadionos? šo, saprotams, atcēla, jo Francijā vēl nebija izdomāts tāds variants.