Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Lionas "Olympique" interesējas par Gļebu un Vjerā

Agris Suveizda

Lionas "Olympique" interesējas par Gļebu un Vjerā
Aleksandrs Gļebs
Foto: digitale

Francijas futbola kluba Lionas "Olympique" pārstāvis Bernārs Lakombe izteicies, ka divi potenciālie transfēru tirgus mērķi varētu būt pussargi Aleksandrs Gļebs un Patriks Vjerā.

Jau ziņojām, ka vasarā klubu pametīs ilggadējais kapteinis un līderis, kā arī vidējās līnijas balsts Žuninjo. "Lyon" menedžeris Bernārs Lakombe, kurš ir viens no visu laiku rezultatīvākajiem Francijas čempionāta spēlētājiem, kluba televīzijā izteicās, ka potenciālie mērķi varētu būt "Barcelona" baltkrievu pussargs Aleksandrs Gļebs, kā arī Milānas "Inter" spēlētājs Patriks Vjerā.

"Gļebs ir labs spēlētājs, skatīsimies, ko varam darīt," sacīja Lakombe. Atgādinām, ka pirms iepriekšējās sezonas Baltkrievijas izlases pussargs no Londonas "Arsenal" pārgāja uz "Barcelona", tomēr neizturēja konkurenci par vietu sastāvā.

Tāpat Lakombe apstiprināja interesi par citu bijušo "Arsenal" spēlētāju Patriku Vjerā, kurš izteicies, ka, ja viņam netiks palielināts spēles laiks, labprāt pamestu "Inter" un atgrieztos Francijā. Tas arī varētu palielināt Vjerā izredzes spēlēt nākamajā pasaules čempionātā. Par 34 gadus veco pussargu nopietnu interesi izrāda arī "PSG".

"Mūs satrauc savainojumi. Taču viņš vēlas spēlēt pasaules čempionātā, tāpēc, kāpēc ne?" Lakombe turpināja. Iepriekš presē parādījās baumas, ka uz "Lyon" varētu pārcelties Turīnas "Juventus" uzbrucējs Dāvids Trezegē, tāpat baumu līmenī klubs interesējas par Mauro Kamoranezi un uzbrucējiem Lisandro Lopesu ("Porto") un Eiduru Gudjonsonu ("Barcelona").

Savukārt "Lyon" prezidents Žans-Mišels Aulas noņēmis šaubas par komandas vērtīgākā spēlētāja Karima Benzemā nākotni: "Viņš [Benzemā] teica, ka vēlas palikt. Viņš netiks pārdots. Tas ir gandrīz 99% droši."

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
eurosport.fr
skysports.com

  +6 [+] [-]

, 2009-06-04 22:32, pirms 15 gadiem
būtu labi, ja Gļebs pārietu, un pamēģinātu laimi vismaz Francijā, jo Barsā viņa talants nogaist.
Vjerā... nezinu, negribu noskatīties, kā šis leģendārais spēlētājs beidz karjeru uz soliņa... nedomāju, ka viņš atsāks spēlēt tikpat lieliski kā spēlēja pirms traumas. bet Lionai vajag tikai un vienīgi lielisku spēlētāju...

  +3 [+] [-]

, 2009-06-04 22:34, pirms 15 gadiem
Būtu lieliski papildinājumi vidējā līnijā! Tā Liona iespējams atkarotu 1. vietu

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 23:37, pirms 15 gadiem
Labi papildinājumi, pat ļoti labi. Gļebs un Gudijs noderētu Lionai, tāpat abi francūži. Kaut Gudijam varbūt labāk būtu uzspēlēt kaut kur Anglijā.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-05 01:20, pirms 15 gadiem
Pats Gļebs gan sakot, ka vēlas palikt Barsā un izcīnīt savu vietu tur. Bet nu, futbolā jau runā daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja